• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süpürgeden duvar süsü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
grnt129ho9.jpg

kızlar önce süpürgeyi daha birleştirilmemiş haliyle boyadım tek tek sonra yapıştırdım onları süsledim koydum duvara nasıl olmuş

Son düzenleyen: Moderatör:
ewe gelenler çok beğeniyo sizde beyencekmisiniz acaba duvarda çok harika duruyor buarada

karayağızım ellerıne saglık hayırlı gunlerde kullan ınşaallah bıraz sabır ışı sanırsan supugelerı tek tek boyamak zor olsa gerek ama belkıde fıs fıs yanı sprey boyayla boyadıysan o zaman bıraz daha kolay dıyebılırım:)

aslında çok kolay süpürgenin yapılmamış hali oluyo ya tane tane oluyo hepsi sap şeklindeyken tabu püskülleri oluyo onları boyadım fazla zahmetli değil

guaj boyayla boyadım buarada fırça falanda kullanmadım elimle sürdüm istediğim yere içine dışına

çok güzel anlatırmısın nasıl yapıldığını vernik falan kullandınmıa.s.

hay alah ilk resmi görünce epey şasırdımkaydirigubbakcemile5 süpürgeden nasıl çiçek olmuş dedim..güzelmiş canım elerine sağlık

eline sağlık güsel olmuş.....

güzel olmuş canım ellerine sağlık güle güle kullanman dileğiyle.

teşekkür ederim kızlar evet uğraştım bende göstremek için ama değdi mi bilemem

süpürge diyince bu kadar güzel bişi çıkcagını tahmin etmemiştim a.s.

teşekkür ederim cicikız duvardada güzel duruyor

Görmek icin bekledim ama degdi iyi fikir ellerine saglik

kıss allah senı ne etmesın..hanı hediye paketi olur iç içe acarsın bı kutu daha acarsın bı kutu daha ona benzemıs..en sonunda görduk=) ellerine saglık cok guzel

Back