C nin sag tarafinda hafif silik cizgi var
Idrar testinde cikmadiRegl gelmedi ise gebelik testi yapabilirsiniz
Bitişik olmaz okadar t nin altında çıkması lazım canımın ixi
:))tamam o zaman anlasilan kan tahlili yaptirmam lazim
Korunmuyorsunuz dimi?Idrar testinde cikmadi
Canım testin fotosunu atsansYaa ben simdi bisiy farkettim sabah yaptigim test i atmamistim simdi baktim silik cizgi var test de kafayi yicem ben:))
Şimdi gördüm fotoyu evet silik çizgi var ama çıktığı yer düşündürücü canım,bu hafta içi kan ver bence inşallah vardır belli olmaz
Aç tok farketmiyor canım,en azından için rahat etmiş olur hadi hayırlısıKizlar yarin sabah insallah kan vermeye gidicrm ac karnina mi gideyim tok karnina mi
Aç tok farketmiyor canım,en azından için rahat etmiş olur hadi hayırlısı
Canlar gunaydin sabah kan i verdim hormonlara falan da bakcaklar 3 tup kan aldilar 4 de cikar sonuclar dedi bakalim hayirlisi
Hadi bakalım inşallah pozitif sonuç olur iyi olmuş hormonlara da baktirdigin 4 olmaz şimdi sana :)
Hadi en hayırlı sonuçla gel inşallah canım benimCanlar gunaydin sabah kan i verdim hormonlara falan da bakcaklar 3 tup kan aldilar 4 de cikar sonuclar dedi bakalim hayirlisi
aynen'öyle canım.Ama sanki adet olacakmış gibi ağrı yada hani böyle anlık sancılar var ya onun gibi.Arkadaslar bu kasık agrısı nerde oluyor benim sol karın altımda arada da bele yakım agrı war ama kasık afedersinz genitalin yanı olmuyor mu..? Sorumun cevabını bulamadım nette
Hadi inşallah hayırlısı ile bekliyoruz HaberleriniCanlar gunaydin sabah kan i verdim hormonlara falan da bakcaklar 3 tup kan aldilar 4 de cikar sonuclar dedi bakalim hayirlisi
Hadi inşallah sonuc 4de mi cikacakCanlar dua edin bana nolur simdi esimi isyerinden aradilar bu sene dogu gorevimiz icim hazirliklar baslamis insallah hamileyimdir de bahanemiz olur kaliriz 1 sene daha
Hadi inşallah sonuc 4de mi cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?