• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.281
298
28 aralıkta kahve ve pembe ile 2 gün süren regl oldum taze kan ve pıhtısız 1 ocakta idrarda negatif cıktı test prezervatif ile korunuyorduk 3 gündür kasığım ağrıyor ama tuhaf yürürken rahimimi hisseder gibi kasıgımda agırlık var sankı belimde ağrıyor kist miyom yoktu gecen ayki reglimdeki tuhaflık benim aklımı karıştırıyor birde bu ay eşime güvendim ama pek beceremedi geri çekildi bazen çekilmedi korunmadı yani doğumdan sonra regl hep düzenli oldum 26 27 günde bir
Bebeğim 6 aylık ve emZirmiyorum 2.5 ay emdi siZce üşütme agrısı olabilirmi gerçi hiç üşütme gibi değil ama acaba yumurtluyormuyum 3 gün sürer mi bu ağrı yumurtlama olsa

Benim de bebeğim 6 aylık şüphem var test yaptın mı

Kızlar regl 11 gün kala benden kahve rengi akıntı geldi işaret parmağımın ucu kadar ve veya bolca akıntıyla Başka da gelmedi regl hep düzenli olurum bu yoksa yerleşme lekesi mi kızımda yaşadım ama o adet günü gelmişti bunda daha 11 gün var ve hala kaşığım batıyor ve yürürken Rahmi'm sallanıyo sanki

Kızlar regl 11 gün kala benden kahve rengi akıntı geldi işaret parmağımın ucu kadar ve veya bolca akıntıyla Başka da gelmedi regl hep düzenli olurum bu yoksa yerleşme lekesi mi kızımda yaşadım ama o adet günü gelmişti bunda daha 11 gün var ve hala kaşığım batıyor ve yürürken Rahmi'm sallanıyo sanki
Canım yumurtluyoda olabilirsin bazen yumurtlama belirtiside olabiliyo ama yerlesme kanamasıda olabilir adetine 2_3 gün kala evde bi test yap istersen

Benm ilk gebeliğim saglıkszdı onda yasadgm aynı seyleri yasıyorum kızlar gogus acıması bel agrısı kasık agrısı 11nde kan testi negatfti 29unda adet gordm kafam karstı acıkcası anlayamadm yardm lütfn

Kızlar benimde var 3 4 gündür var ama hafif şekilde. Yaklaşık 3 gün boyunca sağ yanıma batma oldu dünde bir ara sol yanımda olmuştu. Bugün hafifledi ama bundan önce 3 gün falan göğüs ağrılarim vardı. Bugünde gündüz vaRdı ama şu an pek yok. Yaklaşık 20 dakika önce falan tekrar bir sancım oldu şu an sadece sağ yanımda batma gibi hafif bir ağrı var bir kaç gün önce yumurta beyazı akıntım içinde bir iki damla kan vardı. Adetime de bir hafta kaldı. Sizce gebelik var midir ya ne dersiniz

Kızlar benimde var 3 4 gündür var ama hafif şekilde. Yaklaşık 3 gün boyunca sağ yanıma batma oldu dünde bir ara sol yanımda olmuştu. Bugün hafifledi ama bundan önce 3 gün falan göğüs ağrılarim vardı. Bugünde gündüz vaRdı ama şu an pek yok. Yaklaşık 20 dakika önce falan tekrar bir sancım oldu şu an sadece sağ yanımda batma gibi hafif bir ağrı var bir kaç gün önce yumurta beyazı akıntım içinde bir iki damla kan vardı. Adetime de bir hafta kaldı. Sizce gebelik var midir ya ne dersiniz
Olabilir canım bu dediklerinin hepsi hamilelik belirtisi azlında adetinede az kalmıs test yapabilirsinde

Olabilir canım bu dediklerinin hepsi hamilelik belirtisi azlında adetinede az kalmıs test yapabilirsinde
Yapmak istiyorum da acaba erken mi diye düşünüyorum. Geçen sefer olmayınca hayal kırıklığına uğramıŞtım. Bu sefer de korkuyorum ya bedenimin bana oynadığı oyunsa diye.

Yapmak istiyorum da acaba erken mi diye düşünüyorum. Geçen sefer olmayınca hayal kırıklığına uğramıŞtım. Bu sefer de korkuyorum ya bedenimin bana oynadığı oyunsa diye.
evet haklısın ama ya varsa diye düsünmekte cok zor ama sabredebiliyosan en güzeli adet gününü beklemek ben cok sabırsızdım mesela 2 cocugumdada bi hafta önceden test yapmıstım

Maşallah sonuç hemen belli oldu mu peki.
Ilk basta yaptıgım 2_3 test negatif gibiydi ama ben testleri söküp ısıga tutuyodum hafif hatalet gibi cizgi var diyodum ama annem ve esim bana delirmisim gibi tuhaf tuhaf bakıyolardı ce adetime 2 gün kala ikinci cizgi pembe cıktı bi hevesle gidip kan verdik özel bi polikılinikte ve kan testi negatif o kadar üzülmüstük ki anlatamam adet günüm 2 gün gecti yani kan verdikten 4 gün sonra tekrar kan verdim 5 haftalık hamileydim ikincide hemen cıktı ama kan ve idrar testimde insallah sende hamilesindir canım rabbim gönlüne göre versin

Evet ister büyük ihtimal korunmuyosanız bi bebis daha istiyosunuz sanırım? Senin bi bebegin vardı demi?

Var birtanem 6 aylık yok kız ben korunuyordum eşime dedim sen korun tamam dedi prezervatif denedik hoşuna gitmedi geri çekilirim dedi olursa olur olmazsa olmaz dedi sonra hep kaçırdı Onu da beceremedi işte bende bu ay şüpheliyim çünkü hep kaçak oldu

Var birtanem 6 aylık yok kız ben korunuyordum eşime dedim sen korun tamam dedi prezervatif denedik hoşuna gitmedi geri çekilirim dedi olursa olur olmazsa olmaz dedi sonra hep kaçırdı Onu da beceremedi işte bende bu ay şüpheliyim çünkü hep kaçak oldu
Hmmmm benim de ikinci aynı bu geri cekilme yöntemiyle oldu normalde prezarvatif kullanıyoduk bitmis bi kerede oldu Rabbim nasip ettikten sonra napsan oluyo hayırlısı olsun evde hic test yaptın mı ben yaptın ilk teste cok hafif cizgi cıktı ertesi gün bidaha yaptım negatifti aklım cok karıstı kasıklarımda cok agrıyo yarın saat 2 olsada alsam su sonucları

Back