Şüpheli kasık Ağrısı

Şimdi gördüm fotoyu evet silik çizgi var ama çıktığı yer düşündürücü canım,bu hafta içi kan ver bence inşallah vardır belli olmaz

Canlar gunaydin sabah kan i verdim hormonlara falan da bakcaklar 3 tup kan aldilar 4 de cikar sonuclar dedi bakalim hayirlisi

Canlar gunaydin sabah kan i verdim hormonlara falan da bakcaklar 3 tup kan aldilar 4 de cikar sonuclar dedi bakalim hayirlisi

Hadi bakalım inşallah pozitif sonuç olur iyi olmuş hormonlara da baktirdigin 4 olmaz şimdi sana :)

Arkadaslar bu kasık agrısı nerde oluyor benim sol karın altımda arada da bele yakım agrı war ama kasık afedersinz genitalin yanı olmuyor mu..? Sorumun cevabını bulamadım nette
aynen'öyle canım.Ama sanki adet olacakmış gibi ağrı yada hani böyle anlık sancılar var ya onun gibi.

Canlar dua edin bana nolur simdi esimi isyerinden aradilar bu sene dogu gorevimiz icim hazirliklar baslamis insallah hamileyimdir de bahanemiz olur kaliriz 1 sene daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…