Şüpheli kasık Ağrısı

öğle vallah iyiki varlar sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlarda başka hiçbişi istemiyoum

Selam canım seni bende merak ediyorum vallatestinde silik bişeyler var gibi bikaç güne çıkar

Selam Canım bu sabah test öğle çıktı bende beklemeye aldım kendimi 5 gün var bugün bitti sayılır kaldı 4 :) bakalım hayırlısı hakkımızda

Arkadaşlar merhaba
Benim de sizlere bir sorum olacak
Esim normalde prezervatif ile korunuyor ama ben bebegimiz olmasini cok istiyorum
Normalde 4 ocakda adet oldum adetim 1 hafta suruyor 7 ocak da adetim bitti her neyse 13 ocak da esim e bir kereden bisey olmaz millet kac sene ugrasiyo hamile kalamiyor falan filan dedim anlıcağınız esim i kandirdim:)) ve o gun korunmadan iliskiye girdik ertesi gunde sabah bir karın agrisi kasiklarim da agri falan basladi bugun de temizlik falan yaptim hep sol kasıgım da agri oluyor sizce hamile kalma sansim olabilirmi 4 subat da insallah adet olmam ya cok istiyorum bebis allah im olmayan herkes e nasip etsin

Olabilir tabi canın neden olmasın insallah hamilesindir ama belirtiler bu kadar erken olmaz sen yinede dikkat et kendine bitki cayları felan cok icme bende 2. Bebegime esimin birkereden bisey olmaz demesiyle hamile kaldım simdi kızım 15 aylık insallah sende hamilesindir

Canım sayarsak ilişki 10.gun olmuş içe boşalma oldu ise sperm ler 3 gun yaşıyor olma olasılığı yüksek gibi olabilir yani regl bekle sen gelmezse test Yap

Insallah canim ya ben cok istiyorum bebek ama esim de tam tersi su an icin istemiyor 14 aylık evliyiz insallah tek iliski ile hamile kalmisimdir cunku esim sonradan bir kere kandirdin beni bir daha olmaz diyo :)) yani kaldim kaldim kalamadim anca esim isteyecegi zaman olacak(

Canım sayarsak ilişki 10.gun olmuş içe boşalma oldu ise sperm ler 3 gun yaşıyor olma olasılığı yüksek gibi olabilir yani regl bekle sen gelmezse test Yap

Evet canim ic e bosalma oldu hatta ben esim dus a gittikden sonra bacaklarimi diktim havaya 15 dk oylece bekledim :))Ay insallah canim ya 4 subatta insallah olmam adet ya cok ama cok istiyorum bir bebegimiz olsun

Evet canim ic e bosalma oldu hatta ben esim dus a gittikden sonra bacaklarimi diktim havaya 15 dk oylece bekledim :))Ay insallah canim ya 4 subatta insallah olmam adet ya cok ama cok istiyorum bir bebegimiz olsun
Rabbim gönlüne göre versin annelik cok güzel evde bi arkadas can kan evlat hersey insallah hamilesindir yaa bizede haber ver adetine 2 _3 gün varkende test yapabilirsin aslında

Rabbim gönlüne göre versin annelik cok güzel evde bi arkadas can kan evlat hersey insallah hamilesindir yaa bizede haber ver adetine 2 _3 gün varkende test yapabilirsin aslında

Aynen canım annelik guzeldir tatmak istiyorum o duyguyu evdr canim sıkılmasın diye evlendikten 1 ay sonra mubabbet kusu aldik su an hala bizimle 13 aylik o da :) kus u bile cocugumuz olarak goruyoruz o kadar cok ustune titriyoruz ki anlatamam bebegimiz olursa napariz bilmiyorum esim gorevinden dolayi su anda bebek istemiyor ama hersey nasip kismet bakalim 4 gozle bekliyorum Olmadi dedigin gibi 2 subatta falan test alip yapayim insallah tutunmustur bebegim

:) tek ilişki ile hamile kalan çok var inşallah rabbim nasip ederse varsa geleceği gelir zaten

Canım hamile kalabilecegin günde ilişki yaşamışsınız.inşallah tutmuştur

Herkeze musmutlu günaydın :)
Elimdeki son testi harcadım ama merak ettim sonuç asagida

Eklentiler

• 2016-01-21 08.59.40.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 155
  • 20160121_092800.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 147
  • 20160121_092921.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 146
Dün daha silikti bakalım hayırlısı hakkımda regl gecikince bir daha yapıcam 6.5 aylik kızım var darısı başına inşallah

Ayy amin canım insallah ya diger konulardan okumustum yazilarini ilk bebegine hamile kalmani falan lolalucky kizin olcak demis hissetmis sanirim 2.bebis i dusunuyormuydunuz kazami:)

Ayy amin canım insallah ya diger konulardan okumustum yazilarini ilk bebegine hamile kalmani falan lolalucky kizin olcak demis hissetmis sanirim 2.bebis i dusunuyormuydunuz kazami:)

Evet canım kızım da baya uğraştım lolalucy ile konuşuyoruz hala whatsapp ta dusunmuyorduk eşimin bosvermisligiydi ben korunacam dedi peki dedim korunamadi hep kaçak yaptı :)

Evet canım kızım da baya uğraştım lolalucy ile konuşuyoruz hala whatsapp ta dusunmuyorduk eşimin bosvermisligiydi ben korunacam dedi peki dedim korunamadi hep kaçak yaptı :)

Hayirlisi olsun canim kizin baya naz yapmis gelmek icin 2.bebek de acele ediyo baksana:)) insallah vardir 2 kardes arasnda yas farki olmamasida guzel olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…