Canim bilmiyom ki sarilik degerin yuksek biraz dedi korkulcak kadar degil dedi ama ihmal etme dedi ayin 15 inde maas alcak ozel hastaneye gidp butun tahlilleri yaptrcaz bakalim hayorlisi
Ya bu saglik ocagindaki testlerde yanilma payi varmi acaba ben hala adet olmadim anlamiyorum o zaman neden olmiyorum
En azından olsanda rahatlasan canım ya olsan bile dr.git mutlakaKızlar Dr dan randevu aldım şimdi kahverengi akıntı başladı sanırım bunun arkası kirmizilar
Rahatlamışsındır canım. Hem regl olmak ssğlıktır bi bakıma. Hakkında en hayırlısını versin rabbimm .Evet canim geldiler
Rahatlamışsındır canım. Hem regl olmak ssğlıktır bi bakıma. Hakkında en hayırlısını versin rabbimm .
Hayırlısı olsun canımAynen cnm rahatladim ya nasip degilmis hayirlisi insallah
Kızlaaarrrr neler yapıyorsunuz
Geçmiş olsun sizlere.iyiyim Allah a şükür oglanın dersleriyle ugrasiyoruz.
Bir süre girmedim kk ya iyiyiz kızım bu ara huysuz sanırım üst dişleri cikicak uykusuz ve yorgun sen nasilsin
Allah kolaylık versin.Tayinden varmı bi haber?Kolay gelsn bende kpss calismaya baslicam yarin sinav 22 mayis biraz gec kaldim ama olsun neresinden donulse kardir
Allah kolaylık versin.Tayinden varmı bi haber?
Nerdeydin canım,nasıl gidiyor hamilelikSonunda evime geldim ya insanın evi gibisi yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?