Gebeliğe Hazırlık Supradyn kullanmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Kızlar klomen kullanıyorum bi taraftan vitamin takviyesi almak istiyorum. Supradyn kullansam olurmu ? vitamin eksikliği gebeliği zorlaştırıyormuş

Kızlar klomen kullanıyorum bi taraftan vitamin takviyesi almak istiyorum. Supradyn kullansam olurmu ? vitamin eksikliği gebeliği zorlaştırıyormuş
o sanırım c vıtamın.Gebelıkte d vıtamını önemli d vıtamını alın ama degerlerınızı kontrol edın gerekırse alın fazlası da zarar ama her şekılde gebelık planlıyorsanız folık asit kullanmanız lazım ben folıdece kullanmıstım tavsiye ederim

Folik asit kullanıyorum. Kan testi yaptırdım sonuçlari bekliyorum. D vitamin eksikliğim var sanırım yaa

Folik asit kullanıyorum. Kan testi yaptırdım sonuçlari bekliyorum. D vitamin eksikliğim var sanırım yaa
d vıtamını genelde herkeste düşük çıkar stres yapmayın.Davıd dıye bır ampul var eczanede satılıyo ben alırdım 15gune bir kırıp ekmege surup yerdım onunla bayagı yukselmıstı.Şimdı de gebeyım dıye verıyo doktorum colagen dıye bir damla kullanıyorum düşük çıkarsa doktorunuzdan takvıye ıstersiniz

Tamam teşekkür ederim. Rabbim evladınızıda kucağınıza almayi nasip etsin inşallah

Folik asit Sağlıklı bir gebeliğin oluşmasını anneye tutunmasını kolaylaştırır canım doktor önerisiyle folik asite başlamanı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…