Sürekli açım :(

zeynepp77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
408
247
Hanımlar benzer çok konu var biliyorum ama çok ilerlemiş okuyamıyorum. Çooook aşırı bulantım var, günde en az 5-6 kez kusuyorum. Su bile içemiyorum. Şimdiden 2 kg verdim, zaten zayıftım, resmen kemiklerim sayılıyor. Açlıktan tansiyonum düşük hep. Duyduğum çoğu şeyi denedim ama hiçbir şey işe yaramadı. Bildiğiniz farklı bir şeyler var mı, nasıl baş ediyorsunuz bu durumla? En önemlisi ne zaman geçer?

benim de ilk aylarım berbattı. sabret 14. haftadan sonra rahatlamaya başlıcaksın canım. ben beyaz ve sarı leblebi, limon sıktığım maden suyu, limon ve greyfurtla atlattım. sen de deneyebilirsin bunları.

benim de ilk aylarım berbattı. sabret 14. haftadan sonra rahatlamaya başlıcaksın canım. ben beyaz ve sarı leblebi, limon sıktığım maden suyu, limon ve greyfurtla atlattım. sen de deneyebilirsin bunları.
Teşekkür ederim canım, bulantıların azalacağı günleri iple çekiyorum. Leblebiyi denemedim, bi de onu deneyim.

Idrar tahlili yaptir sonucuna göre ilaç verir yada serum takviyesi seni rahatlatır belki. Benm günde 1-2 kez kusma ama ogleden snra başlayıp yatincaya kdr bulantiydi. 10.haftada bıçak gibi kesildi hatta doktora gittim korktum biranda kesilirmis meğer :)midene ne iyi gelecek sen bulabilirsin ancak. Mesela ben krakerden leblebiden bikmstm. Tost yiyordm hep yada kızarmış ekmek.elma. tuzlu domates. Ama elmayı hayatta yemezdm o dönem günde Enaz 2 kez yerdim. Yani düşünüp mideni ne bukandrmaz cann ne istiyor sen bulacaksn

İdrar tahlili yaptırdım kanla beraber, haftaya göstericem doktora.
Ayyy inşallah benim de en kısa zamanda kesilir bulantılarım. Neyin iyi geldiğini de pek anlayamadım. Kusunca rahatlıyorum , hazır bulantım geçmişken bir şeyler yiyorum, hafif, yağsız, kuru şeyler zaten hep. Bir saat sonra tekrar başlıyor. Artık böyle böyle geçecek herhalde günler. Gene de bebeklerimiz sağlıklı olsun da
Sana da sağlıklı hamilelikler dilerim canım, inşallah sağlıcakla bir avazda doğurursun yavrunu :)

Amiin inşallah. Sanada geçmiş olsun ama meğer benm en rahat donemim Ilk zamanlar mis kusuyordum sürekli uykum vardı falan :)bak birde ben patates kizartmasida yiyebiliyordm yağlı ama tuzlu kızarmış olunca yiyordum. Kahvaltilik ürünleri tuketiyordm sbh lari bulantim pek yoktu ama midem kötüydü. Evde ki sabun deterjanlari degstrdim birsure yumuşatıcı falan kullanmdm parfüm sprey vs də bulantı yapıyordu. Kendne ne iyi geliosa işte. Hmm birde ayrana ekmek dogruyordum tavsiye ederim. Ama yoğurt ayran yedikten snra midem kötü oluyrdu doyuyordm yinede. Sakın bebeği beslemek için yararlı şeyler yiyim diye kendni zorlama suan bebek senn depondan besleniyor cnku ben normalde sütü çook severdim ilk zamanlar içmeye calstm suan zor içiyorum tiksinmisim. Yani ilerde daha beslenmene vakit var boşuna zorlama kendni.cann ne istiyorsa midene ne iyi gelecekse onu tuket

Ilgine çok teşekkür ederim.
Çok haklısın, sırf faydası olsun diye zorla bir şeyler yiyip ondan tiksinmek de istemiyorum. O yüzden zorlamıyorum hiç kendimi. Zaten doktora söylemiştim bu durumu, şimdi yemek yiyememenin bebeğe zararı olmaz folik asit alsan yeter dedi. Çok rahatladım bunu da duyunca. Rabbim bize de bebişlerimize de sağlık sıhhat versin inşallah :)

Amiin inşallah :)rica ederim.geçer bunlarda. Ben 1 düşük yapmıştım öncesinde. Midem bulanirken kusarken aglardim tiksinirdm sonra ogrendmki Bulantinin olmasi hormonun artması demek bu da bebegin saglikli şekilde tutundgnu gösterir. Bunu düşünüp gülerek banyodan gelirdim artik:)mutlu hamilelik dönemi diliyorum:)

Ayynennnn, benim de bir düşüğüm oldu. Muhtemelen sağlıksızdı, gelişmiyordu, hiç bulantım olmamıştı. Şimdi yemek yiyememe seviniyorum zaman zaman :)
Ben de sana sağlıklı, mutlu bir gebelik ve doğum diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…