Sürekli ağlamaktan üzülmekten sıkıldım..

Dun onurla gururla ilgili bi kac bisey soyledim Herkes baska yere cekti konuya tam cuk oturuyo ama iste herkes anlamak istedigini anliyor
Bu konudaki dusunceme gelince yazan kisinin bir cumlesi olayi ozetliyor adam hakaret edip her turlu yerden engelliyor kizimizda hala sevgisinin askinin pesinde ulasmaya yalvatmaya calisiyor ne denir ki tabiki semer vuran cok olacak o allahin emri

adam seni istemiyor kendine gel kücük seylerden mutlu olmaya başla

Zaten ilaç karşıtıydım şimdi hepten oldum. Bence terapiye git.

Aynılarını bende

Aynılarını bende yasadım emin ol değişen bir şey olmuyor tekrar gelse barıssanız hiçbir şey eskisi gibi olmucak takip etmeyip unutmaya çalışmak senin için en iyisi olacak ve bir süre acın azalacak unutmaya baslayacaksın kesinlikle barısmaya çalışma

Uzun uzun anlatmak isterdim ama kısa ve net bir önerim var. Çivi çiviyi söker. (Ancak sağlam çiviyi bulduğun zaman!)

teşekkür ederim dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım..

bunun içinde çook uzun bir süre kendimi toparlamam lazım
O çoook uzun sürede duygularına yenik düşüp eskiye geri dönüş yapma ama. Çok uzun süre yalnız ve sevgisiz kalınca insan sürekli eskiyi düşünüyor ve ona geri dönmeye, bu yolda kendini yıpratmaya başlıyor.

çevremde çok fazla arkadaşım yok ayrıca şöyle birşeyde var babamda yanımda değil.. Başka bir ülkede.. Çevremde arkadaşım olmaması babamın yanımda olmaması vs. ona olan sevgim bu yönde daha çok kuvvetlendi herşeyi anlatabildiğim bir insandı çünkü yanımda babamın olmayısınında etkisi vardır belki ona olan sevgimin.. İşte bu böyle bir şeye dönüştü.. şuan 19 yaşındayım evlenmeyi düşünene kadar da hayatıma birini almayacağım bunda kararlıyım.. Çünkü uzun süreli ilişkilerin bir süre sonra tadı kaçıyor.. Ayrılalı çok fazla olmadığı için evet aklıma geliyor ama kendime farklı uğraşlar bulmaya düşünmemeye çalışıyorum.. Sosyal medya hesabındanda takip ediyorum ama onu.. İnşallah her şeyin hayırlısı olur ne diyeyim

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…