- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.726
- 208
- Konu Sahibi berlin8982
-
Yoo anormal bir durum yok bence. Hani bir şarkıyı çok dinleriz de o şarkı hep beynimizde çalmaya başlar ya. Sizin şarkınız da ağlama sesi
Biz seninle yakın zamanda doğum yaptık. Benim bebeğimde sürekli kucakta ve genelde hep mızmız ve ağlar. Uyuduğu zaman hep ağlıyor zannediyorum çünkü senin gibi benimde kulağımda hep ağlama sesi
Dustayken ben de cok kosup ciktim aglama sesi duyup.bildigin cocuk agliyordu ama gidip baktigimda misil misil uyuyor olurdu.bence normal bebek yaninda degilken aglama sesi duymak.
İnşallah benimki de geçer . Kulağım uğulduyor devamlıAa bende bunu yaşadım bazılarında oluyor demekki ben uykusuz kalmama bağlamıştım. Sonra kendiliğinden geçti
Allah bağışlasınCok normal..
Oğlum aynı sizin bebis gibiydi, ya ağlar, ya kahkaha atardı
Tabi ki ağlama sesi benimde kulaklarımda cinlardi.
Şimdi büyüdü, ağlama değil de, konusmasi biri bidisi çınlıyor mesela
Süpürgeyi hiç söylemiyorum bileBen de evi süpürürken aynı durumu yaşıyorum.
Yani nispeten tabi, haksızlık etmeyim.Allah bağışlasınbıdı bıdı ağlamadan çok daha iyi bir seçenek bence keyfini çıkarın ❤
Ben de isterdim bir göz pörtleten kaynana , kıskanç elti ve fesat görümce konusu açmayı lakin elimde malzeme yok. Artık böyle idare edelim napalımYahu buaralar bdv de neka fantastik konu açılıyor
Duyulan çığlıklar ağlama sesleri felaketi hissedenler
Sonunda bdv olarak eriyoruz
Aman sabahlar olmasının ekşiciler çatlasın
Bi de şöyle bir şey var ben duşa adımımı atar atmaz uyanıyor. Nasıl başarıyor bilmiyorum. Her duşta ıslak ıslak o evi turlatıyor bana.Süpürgeyi hiç söylemiyorum bilesüpürürken çocuk ağladı , katıldı , beşikten atladı , yürümeye başladı , düştü seslerini duyup 1788 kere koşuyorum
Bi de şöyle bir şey var ben duşa adımımı atar atmaz uyanıyor. Nasıl başarıyor bilmiyorum. Her duşta ıslak ıslak o evi turlatıyor bana.
Bu bende telefon sesi olarak oluyor. Tel calisyorsa bir sure sonra calmasa bile caliyormus gibi sesini duyuyorum.Süpürgeyi hiç söylemiyorum bilesüpürürken çocuk ağladı , katıldı , beşikten atladı , yürümeye başladı , düştü seslerini duyup 1788 kere koşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?