Hayirlisi olsun canim kizin baya naz yapmis gelmek icin 2.bebek de acele ediyo baksana:)) insallah vardir 2 kardes arasnda yas farki olmamasida guzel olur bence
Canım ben bugün ilk idrarınla bidaha yaptım negatif cıktı bidahada yapmam artık olsa cıkardı cünküEki Görüntüle 1750866
Çok zorlanicagim ama varsa kabulüm tatlım Kıyamam :)
Sorma 1 sene bekletti kızım her ay agliyordum regl olunca 4 gün geçmez bana
Canım ben bugün ilk idrarınla bidaha yaptım negatif cıktı bidahada yapmam artık olsa cıkardı cünküEki Görüntüle 1750866
Canım bilemedim ki diger testlerimde hic bisey olmadı tam negatifti buda öyleydi hic bisey yoktu sonra dolabın kenarına koydum sıcaklık vuruyodu böyle olmus ama yakından bakınca heryeri cizgi cızgi duruyo yarın bidahamı test alsam:) bu arada senin bebisinde hayırlı olsun kuzumÇok ince çizgi mi var ben mi hayalet çizgilere boguldum :)
Ama olsa net pozitif çıkması lazımdı 1 ay geçti diyorsub
Tam 7 gün önce yaptırdım canım 0,100 cıkmıstıSanki ben de hayalet cizgi goruyorum canim kan testi yaptirmismiydin
Canım bilemedim ki diger testlerimde hic bisey olmadı tam negatifti buda öyleydi hic bisey yoktu sonra dolabın kenarına koydum sıcaklık vuruyodu böyle olmus ama yakından bakınca heryeri cizgi cızgi duruyo yarın bidahamı test alsam:) bu arada senin bebisinde hayırlı olsun kuzum
Simdi icini söktüm canım bisey yok her yerindeki cizgiler belliTeşekkür mu etsem bilemedim ki ne yazılır şu durumda Şaskinim inanamiyorum sanırım 4 gün sonra yaptığımda dahada belli olunca inanicam.
Çok bekledi ise test olabilir
Simdi icini söktüm canım bisey yok her yerindeki cizgiler belli
Anladım canım bazen oluyor öğle kızıma hamile kalmak için cabalarken de beklettigimde testi çıkardı abuk sabuk çizgiler önemli olan ilk yarım saat olanı sonrası boş
Eki Görüntüle 1750872 mesela ikiside aynı test ebe pazaertesi ebe kan testi icin cagırmıstı gitsem mi gitmesem mi bilemedim
KızlaR ne olur yardım. Ben normalde ilaç kullanıyorum duphaston diye. Adet düzenli yapsın diye. Doktor ilacı kullan adetin 16. gününde bittikten 10 gün sonra adet olmazsan gel test yapalım dedi geçen ay biteR bitmez adet oldum. Bu ay da hiçbir ay yasamadigm şeyler yaşadım sık sık göğüs ağrıları adet sancısı gibi hafif sancılar sağ yana yada solda batmalar. Ama gelin görün ki kaynanamlara ziyarete geldik bir dakika oturmadım doğru dürüst ben ayakta kaldıkça ağrılarım arttı ilaç bitti aradan 6 gün falan geçti bir sabah kalktım lavabo da bir damla kan içinde küçük küçük et parçaları gün içinde 5 6 damla kan daha geldi ve biraz daha büyük et parçası vardı. Ve bir daha kanamam olmadı dün beyaz akıntım vardı bugün de beyaz akıntı içinde hafif kahverengi leke. ALLAH aşkına ne olduğunu bilen var mi annem düşük olabilir dedi. Bugün kan verdim ışte. Yarın da sonuçlar çıkacak ne olur dua edin lütfen ne düşüneceğimi şaşırdım
Zaten bugün annemlere geldim. İnşallah ya inşallah. Bilmeden kaybetmek gerçekten çok üzer.Canım genelde düşükte parça geldim i şakır şakır kan gelir peşine ama belli de olmaz kan vermissin inşallah sorun olmaz onda sen bol bol dinlenmeye bak boşver şimdi işi gücü senden önemli yahu?
Inşallah düşük değildir
Zaten bugün annemlere geldim. İnşallah ya inşallah. Bilmeden kaybetmek gerçekten çok üzer.
Tabi ki ablam yarın sonucu öğreniR ogrenmez sana da yazaRımO yüzden dedim değildir regl olsun diye haber alınca yaz gülüm merak ederim
Tabi ki ablam yarın sonucu öğreniR ogrenmez sana da yazaRım
Aaa gerçekten mi bende ekimde inşallah canım bak dualarını bekliyoRum inşallahAblam deme kız hemen hemen aynı yastayiz21 e giricem bende subatta
Ablam deme kız hemen hemen aynı yastayiz21 e giricem bende subatta
Eki Görüntüle 1750872 mesela ikiside aynı test ebe pazaertesi ebe kan testi icin cagırmıstı gitsem mi gitmesem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?