Süpriz Süpriz

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.219
53.173
32
Merhaba kk 'nın güzel bayanları . Çok fena aklım karışık yardımınıza ihtiyacımm var parlak fikirler gerek neyse hemencecik konumuza geliyorummm.Sevgilimle 8. yıl dönümüze çok az kaldı o şuanda askerde .Ona bir sürü kargo hediye vs yolladım şimdiye kadar askerde olduğu için . Yıl dönümümüzde askerliğin bitmesine çok az kalmış oluyo 10 gün gibi . Ona kargoyla hediye yollamak istemiyorum çünkü hiççç şaşırtıcı güzel olmayacak bir çok defa kargo yolladım ya özelliği kalmadı . Ama o bana süpriz yollayacakmış. Ben o geldiği zaman bir birşeyler yapmak istiyorum ve çok özel olsun istiyorum bu konuda yardımlarınızı parlak fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim kızlarrr

8 yıl üzerine bu kadar sürprizden sonra üst levellerda bir şey yapmak maddiyat gerektirir bence biraz.

Meselaa içinde güzel sözler dolu bir aşk kavanozu yapabilirsin :)
İlla maddi anlamda büyük birşey olması gerekmiyor bence..
Allah kavuştursun..

Meselaa içinde güzel sözler dolu bir aşk kavanozu yapabilirsin :)
İlla maddi anlamda büyük birşey olması gerekmiyor bence..
Allah kavuştursun..
geçen sene doğum gününde yaptım canım 365 taneydı sözlerimde teşekkür ediyorum bu arada

Ya da eğer diyorsan ki 8 yıldır birlikteyiz değişik birşey olsun..
Yeni aşıklar gibi aşk kavanozu da neymiş diyebilirsin

Ama ilk anki gibi heyecan verici olsun diye şey etmiştim :))
Bi gezi programı nasıl sence :)

vayyy bakk aklıma hiçç gelmemişti gezii ay çok beğendim şuann zaten askerden gelince hemen bir şehir dışına gidecektik yakın bir şehire günü birlik gidebilirim ama

geçen sene doğum gününde yaptım canım 365 taneydı sözlerimde teşekkür ediyorum bu arada
Ahh süpermiş o zaman :)
Eşim bana hiç hediye aldırmaz senden hediye mi istiyorum diye ondan bilemedim şimdi

Karakalem portremizi çizmiştim bi kez :))

vayyy bakk aklıma hiçç gelmemişti gezii ay çok beğendim şuann zaten askerden gelince hemen bir şehir dışına gidecektik yakın bir şehire günü birlik gidebilirim ama
Amanın bende heyecan yaptım şimdi

Kapadokyaya gidin benim memleketim nede olsa:))

Simdi aklima ilk olarak tutttugu takimin formasi geldi ama.. 8 sene diyorsun...
Tabi yapilmistir o.
Zaten buyuk bi surprzde degil bu.
Benden fikir cikmaz bu konuda.
Hayirli tezkereler diyip ayriliyim ben konudan.

Ahh süpermiş o zaman :)
Eşim bana hiç hediye aldırmaz senden hediye istemiyorum diye ondan bilemedim şimdi

Karakalem portremizi çizmiştim bi kez :))
aaa ne kadar yeteneklisin maşallah bir öğrenci evim olsa kesin güzel bi masa hazırlardım müzik filan ama ancak evlenince kısmet olucak gibi görünüyor
Amanın bende heyecan yaptım şimdi

Kapadokyaya gidin benim memleketim nede olsa:))
haha bende orayı diyordummm zatennn 1 saat uzaklıkta bize

Simdi aklima ilk olarak tutttugu takimin formasi geldi ama.. 8 sene diyorsun...
Tabi yapilmistir o.
Zaten buyuk bi surprzde degil bu.
Benden fikir cikmaz bu konuda.
Hayirli tezkereler diyip ayriliyim ben konudan.
futbolla hiç ilgilenmez canım ama yinede teşekkür ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…