Şüphelerim ne derece doğru lütfen yardım

angelica72

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
4
0
6
34
Muğla
Arkadaşlar merhaba. Size bir sorum var. Son cinsel ilişkime 28 Kasımda korunmadan girdm adetimin son günüydü. Kasım ayı içerisinde 3 adet ertesi gün hapı kullandım ancak zararlarını bilmiyordum. Aralık ayı adetim 3 gün sürdü bitti ve 15 gn sonra inanılmaz bel ve göğüs ağrılarım başladı. Üstüne gördüğümü düşünüp 1 hafta arayla iki gebelik testi yaptım ikiside negatif çıktı. Bu süreç içinde bembeyaz olan göğüs uçlarım hafif karardı. Ocak ayında 4 er gün olmak üzere 15 gün arayla iki adet gördüm. Yine şüphelenip birini ocak ortasında birini bhir hafta önce olmak üzere iki gebelik testi daha yaptım idrarla yine ikiside negatif. Ancak yine 3 4 gündür göğüslerimde dokunduğumda sızlama ve belimde ağrı var birde bembeyaz süt kesiği gibi akıntım var.. Eğer şaşıran adet günüme bakarsak ve 15 inde adet olacaksam yumurtlama dönemindeym ama böyle olmazdı. Her şey yanıltıyor beni. Yardım edin neler oluyor bana? Sürekli gebe olduğumdan şüpheleniyorum ama bunca test yanlış çıkabilir mi diye düşünüyorum bu kez forumda idrar testinde iki buçukuncu ayda ancak kendini gösteren hamilelikler olduğunu görüyorum. Bir akıl verin sizce ne oldu bana?

Son düzenleme:

Ah canım benim son günü kötü olmuş ALLAH yardımcın olsun bende gebe olduğundan süphelendim bilmiyorum tek çaren sanırım beklemek canım sorun olursa sor canım...

arkadaşım fazla kullanılan ertesi gün hapıda hormon bozukluğu ve adet düzensizliği ıapıyor...ara ara test yapmaya devam et bence

önce bir kan testi yaptır sonrada bir dr.a gebelik olmasa bile belki başka sorun vardır.inşallah gebe değilsindir.

Arkadaşım bu kadar kendini yiyip bitirmene gerek yok. Gideceksin bi devlet hastanesi kadın doğum polikliniğe durumu anlatıp hem ultrasonla hem de kan tahlilleriyle durum değerlendirilmesi yapılacak. Bu kadar strese yazık sana. Ayrıca ertesi gün hapı nı yanlış kullanmışsın canım çünkü o haplar ilişkiden mümkün olan en erken zamanda alınmalı en geç 72 saattir ve bu çok koruyucu olmaz. Son bişey o kadar haptan sonra hormonlarının düzelmesi için müdahalesiz 6 ay lazım bence bunları bi sağlıkçı olarak söylüyorum. İnşallah gebelik yokturda için rahat eder gerisi kolay çünkü.....

Bence hamile değilsin eğer hamileysen bile bu kadar ara kanama yaşaman normal mi onu da bilmiyorum ama bence ertesi gün haplarını çok aldığın için hormonların dengesizleşmiş gibi geliyor bana bence hemen bir doktora git kan testi yaptır idrarda çıkmamışda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…