• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ağlama sesi duyuyorum 🙄

Bir süre sonra o ağlama sesi geçiyor.
Yerine gece 675939 kez anne sesi duyuyorsunuz. Düştü, uçtu, fırladı....
Bebek mışıl mışıl uyuyor bilin bakalım yine kim uykusuz? :KK53:

Bazen "Telaşsız annelik olur mu ?" diye düşünüyorum. Yatmadan önce 2 yaşındaki kızım "Anne çok hastayım." dedi. Ateş düşürücü, soğuk algınlığı ilaçları, nöbetçi eczaneler, ılık duş film şeridi gibi gözümden geçerken ateş ölçer 36.3 ü gösterdi:işsiz: Kendisi şuan uyuyor ben hala "Acaba?" diye ateşölçerimle bekliyorum...

Bebişim derdini o kadar güzel anlatıyorsun ki kendimi sana beddua ederken buldum. Allahım sen bu kıza daha çok dert ver derken 😱😱😱

Allah beni affetsin. Allah daha büyüğünü göstermesin.

Defnesyona gelecek olursak ciddi anlamda nazar olabilir. Çok güzel çünkü. Hatta ben bile nazar etmiş olabilirim🙊🙊🙊

Allah sizi sağlıktan ayırmasın. Allah daima iyi haberlerinizi duymayı nasip etsin💕💕💕

Evet ben de duyuyorum surekli canim. Ama benimki gercekten var olan sesler 😂 biri sussa digeri basliyor. Allah canlarina saglik versin. Simdi konunu okurken aklima geldi, daha da acayip birsey gelmisti basima. Buyuk oglumu bir gun babaannesine biraktim, ertesi sabah erkenden sinav gorevim vardi. Evde uyuyorum, birden burnuma bir koku geldi. Ayni oglumun kakasi. Her sabah yapmis oluyordu o zaman. Uyaninca hemen degistiriyordum. O sabah da sanki cocuk evdeymis gibi beynim sinyal veriyor bana 😂😂 hala cozebilmis degilim bu olayin gizemini

🤔😂
Demek normal bişeymiş🙈
Evet normal bir durum hiçç sorma duştan köpüklü çıkmaya kalkışmak süpürge actigin an kapatip koşmak sanki bebek atlayıp cikicak gibi bunun gibi nice çılgınlıklar geçicek mi dersen hayi evrilecek bu durum
Iste markete gittiginde koşma çocuğum merdivenden iki iki atlama evladim pencereden sarkma oğlum gibi yürek kaldiran durumlara evrilecek kisacasi annelik çılgınlık bitmiyor sadece boyut değiştiriyor. :confused:
Yeterince içini karartigima göre gidebilirim :KK53:

Herkese selamlar , iyi geceler 👋🏻
Buda dert mi diyecekler olabilir Allah başka dert vermesin diyeyim ve direkt konuya geçeyim ;

Allah bağışlasın 5 aylık bir kuzum var . Genel olarak çok neşeli bir bebek ama bir o kadar da mızmız. Çocuk ya gülüyor ya ağlıyor . Yani abartmıyorum ortası yok . Ya çok neşeli ya da çok memnuniyetsiz . Bu ara sanırım bide diş sorunumuz başladı o yüzden ekstra bir memnuniyetsiz .
Ve maşallah sesi pek gür !🧿 Kucağımda sakinleştirmeye çalışırken o kadar ağlıyor ki sağ kulağım tıkandı galiba , denize dalmışım gibi duyuyorum resmen 🙄 ama şikayetim aslında bebeğimin ağlaması değil. Sonuçta onlara bu hak verilmiş , keyfini çıkarsın büyüyene kadar napalım :)
Benim sorunum , ağlamadığı zamanlarda da sürekli onun ağlamasını duyuyor olmam . Ama bu ‘ağladığını zannetmek’ gibi bir şey değil. Mmmm🤨 nasıl anlatsam , hani kulağım tıkandı sesinden yazdım ya ; sanki tüm ağlaması kulağıma girdi , sonra da birisi tıpa ile kapattı kulağım o seste orda kaldı gibi..
ay bilmiyorum anlatabiliyor muyum 🤦🏻‍♀️
Dile dolanan şarkı gibi , bu ağlama sesi de benim kulağıma yapıştı 🥴 bebeğimi uyuttum , duşa girdim , kapı açık duş yaptım duyayım diye , iki kez çıktım köpüklü köpüklü acaba gerçekten mi ağlıyor diye . Sürekli ağlama sesi var beynimin içinde . Kafayı mı yedim acaba ? Hastalık mı bu ? takıntı şeysi gibi 🥴
Var mı benim gibi bir durum ile karşılaşan ? Doktora gitsem ne diyeceğim ‘ben hep kızımın ağlamasını duyuyorum’ mu diyeceğim.
Hap kadar evladın bana ettiğine bakın .

Var mı bunun bir çaresi ?

Şimdiden zaman ayırıp okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ederim ❤
Konunu şimdi gördüm
Bizim yerimde olsan ne yapacaksın 😁😁

Back