• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süreç işleyiş normal mi ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

JES

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
17.081
96.789
598
31
Kızlar bu hafta 2. Kontrolüme gittim. 4 hafta oldu olacak sanırım. Kese daha net göründü şükür 🙏🏻 Doktor 10 gün sonra kontrole gel dedi kalbi duyarız sanırım dedi. Sonra kan verdim şekere bakalım dedi. Artık beta ile işimiz kalmadı dedi betahcg bakmaya gerek yok dedi. Sizce normal mi süreç başka neler sorulması gerekiyordu ?

Kızlar bu hafta 2. Kontrolüme gittim. 4 hafta oldu olacak sanırım. Kese daha net göründü şükür 🙏🏻 Doktor 10 gün sonra kontrole gel dedi kalbi duyarız sanırım dedi. Sonra kan verdim şekere bakalım dedi. Artık beta ile işimiz kalmadı dedi betahcg bakmaya gerek yok dedi. Sizce normal mi süreç başka neler sorulması gerekiyordu ?
Merhaba regliniz geçti mi 3+ mı yokSa 4+ mı gününüz?

Regl tarihinden ne kadar süre sonra oldu peki
Ben tam olarak anlamıyorum ne dediğinizi ne oldu mu neyi soruyorsunuz tam olarak? Eğer regl den kaç gün sonra gebelik oldu mu diye soruyorsanız onu doktor bile net olarak bilmiyor ki.

Ben tam olarak anlamıyorum ne dediğinizi ne oldu mu neyi soruyorsunuz tam olarak? Eğer regl den kaç gün sonra gebelik oldu mu diye soruyorsanız onu doktor bile net olarak bilmiyor ki.
En son hangi tarihte adet oldun canım

Elika diye bir gebelik uygulaması var çok güzel.orada her uygulamaya girişte portakal vs kazanıyorsun 750 portakal olunca organik hastane çıkışı hediye ediyorlar.çok eğlenceli bi uygulama bebeğininin hafta hafta özelliklerini bildiriyor sana

5+5 haftalık oluyor doktorun dediğine göre.
Geç döllenme de olabilir dedi. O zaman ben 5+5 oluyorum tamam canım çok teşekkür ederim. Hiç bilmiyorum bunları ya 🤭 peki bu süreçte işleyiş normal mi doktor extra bir test Bilgi falan da vermedi

Elika diye bir gebelik uygulaması var çok güzel.orada her uygulamaya girişte portakal vs kazanıyorsun 750 portakal olunca organik hastane çıkışı hediye ediyorlar.çok eğlenceli bi uygulama bebeğininin hafta hafta özelliklerini bildiriyor sana

Gerçekten mi ♥️ Çok teşekkür ederim bende yüklerim onu o zaman.

Ben beklenen Regl tarihinden dört gün önce öğrendim gebeliğimi.Öğreniliyor yani. Ondan dolayı sordum
Yok canım ben beklenen tarihimi net bilmediğim için kestiremedim. Zaten gebelik süpriz oldu 31 Ağustos da şüphe edip test yaptım öyle öğrendim. Öncesinde beklemediğim için test yapmamıştım

O zaman bende 5+5 im 😂😂 valla sizler yazmasanız kaç günlük onu da bilmeyecektim. Sen ne sordun doktora ne dedi kese gördün mü kalp atışı ?
En son 5+2 de gittim 3700 dü hch değerim kese görünmedi karından görünmesi için 5000 olması lazımmış değerin garanti olsun diye haftaya gel dedi 😀

• Beğen
Reactions: JES
En son 5+2 de gittim 3700 dü hch değerim kese görünmedi karından görünmesi için 5000 olması lazımmış değerin garanti olsun diye haftaya gel dedi 😀
Yok benim kese çok net göründü büyümede iyi bir önceki haftaya göre hatta dedi. haftaya kalp atışı için gel dedi bu hafta alttan istemediğin için bakmıyorum dedi yoksa yine duyulur dedi. Benim 10 gün önce 2100 dü beta şuan 5000 i çoktan geçmiştir bence

Yok benim kese çok net göründü büyümede iyi bir önceki haftaya göre hatta dedi. haftaya kalp atışı için gel dedi bu hafta alttan istemediğin için bakmıyorum dedi yoksa yine duyulur dedi. Benim 10 gün önce 2100 dü beta şuan 5000 i çoktan geçmiştir bence
Senin erken görünmüş :) şuan 10.000 lerde olması lazım değerler sağlıkla gelsinler :)

• Beğen
Reactions: JES
Back
X