Sürekli ağlama sesi duyuyorum 🙄

Bir süre sonra o ağlama sesi geçiyor.
Yerine gece 675939 kez anne sesi duyuyorsunuz. Düştü, uçtu, fırladı....
Bebek mışıl mışıl uyuyor bilin bakalım yine kim uykusuz?

Bazen "Telaşsız annelik olur mu ?" diye düşünüyorum. Yatmadan önce 2 yaşındaki kızım "Anne çok hastayım." dedi. Ateş düşürücü, soğuk algınlığı ilaçları, nöbetçi eczaneler, ılık duş film şeridi gibi gözümden geçerken ateş ölçer 36.3 ü gösterdi Kendisi şuan uyuyor ben hala "Acaba?" diye ateşölçerimle bekliyorum...

Bebişim derdini o kadar güzel anlatıyorsun ki kendimi sana beddua ederken buldum. Allahım sen bu kıza daha çok dert ver derken

Allah beni affetsin. Allah daha büyüğünü göstermesin.

Defnesyona gelecek olursak ciddi anlamda nazar olabilir. Çok güzel çünkü. Hatta ben bile nazar etmiş olabilirim

Allah sizi sağlıktan ayırmasın. Allah daima iyi haberlerinizi duymayı nasip etsin

Evet ben de duyuyorum surekli canim. Ama benimki gercekten var olan sesler biri sussa digeri basliyor. Allah canlarina saglik versin. Simdi konunu okurken aklima geldi, daha da acayip birsey gelmisti basima. Buyuk oglumu bir gun babaannesine biraktim, ertesi sabah erkenden sinav gorevim vardi. Evde uyuyorum, birden burnuma bir koku geldi. Ayni oglumun kakasi. Her sabah yapmis oluyordu o zaman. Uyaninca hemen degistiriyordum. O sabah da sanki cocuk evdeymis gibi beynim sinyal veriyor bana hala cozebilmis degilim bu olayin gizemini

Demek normal bişeymiş
Evet normal bir durum hiçç sorma duştan köpüklü çıkmaya kalkışmak süpürge actigin an kapatip koşmak sanki bebek atlayıp cikicak gibi bunun gibi nice çılgınlıklar geçicek mi dersen hayi evrilecek bu durum
Iste markete gittiginde koşma çocuğum merdivenden iki iki atlama evladim pencereden sarkma oğlum gibi yürek kaldiran durumlara evrilecek kisacasi annelik çılgınlık bitmiyor sadece boyut değiştiriyor.
Yeterince içini karartigima göre gidebilirim

Konunu şimdi gördüm
Bizim yerimde olsan ne yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…