öğle vallah iyiki varlar sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlarda başka hiçbişi istemiyoumZor günlerdi ama gecti simdi iyiki dogmus diyorum oglumun en iyi arkadası hic sıkıntı yasamıyorum bana baglı degiller ikisi oynuyolar sürekli bende kusma hic olmadı ama doguma kadar hep kanamam geldi oglumun pesinde kosmaktan 8 kilo aldım hamileligim boyunca ama saolsun benimde esim ve annem coook yardımcı
Selam canım seni bende merak ediyorum vallatestinde silik bişeyler var gibi bikaç güne çıkarNaptın tatlım varmı ses seda sendehtclik07 ben bugun dayanamadım test yaptım 6 gun oldu leke nin üstünden
Selam canım seni bende merak ediyorum vallatestinde silik bişeyler var gibi bikaç güne çıkar
Olabilir tabi canın neden olmasın insallah hamilesindir ama belirtiler bu kadar erken olmaz sen yinede dikkat et kendine bitki cayları felan cok icme bende 2. Bebegime esimin birkereden bisey olmaz demesiyle hamile kaldım simdi kızım 15 aylık insallah sende hamilesindirArkadaşlar merhaba
Benim de sizlere bir sorum olacak
Esim normalde prezervatif ile korunuyor ama ben bebegimiz olmasini cok istiyorum
Normalde 4 ocakda adet oldum adetim 1 hafta suruyor 7 ocak da adetim bitti her neyse 13 ocak da esim e bir kereden bisey olmaz millet kac sene ugrasiyo hamile kalamiyor falan filan dedim anlıcağınız esim i kandirdim:)) ve o gun korunmadan iliskiye girdik ertesi gunde sabah bir karın agrisi kasiklarim da agri falan basladi bugun de temizlik falan yaptim hep sol kasıgım da agri oluyor sizce hamile kalma sansim olabilirmi 4 subat da insallah adet olmam ya cok istiyorum bebis allah im olmayan herkes e nasip etsin
Arkadaşlar merhaba
Esim normalde prezervatif ile korunuyor ama ben bebegimiz olmasini cok istiyorum
Normalde 4 ocakda adet oldum adetim 1 hafta suruyor 7 ocak da adetim bitti her neyse 13 ocak da esim e bir kereden bisey olmaz millet kac sene ugrasiyo hamile kalamiyor falan filan dedim anlıcağınız esim i kandirdim:)) ve o gun korunmadan iliskiye girdik ertesi gunde sabah bir karın agrisi kasiklarim da agri falan basladi bugun de temizlik falan yaptim hep sol kasıgım da agri oluyor sizce hamile kalma sansim olabilirmi 4 subat da insallah adet olmam ya cok istiyorum bebis allah im olmayan herkes e nasip etsin
Olabilir tabi canın neden olmasın insallah hamilesindir ama belirtiler bu kadar erken olmaz sen yinede dikkat et kendine bitki cayları felan cok icme bende 2. Bebegime esimin birkereden bisey olmaz demesiyle hamile kaldım simdi kızım 15 aylık insallah sende hamilesindir
Olabilir tabi canın neden olmasın insallah hamilesindir ama belirtiler bu kadar erken olmaz sen yinede dikkat et kendine bitki cayları felan cok icme bende 2. Bebegime esimin birkereden bisey olmaz demesiyle hamile kaldım simdi kızım 15 aylık insallah sende hamilesindir
Canım sayarsak ilişki 10.gun olmuş içe boşalma oldu ise sperm ler 3 gun yaşıyor olma olasılığı yüksek gibi olabilir yani regl bekle sen gelmezse test Yap
Rabbim gönlüne göre versin annelik cok güzel evde bi arkadas can kan evlat hersey insallah hamilesindir yaa bizede haber ver adetine 2 _3 gün varkende test yapabilirsin aslındaEvet canim ic e bosalma oldu hatta ben esim dus a gittikden sonra bacaklarimi diktim havaya 15 dk oylece bekledim :))Ay insallah canim ya 4 subatta insallah olmam adet ya cok ama cok istiyorum bir bebegimiz olsun
Rabbim gönlüne göre versin annelik cok güzel evde bi arkadas can kan evlat hersey insallah hamilesindir yaa bizede haber ver adetine 2 _3 gün varkende test yapabilirsin aslında
Evet canim ic e bosalma oldu hatta ben esim dus a gittikden sonra bacaklarimi diktim havaya 15 dk oylece bekledim :))Ay insallah canim ya 4 subatta insallah olmam adet ya cok ama cok istiyorum bir bebegimiz olsun
:) tek ilişki ile hamile kalan çok var inşallah rabbim nasip ederse varsa geleceği gelir zaten
Canım hamile kalabilecegin günde ilişki yaşamışsınız.inşallah tutmuşturArkadaşlar merhaba
Herkeze musmutlu günaydın :)
Elimdeki son testi harcadım ama merak ettim sonuç asagida
Aa silik cizgi var hamilemidin cnm
Dün daha silikti bakalım hayırlısı hakkımda regl gecikince bir daha yapıcam 6.5 aylik kızım var darısı başına inşallah
Ayy amin canım insallah ya diger konulardan okumustum yazilarini ilk bebegine hamile kalmani falan lolalucky kizin olcak demis hissetmis sanirim 2.bebis i dusunuyormuydunuz kazami:)
Evet canım kızım da baya uğraştım lolalucy ile konuşuyoruz hala whatsapp ta dusunmuyorduk eşimin bosvermisligiydi ben korunacam dedi peki dedim korunamadi hep kaçak yaptı :)
Canım ben bugün ilk idrarınla bidaha yaptım negatif cıktı bidahada yapmam artık olsa cıkardı cünküöğle vallah iyiki varlar sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlarda başka hiçbişi istemiyoum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?