• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ağrı

Pinkyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
196
29
298
İzmir
Kızlar sürekli baş ağrım var, basınç gibi. sürekli kafama bastırıyorlarmış gibi hissediyorum. Nöroloji dahiliye kbb idrar yolları kan hormon hepsine baktırdım temiz çıkıyor. Ama sabah uyandığımdan akşam yatana kadar sürekli ağrı var bazen azalıyor bazen artıyor. Pskolojik Gerilim tipi ağrı desem stresli olduğum zamanlar değil sürekli böyle. Şaştım kaldım ne olabilir?
D vitamimim biraz düşüktü ondan olabilir mi dicem ama bu kadar sürekli yapar mı ya böyle durumda olan var mı acaba yardım lütfen?

Kızlar sürekli baş ağrım var, basınç gibi. sürekli kafama bastırıyorlarmış gibi hissediyorum. Nöroloji dahiliye kbb idrar yolları kan hormon hepsine baktırdım temiz çıkıyor. Ama sabah uyandığımdan akşam yatana kadar sürekli ağrı var bazen azalıyor bazen artıyor. Pskolojik Gerilim tipi ağrı desem stresli olduğum zamanlar değil sürekli böyle. Şaştım kaldım ne olabilir?
D vitamimim biraz düşüktü ondan olabilir mi dicem ama bu kadar sürekli yapar mı ya böyle durumda olan var mı acaba yardım lütfen?
Bu bahsettiğiniz ağrıyı arkadaşım buna çok benzer tarif ederdi onda migren vardı

Boyundan kaynaklı olabilir mi? Bende boyun düzleşmesi var, arada yaşıyorum öyle ağrılar.

Cnm fizik tedaviye de gittim anlattım hiç boyunla ilgili bir şey demedi nöroloji de boyun mr istemedi blmyorum ki

Back