- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.763
- 158
- Konu Sahibi sivastrabzon
Merhaba herkese.. Az önce bir telefon geldi. Eğitim ve araştırma merkezinden aradıklarını, öğrencilerin müfredata uyumunu sağlamak, eğitimine yardımcı olmak için oluşturulan bir siteye giriş için şifre verildiğini, bunun eşimin de evde olduğu bir akşam (saat 22 ye kadar) gelmek istediklerini söylediler. Eşimin geliş saatlerinin belirsiz olduğunu söylediğimde eşimin telefonunu isteyip onunla görüşüp uygun saati belirlemek istediler. Tabii ki vermedim müsait olmadığını söyleyip. Bu arada kızımın adını ve devlet okulunda okuduğunu da belirttiler. Araştırmak için tekrar nereden aradıklarını sordum, sadece ''eğitim ve araştırma merkezi'' dediler, merkezinin Mecidiyeköy'de olduğunu bölge bölge okulları gezip öğrencilerle görüştüklerini belirttiler, yani merkezin adını vermediler. Eşimle görüşüp onlara dönüş yapacağımı söyledim ama ısrarcı olmamaları için.
Şüphelenmekte ne kadar haklıyım bilmiyorum ama bir size de sorayım dedim. Böyle merkezler, uygulamalar var mı, siz duydunuz mu, varsa tam olarak amaçları nedir bilginiz var mı? Geçen sene de aramışlardı yanlış hatırlamıyorsam, aynı yer mi bilmiyorum...
Şüphelenmekte ne kadar haklıyım bilmiyorum ama bir size de sorayım dedim. Böyle merkezler, uygulamalar var mı, siz duydunuz mu, varsa tam olarak amaçları nedir bilginiz var mı? Geçen sene de aramışlardı yanlış hatırlamıyorsam, aynı yer mi bilmiyorum...