- 28 Mart 2015
- 73
- 11
- 29
-
- Konu Sahibi cokuzguninsan
teşekkür ederim inşallah atlatırım bu durumu..Biraz gururlu olup,biraz kendinize saygı göstererek gayet güzel atlatırsınız...Sonunuzu buradan ben gördüm siz nasıl halâ görmeyip dönmesi için dua ediyorum diyorsunuz pes yani...Allah aşkına zorla olmayacak duaya amin demeyin,mutsuz çocuklar,mutsuz eşler yaratmayin...
evet banada öyle geliyor kabullenemiyorum sanırım çok alıştığımdan..Sen bence ayrilmayi hazmedememissin daha unutmak kolay degil tabiki ama sen dunyaya onunla gelmedin insanlar kac senelik evliligini bitiriyor yapman gereken benim icin hayirli degilmis diyeceksin yasin daha cok kucuk daha yolun basindasin
Zamana birak birgun bu aliskanliginda biter iyiki olmamis dersinevet banada öyle geliyor kabullenemiyorum sanırım çok alıştığımdan..
evet oda var mutlu olur muyuz bana olan saygısını yitirdikten benimle bu kadar kötü konuşmalar yaptıktan sonra diye.. Ama nerden bileyim bir yanımda geri dönmesini istiyorGeri dönse ne olucak ?
evet geriye baktığımda bir ilişkim için iyiki olmamış demiştim.. Ama bu kişi için diyecek miyim yada bu durumum düzelecek mi hep bi umutsuzluk içindeyimZamana birak birgun bu aliskanliginda biter iyiki olmamis dersin
teşekkür ederim düzelir inşallah durumum..Şu kelımelerın arasına bosluk koyabılıyosunuz en azından tebrık ederım. Demekkı sandıgınız kadar sevılmıyomussunz. yada oyle bunaltmıssınız kı kaçmış.. boşver bak hayatına bellı kı ayrılıktan sonra yuz goz olunmus zaten donsede eskı tadı vermez o ilişki bence..
evet gerçekten kör oluyor.. herşeye katlanabilir mişim geliyor ama ilerde pişmanda olabilirim buda var.. zorlamam gerekiyor biliyorum.. inşallah düzelirimİnsan sevince gozu kor oluyo. Yaptigi butun hakaretlere katlanabilirmis gibi geliyo. Ama sonradan pisman olursunuz. Bu kadar gurursuz olmayin. Erkekleri gozunuzde buyutmeyin yeter artik. Sonra bu erkekler neden siddet uyguluyo, neden hakaret ediyo, neden kadinlara karsi bu kadar saygisiz diyoruz. Bunun en buyuk sebebi yine kadinlar... Siz kendinize olan sayginizi koruyamiyorsunuz ki.. Ona da hakaret etme hakkini, seni asagilama hakkini sen veriyosun bu tavirlarinla. Titreyin ve kendinize gelin artik. Dunya erkeklerden ibaret degil..
Bir kere sunu kabul et; sen degerlisin.. Kendin icin degilse bile annen ve baban icin.. Boyle bir asagilanmayi kendi kizina layik gorur muydun? Bunu dusun ve ona gore hareket et.. Hayatina bir sureligine ugrayip gitmis biri icin uzun pismanliklar yasamayin..evet gerçekten kör oluyor.. herşeye katlanabilir mişim geliyor ama ilerde pişmanda olabilirim buda var.. zorlamam gerekiyor biliyorum.. inşallah düzelirim
bende suçluyum benimde hatalarım var ama.. bu şekilde davranmasını kabullenemiyorum sanırsam bilmiyorumBir kere sunu kabul et; sen degerlisin.. Kendin icin degilse bile annen ve baban icin.. Boyle bir asagilanmayi kendi kizina layik gorur muydun? Bunu dusun ve ona gore hareket et.. Hayatina bir sureligine ugrayip gitmis biri icin uzun pismanliklar yasamayin..
Ahh be kardesim o cocuk su an da misil misil uyuyo, sen hala ben de hataliyim diyosun. Her insan hata yapar ama o da masum degil kendini suclamayi birak da sukret kurtuldum diye.. Sen onun her turlu hakaretlerine katlanirken o bir hatanda donup gidiyosa SEVMİYORDUR. Kisa ve net..bende suçluyum benimde hatalarım var ama.. bu şekilde davranmasını kabullenemiyorum sanırsam bilmiyorumkendimi çok ama çok değersiz hissediyorum
benim hatalarımda küçük değildir büyük hatalardır belki ama haklısın.. Sevmeyen birine değer vermem anlamsız..Ahh be kardesim o cocuk su an da misil misil uyuyo, sen hala ben de hataliyim diyosun. Her insan hata yapar ama o da masum degil kendini suclamayi birak da sukret kurtuldum diye.. Sen onun her turlu hakaretlerine katlanirken o bir hatanda donup gidiyosa SEVMİYORDUR. Kisa ve net..
geri dönerse cehennemi yaşatır sanaevet oda var mutlu olur muyuz bana olan saygısını yitirdikten benimle bu kadar kötü konuşmalar yaptıktan sonra diye.. Ama nerden bileyim bir yanımda geri dönmesini istiyor