Makyaj Ürünleri süppeer makyaj setleri ve fiyatları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
güzel günlerde kuullan canım benim..canım farın renkleri simlimi yoksa mat mı??birde allık ve pudraların sürümü nasıl canım?

teşekkür ederim!a.s.farlar simli a.smat değiller ben genelde simli kullanıyorum!güzel ben beğendim!...:1rolleyes:

teşekkür ederim!a.s.farlar simli a.smat değiller ben genelde simli kullanıyorum!güzel ben beğendim!...:1rolleyes:

ohh derincim içimi rahatlattın walaa:sm_cool: bnde vermiştim siparişimi bekliyorum şimdii :icecream:bnde simli dha çok yakıştırırım canım peki çok mu küçük bu set yaa??:uhm:ayy en çok allıklarını merak ediyorum toz mu krem gbi mi?sositosositocanım çok sordum kusura bakma merak işte:eek:

yok önemli değil canım!yerimsenibentoz krem değil allıkları, çok küçük değil de sanki daha büyük bir setmiş gibi gelmişti ama normal bencea.s fiyatı da çok iyi japon malıymış hong kongdan geldi ürün sanırım!:1rolleyes: arkasında da 4200 yen yazıyor yani 65 lira falana.s çok iyi fiyata almışız yani!birde strawberrynin ürünleri güzel oluyor!...
şimdi dizim başlıyo arkadaşlar izleyeyim de gelirim yine!öptüm hadi....a.s.

ayyy canım benimmm sevindim walaaa sositososito ewet canım birde biliyomusun bilmiyorum ama arezia shisedonunmuş walaa öleyse baya iyi çnkü pudraları felan çok iyiymiş shiseidonunhihoyyyt neyse canım öptüm senii Şeniz

kızlar bende camelonun o seti war fiyatı 41.00 olanından..ben çok beğeniorum çok kaliteli bence renkleri de çok canlı almayı düşünen warsa tereddüt etmenize gerek yok bence

ayyy canım benimmm sevindim walaaa sositososito ewet canım birde biliyomusun bilmiyorum ama arezia shisedonunmuş walaa öleyse baya iyi çnkü pudraları felan çok iyiymiş shiseidonunhihoyyyt neyse canım öptüm senii Şeniz

yok bilmiyordumfisfisfis ben sadece siteye güvenerek aldım valla!...a.s

bana geldi kızlar!a.srenkleri çok hoşuma gitti hihoyyytcıvıl cıvıl ama düşündüğümden daha küçükmüş!yine de beğendim ben! henüz kullanmadım görüntü itibariyle söylüyorum. kullanınca da yazarım!...

aayyyy canım güle güle kullan Şeniz bende alıcaktım şiştim resmen ama sadece kredi kartıyla alışveriş yapılıyomuş alamadım senağlama en kısa zamanda resmini bekliyorum

bende bugün bunları aldım simli ama simleri dökülüyo biraz ama güzel renk veriyo renkleri güzel

Son düzenleme:
benimde strawberry siparişlerim dün geldi 5gün içinde:teytey: arezia setim ve bare mineraden aldıgım fırçam walaa sete bayıldım hihoyyythihoyyyt

benimde strawberry siparişlerim dün geldi 5gün içinde:teytey: arezia setim ve bare mineraden aldıgım fırçam walaa sete bayıldım hihoyyythihoyyyt

resımlerını koysana bacı ya merak ettım simdi..
frıcaların üzellikle..
bıde kaca aldınki?hihoyyyt

iyi günlerde kullan bu arada Şeniz

$4100u.jpg

benimde bunun beyazı var ama loreal ın birde ruj paletim yok içindesırnaşık şey

bu dediğiniz sitelere baktım ama bulamadm bu setleri orda kızlar CADIARZU

yardmcı olcak biri var mı???

strawberry de bunlar canım valla ben makyaj bölümünü seçtikten sonra bütün markalara baktım öyle buldum ilk sayfadalilerin altında yazıyo markaları ordan bulabilirsin ama diğer sayfadakiler gittigidiyordan

camelon 20,50 tl

camelon 22,50 tl

Bu 2 sine bayıldım =)=) kızlar camelon iyi bir marka mı kı guzelleselim derken gozlerden olmayalım

valla ben kullanmadım ama ilk sayfalarda memnun olanlar yorum yazmışlar bi kaç yerdende duydum ama kullanmadım yerimseniben

kızlar ben geçen sene işyerindeki arkadaşların gazına gelip escape lerden aldım..sadece farlarını kullanıyorum o da mecbur kaldıkça...pudrası allığı ve rujumsu şeyler tamamen fiyasko...
ilk fırsatta far paletimi de yenileyecem kurtulacam bu setten:kızgın:

X