- Konu Sahibi berlin8982
Ben de isterdim bir göz pörtleten kaynana , kıskanç elti ve fesat görümce konusu açmayı lakin elimde malzeme yok. Artık böyle idare edelim napalım
Uzun sağlıklı bir ömür dilerim kuzuya
Geçecek bu günler merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de isterdim bir göz pörtleten kaynana , kıskanç elti ve fesat görümce konusu açmayı lakin elimde malzeme yok. Artık böyle idare edelim napalım
Aminnnnnn Tüm evlatlara .
Uzun sağlıklı bir ömür dilerim kuzuya
Geçecek bu günler merak etme
Anasın sen ana yaşadıkların çok normal, hatta yeni annelerin yaşam biçimi haline gelen şeyler ☺
Normal de laf mı❤
Demek normal bişeymiş
Evet normal bir durum hiçç sorma duştan köpüklü çıkmaya kalkışmak süpürge actigin an kapatip koşmak sanki bebek atlayıp cikicak gibi bunun gibi nice çılgınlıklar geçicek mi dersen hayi evrilecek bu durum❤
Demek normal bişeymiş
Konunu şimdi gördümHerkese selamlar , iyi geceler
Buda dert mi diyecekler olabilir Allah başka dert vermesin diyeyim ve direkt konuya geçeyim ;
Allah bağışlasın 5 aylık bir kuzum var . Genel olarak çok neşeli bir bebek ama bir o kadar da mızmız. Çocuk ya gülüyor ya ağlıyor . Yani abartmıyorum ortası yok . Ya çok neşeli ya da çok memnuniyetsiz . Bu ara sanırım bide diş sorunumuz başladı o yüzden ekstra bir memnuniyetsiz .
Ve maşallah sesi pek gür ! Kucağımda sakinleştirmeye çalışırken o kadar ağlıyor ki sağ kulağım tıkandı galiba , denize dalmışım gibi duyuyorum resmen ama şikayetim aslında bebeğimin ağlaması değil. Sonuçta onlara bu hak verilmiş , keyfini çıkarsın büyüyene kadar napalım :)
Benim sorunum , ağlamadığı zamanlarda da sürekli onun ağlamasını duyuyor olmam . Ama bu ‘ağladığını zannetmek’ gibi bir şey değil. Mmmm nasıl anlatsam , hani kulağım tıkandı sesinden yazdım ya ; sanki tüm ağlaması kulağıma girdi , sonra da birisi tıpa ile kapattı kulağım o seste orda kaldı gibi..
ay bilmiyorum anlatabiliyor muyum
Dile dolanan şarkı gibi , bu ağlama sesi de benim kulağıma yapıştı bebeğimi uyuttum , duşa girdim , kapı açık duş yaptım duyayım diye , iki kez çıktım köpüklü köpüklü acaba gerçekten mi ağlıyor diye . Sürekli ağlama sesi var beynimin içinde . Kafayı mı yedim acaba ? Hastalık mı bu ? takıntı şeysi gibi
Var mı benim gibi bir durum ile karşılaşan ? Doktora gitsem ne diyeceğim ‘ben hep kızımın ağlamasını duyuyorum’ mu diyeceğim.
Hap kadar evladın bana ettiğine bakın .
Var mı bunun bir çaresi ?
Şimdiden zaman ayırıp okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ederim ❤