amın canımCanım evladınız hayırlı uğurlu olsun , Allah analı babalı sağlık ve huzur içinde büyütmenizi nasip etsin . bende 24 günlük anneyim :)) Allah olmayan herkese naspi etsin bu tarif edilemeyen mutluluğu herkese tattırsın İnşallah ..
canım gözün aydın..allah analı bablı büyütsün..doğum hikayeni okuyunca o gün aklıma geldi..yani kızımı kucağıma aldığım gün..bende suni sancıyla doğurdum gerçekten çok zordu..sezeryana karar vermekle en iyisini yapmışsın..9 ay karnımızda taşıdık son anda bi sorun çıksa çok üzülürdük dimi..bebişinin cinsiyetini yazmamışsın bu arada tabii isminide...kilosuda bence normal bende 52 cm boyunda 3,500 doğurdum kızımı şimdi ise tam bi tosuncuk oldu..
cok saol canımmmmmm.............ne mutlu sana darısı bızlerın başına.. bebişini bol bol koklaa yerimizeee
Allah anali babali buyutsun tek solukta okudum hikayeni sag saglim almisin ya bebegini kucagina sen onu simdi tosun gibi beslersin kilosuda gayet iyi masallah darisi evlat isteyenlerin yolda bekleyenlerin basina en guzel omurler bebeginin ve ailenizin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?