Sürekli ağlıyorum. Nişanlımın yanında bile. Noluyor bana

bilge_esra

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
87
5
16
İstanbul
Arkadaşlar çok kırılgan mıyım, alınıganmıyım bilmiyorum ama annem ve babama çok bozuluyorum bu aralar. Düğün 24 haziran'da, 5 temmuz'da da mezuniyetim var.

1- Annemler düğünümden hemen sonra memlekete gidiyorlar ve mezuniyetime kalmıyorlar.''Kaynım ve eltim katılırmış mezuniyetime''
2- Çok basit şeylerde tartışır olduk. yatak örtüsü almayıp pike sardırdı, Bir de şu taç ın günlük yatak örtüsünü aldırdım boşuna aldık bunu diyip duruyor..Bende sinirlenip coşuyorum tabi.
3- Yatak odası için Perde yaptırmayıp yerine tül yaptırdı. Nişanlım ısrarla perde olsun mutlaka demesine rağmen..

Hepsini geçtim de memlekete götüreceklerini çok daha profesyonel hazırladı. Benim olmayan bir sürü şey olmasına rağmen sen alırsın daha yeter diyip duruyor.

5-Mesela baharatlık takımı gibi(1 milyoncudan gidip beğenecekmişim)..
Bugün odamda sebze dolabı gibi bir çekmecem vardı. Ona eşyalarımı doldurmuştum. Onu boşaltalım da ben köye götüreyim dedi ve boşalttı. Eşyalarımın hepsini toplayıp merdiven girişine koydum bende. Çok zoruma gidiyor bu olanlar ve sürekli ağlıyorum... Biraz anlayışlı olmaları gerekmez mi? Ya da ben mi abartıyorum...

Yaşlar,eğitim durumları,ve geçmiş hakkında biraz daha bilgi versen daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

Sen evlendikten sonra ailen memlekete tasiniyor anladigim kadariyla. Ufak tefek seyleri kafaya takma zamanla evini istedigin sekilde dösersin. Belki ailenin de maddi durumu suan iyi degildir.

Son düzenleme:
Üniversite son sınıftayım. 3 sene bitti nişanlanalı. 24 haziran'da evleniyorum. Ailem her yaz memlekete gidiyor. Bu sene çok sıkışığızz falan diye diyee beni delirttiler çeyiz alışverişinde. Şimdiyse o kadar eksiğe rağmen mezuniyeti bile önemsemeden gitmeye karar verdiler. Kardeşlerimi (2) ist.da bırakıp gidecekler..

Memlekete taşınma değil de sadece yazları gidiyorlar oraya kalmaya..

Tahmin ettim öyle olduğunu ama emin olmak istedim.

Ailenin pek rızası yok gibime geldi,zorla ikna olmuşlar gibi,yanılıyor muyum?

Yanılıyorsun. Ben istemediğim halde onlar çok ısrar etmişlerdi bana... Şimdi de istiyorlar hemde fazlasıyla amaa tavırları ilginç. Anlayamıyorum Yardımm...!

oy canim bu dugun arefesinde sanirim her kiz yasiyor bu yasadiklarini
benimde goz yasim kurumamisti
herseye alinip agliyordum
aslinda ailelerin biraz daha hassas olmalari gerekiyordu bize bu donemde
ne onlar anladi bizi nede biz onlari cok gergin ve stresi bir donem oluyor bu donem

Biz 16 yaşlarında tanıştık.. 2 sene görüşüp ayrıldık. Annem çok karşı çıkmasına rağmen onu tanımak istedi tanıdı da ben ayrıldım bu sefer.. Annemin ayrıldığımız 2 sene içersinde bana yaptıklarını tahmin bile edemezsiniz.. Karşıma geçip ağlar dururdu, sen ondan daha iyisini mi bulacaksın diye. Öyle de aslında. Mükemmel bir adam. Müthiş bir insan ama o zman öyleydi işte. Zorladılar, barıştırdılar, istedim bende nişanlandım... Geçen yılların üstüne bu yaşananlar beni aileme karşı soğutuyor sanki. Her zaman aileme karşı çok anlayışlı oldu aslında ama son zamanlar bu durumlara o da şaşkın. Sen nasıl dayandın bunca sene dedi geçen gün... Çok zor geçiyor son günler çooook...!

belki düğün stresindesin alıngansın dicem ama mezuniyetine katılmamaları falan brz tuhaf geldi bana

annen le oturup konusmayi dene. Malesef cogu sorunlar konusmamaktan olusuyor. Senin bir yanlisini görmüs ya da bir seylere sinirlenmis olabilir.

Biraz sinirlidir kendisi. Bende öyle. Esasında çok konuşurduk önceleri ama ben sürekli tartışmaya başladığımızı görünce uzaklaşmaya başladım onlardan. Okuldan eve geldikten sonra yanlarında oturup vakit geçirmiyorum artık. Sebep: yine tartışma çıkabilir..

Dügününe az kalmis. tatsiz tussuzluk yasanmasin . Alttan almaya calis ,evlendikten sonra sik bir sekilde görüsmessin. Araniz yavas yavas düzelir sizin kiymetinizi de bilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…