pardon telefondan yazmıştık eksik olmuşSupriz degil "surpriz"...
çok erken yaşta görüşmeye başladık o yüzdenSevgililik dönemini neden bu kadar uzattınız
Onemli degilpardon telefondan yazmıştık eksik olmuş
evet biraz öyle8 yıl üzerine bu kadar sürprizden sonra üst levellerda bir şey yapmak maddiyat gerektirir bence biraz.
geçen sene doğum gününde yaptım canım 365 taneydı sözlerimde teşekkür ediyorum bu aradaMeselaa içinde güzel sözler dolu bir aşk kavanozu yapabilirsin :)
İlla maddi anlamda büyük birşey olması gerekmiyor bence..
Allah kavuştursun..
24 yaşında :)Yasi kac sevgilinizin?
vayyy bakk aklıma hiçç gelmemişti gezii ay çok beğendim şuann zaten askerden gelince hemen bir şehir dışına gidecektik yakın bir şehire günü birlik gidebilirim amaYa da eğer diyorsan ki 8 yıldır birlikteyiz değişik birşey olsun..
Yeni aşıklar gibi aşk kavanozu da neymiş diyebilirsin
Ama ilk anki gibi heyecan verici olsun diye şey etmiştim :))
Bi gezi programı nasıl sence :)
Ahh süpermiş o zaman :)geçen sene doğum gününde yaptım canım 365 taneydı sözlerimde teşekkür ediyorum bu arada
Amanın bende heyecan yaptım şimdivayyy bakk aklıma hiçç gelmemişti gezii ay çok beğendim şuann zaten askerden gelince hemen bir şehir dışına gidecektik yakın bir şehire günü birlik gidebilirim ama
24 yaşında :)
aaa ne kadar yeteneklisin maşallah bir öğrenci evim olsa kesin güzel bi masa hazırlardım müzik filan ama ancak evlenince kısmet olucak gibi görünüyorAhh süpermiş o zaman :)
Eşim bana hiç hediye aldırmaz senden hediye istemiyorum diye ondan bilemedim şimdi
Karakalem portremizi çizmiştim bi kez :))
haha bende orayı diyordummm zatennn 1 saat uzaklıkta bizeAmanın bende heyecan yaptım şimdi
Kapadokyaya gidin benim memleketim nede olsa:))
futbolla hiç ilgilenmez canım ama yinede teşekkür ediyorum :)Simdi aklima ilk olarak tutttugu takimin formasi geldi ama.. 8 sene diyorsun...
Tabi yapilmistir o.
Zaten buyuk bi surprzde degil bu.
Benden fikir cikmaz bu konuda.
Hayirli tezkereler diyip ayriliyim ben konudan.