• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

süpriz doğum günü... lütfen yardım edin :)

little_april

Born to die...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Yer
İzmir
merhaba bayanlar
erkek arkadaşıma 28 temmuzda değişik bi doğum günü yapmak isityorum. 7 yıllık bir birlikteliğimiz var. bu yüzden akşam yemeğe çıkmak veya evde yemek yapmak tarzında şeyleri çok yaptık :) bu sene farklı bişeyler yapayım da gerçekten süpriz olsun istiyorum. hediyem hazır. fakat gün boyunca neler yapalım yada nasıl değişik çılgın bir gün geçirelim karar veremedim. Eğer sizin bu konuda görüşünüz, size daha önce yapılmış hoşunuza giden bi doğum günü veya sizin planladığınız bi doğum günü varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim. Elimden geldiğince sayfaya bakmaya çalışacağım. Şimdiden herkese teşekkürler

benm aklıma şu anda bi kaç bişey geldi ama saçma gelebilir..bunları ben de sevgilime bir gün yapmak istiyorum :69: kurabiye yapıp kurabiyelerin içine küçük küçük notlar yazabilirsin..ısırdığı kurabiyenin içinden kağıt çıkınca garipseyecek ama içindekileri okuyunca hoşuna gidecektir diye düşünüyorum :3: ayrıca ben notları hep canım cicimli değil de bizi anlatabileceğim eğlenceli,mizahi notlar da yazmayı düşünüyorum..
yada kaplaması,kağıdı fotoğraflarınızdan yapılmış madlen tarzında çikolatalar alabilirsin..hatıra olarak da saklanabilir. gidip gezme tarzında birşeyler diyorsan o konuda çok bişey söyleyemicem :1:

evet çok hoş bi kutlama şekli canım teşekkür ederim fikrin için gerçekten benimde hoşuma gitti :) bunu yapmayı deneyeceğim ama bunun için önce bi kaç kez kurabiye pişirmem gerekecek sanırım :P

Back