Sürekli ayakta durmak düşüğe sebep olurmu

eyeblood

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
69
0
86
Sakarya
merhaba,ben en son tahminimce 27 aralıkta regl oldum.hesabım doğru ise 6. haftamın içindeyim.doktor kontrolünden geçtim ultrasonla bakıldı bebek görüldü kalp atışları dinlendi fakat bu gebeliğimden önce düşük yaptım takriben 2,5-3 ay önce.İşim sürekli ayakta olmamı gerektiriyor sadece molalarda oda 45 dk oturuyorum,yoruluyorum yeniden düşecek diye korkuyorum dr progestan 200 mg kullandırıyor sizce napmalıyım şimdilik gebeliğim sağlıklı gözüküyor çok ayakta durmak ve yürümek düşüğe sebep olurmu :18:

Gözünüz aydın. Endişelenmeyin. Yürümek, ayakta durmak düşüğe sebebiyet verse kürtaj yapmaz, 6 saat ayakta durun, mekik yapın düşük yaparsınız derdim. Sağlıklı bir gebelik dilerim...

hocam değerli cevabınız için çok teşekkür ederim çünkü inanın molalarda ağlıyordum korkumdan işimden ayrılma şansımda yok çok bel ağrısı arada rahimde ağrı hissediyorum çok ayakta kaldığımda kahve tonuna yakın koyu krem gibi kıvamı koyu balgam gibi akıntı geliyor haftada 2 gün sabah 10 akşam 10 çalışıyorum ve sadece 45 er dk iki defa oturuyorum bu iki günün dışında günde 8 saat ayaktayım 45 dk molam var ÇOK AMA ÇOOKKKK korkuyorum sanki ben ayakta kaldıkça kemiklerim çocuğumu eziyor sıkıştırıyor zorluyor gibi geliyor hassasiyetimi mazur görün,çok teşekkür ederim iyiki varsınız

bnde 4 haftalik gebeyim tup bebekle. cuma gunu ozel doktora gittim kese olusmus..benm sorum bugun esim carsiya gitti arkasindan yetismek icin biraz hizli yurudum hatta biraz kostum simdi kasigimin iki tarafindada agri var bisey olmusmudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…