Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
Eveeet daha önce denedim çok güzel kilolar verip gerçekten dinclestigimi hissettiğim yöntem evet sürdürülebilir su orucu kendime göre uyarladigim diyet ve sağlık orucu diyebilirim
Tiroit rahatsizligim oldugu icin duzenli kan tahlilleri yaptiriyorum. Ve bu diyetle kan degerlerimin daha da duzeldigini gordum. Bu diyetin benim icin saglikli oldugunu ve doktorumla gorusek yaptigimi da belirtmek isterim.şu ara diyeti bırakıp ipin ucunu biraz kaçırmışken muhteşem bir dönüş olacak benim içinVe bu son olacak tahminen 82 civarlarindayim bugün son günüm diye biraz abartmiş da olabilirim yarın tartılıp basliyorum.günlük kilo ve deneyimlerimi paylaşacağım. Katılmak isteyen olursa kapı açık çıkın çıkın gelin
Baslangic 20 mayis 81.4
Hedefler
79.9
74.9
69.9
64.9
20 mayis--81.4
21 mayis--80.7
22 mayis--80.2
23 mayis--79.2
Tiroit rahatsizligim oldugu icin duzenli kan tahlilleri yaptiriyorum. Ve bu diyetle kan degerlerimin daha da duzeldigini gordum. Bu diyetin benim icin saglikli oldugunu ve doktorumla gorusek yaptigimi da belirtmek isterim.şu ara diyeti bırakıp ipin ucunu biraz kaçırmışken muhteşem bir dönüş olacak benim içinVe bu son olacak tahminen 82 civarlarindayim bugün son günüm diye biraz abartmiş da olabilirim yarın tartılıp basliyorum.günlük kilo ve deneyimlerimi paylaşacağım. Katılmak isteyen olursa kapı açık çıkın çıkın gelin
Baslangic 20 mayis 81.4
Hedefler
79.9
74.9
69.9
64.9
20 mayis--81.4
21 mayis--80.7
22 mayis--80.2
23 mayis--79.2
Son düzenleyen: Moderatör: