Merhaba regliniz geçti mi 3+ mı yokSa 4+ mı gününüz?Kızlar bu hafta 2. Kontrolüme gittim. 4 hafta oldu olacak sanırım. Kese daha net göründü şükürDoktor 10 gün sonra kontrole gel dedi kalbi duyarız sanırım dedi. Sonra kan verdim şekere bakalım dedi. Artık beta ile işimiz kalmadı dedi betahcg bakmaya gerek yok dedi. Sizce normal mi süreç başka neler sorulması gerekiyordu ?
Valla o hesapları hiç bilmiyorum. Ben ama 4+ Sanırım. 4-5 hafta dedi doktorMerhaba regliniz geçti mi 3+ mı yokSa 4+ mı gününüz?
Regl geçti mi kısmını da anlamadım. Zaten geçmese nasıl gebe olabilirdim ki ? Var mı böyle bir durum ?Merhaba regliniz geçti mi 3+ mı yokSa 4+ mı gününüz?
Regl tarihinden ne kadar süre sonra oldu pekiValla o hesapları hiç bilmiyorum. Ben ama 4+ Sanırım. 4-5 hafta dedi doktor
Ben tam olarak anlamıyorum ne dediğinizi ne oldu mu neyi soruyorsunuz tam olarak? Eğer regl den kaç gün sonra gebelik oldu mu diye soruyorsanız onu doktor bile net olarak bilmiyor ki.Regl tarihinden ne kadar süre sonra oldu peki
En son hangi tarihte adet oldun canımBen tam olarak anlamıyorum ne dediğinizi ne oldu mu neyi soruyorsunuz tam olarak? Eğer regl den kaç gün sonra gebelik oldu mu diye soruyorsanız onu doktor bile net olarak bilmiyor ki.
Ben en son 15 Temmuz’da oldum son 1-2 aydır böyle gecikiyordu. Doktor da 8 Ağustos olarak kabul edeceğiz dedi.En son hangi tarihte adet oldun canım
5+5 haftalık oluyor doktorun dediğine göre.Ben en son 15 Temmuz’da oldum son 1-2 aydır böyle gecikiyordu. Doktor da 8 Ağustos olarak kabul edeceğiz dedi.
Geç döllenme de olabilir dedi. O zaman ben 5+5 oluyorum tamam canım çok teşekkür ederim. Hiç bilmiyorum bunları ya5+5 haftalık oluyor doktorun dediğine göre.
Elika diye bir gebelik uygulaması var çok güzel.orada her uygulamaya girişte portakal vs kazanıyorsun 750 portakal olunca organik hastane çıkışı hediye ediyorlar.çok eğlenceli bi uygulama bebeğininin hafta hafta özelliklerini bildiriyor sana
Benim de 8 ağustos 5+5 günlük gebeyimBen en son 15 Temmuz’da oldum son 1-2 aydır böyle gecikiyordu. Doktor da 8 Ağustos olarak kabul edeceğiz dedi.
O zaman bende 5+5 imBenim de 8 ağustos 5+5 günlük gebeyim
Ben beklenen Regl tarihinden dört gün önce öğrendim gebeliğimi.Öğreniliyor yani. Ondan dolayı sordumRegl geçti mi kısmını da anlamadım. Zaten geçmese nasıl gebe olabilirdim ki ? Var mı böyle bir durum ?
Yok canım ben beklenen tarihimi net bilmediğim için kestiremedim. Zaten gebelik süpriz oldu 31 Ağustos da şüphe edip test yaptım öyle öğrendim. Öncesinde beklemediğim için test yapmamıştımBen beklenen Regl tarihinden dört gün önce öğrendim gebeliğimi.Öğreniliyor yani. Ondan dolayı sordum
En son 5+2 de gittim 3700 dü hch değerim kese görünmedi karından görünmesi için 5000 olması lazımmış değerin garanti olsun diye haftaya gel dediO zaman bende 5+5 imvalla sizler yazmasanız kaç günlük onu da bilmeyecektim. Sen ne sordun doktora ne dedi kese gördün mü kalp atışı ?
Yok benim kese çok net göründü büyümede iyi bir önceki haftaya göre hatta dedi. haftaya kalp atışı için gel dedi bu hafta alttan istemediğin için bakmıyorum dedi yoksa yine duyulur dedi. Benim 10 gün önce 2100 dü beta şuan 5000 i çoktan geçmiştir benceEn son 5+2 de gittim 3700 dü hch değerim kese görünmedi karından görünmesi için 5000 olması lazımmış değerin garanti olsun diye haftaya gel dedi
Senin erken görünmüş :) şuan 10.000 lerde olması lazım değerler sağlıkla gelsinler :)Yok benim kese çok net göründü büyümede iyi bir önceki haftaya göre hatta dedi. haftaya kalp atışı için gel dedi bu hafta alttan istemediğin için bakmıyorum dedi yoksa yine duyulur dedi. Benim 10 gün önce 2100 dü beta şuan 5000 i çoktan geçmiştir bence
İnşallah canım dua edelim geç olsun güç olmasın. benim düşük riskim var allah yardımcımız olsun ne diyeyim. İsteyen herkese de hayırla nasip etsinSenin erken görünmüş :) şuan 10.000 lerde olması lazım değerler sağlıkla gelsinler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?