- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi daysleepersss
-
Merhaba yeniden,
Eşimin beni fiziksel olarak aldattığını ya da kızın eşime karşı ilgisi olduğunu sanmıyorum. Benim anlamadığım bir insan eşine ya bir kız var işte şöyle iyi anlaşıyoruz falan diye hiç bahsetmez mi? Kızın adı hiç mi geçmez yani? İnsan herhangi bir iş gününü anlatırken en azından orada ismi geçer diye düşünüyorum.
Kıskanç biriyimdir ama kimseyi rahatsız edecek kadar olduğunu sanmıyorum. Benim de iş yerinde sevdiğim erkek arkadaşlarım var ama daima bahsederim. Aslında benim merak ettiğim nasıl oluyor da kız hakkında tek kelime etmiyor?
ya ne yapacağımı bilemiyorum. henüz 2 aylık evliyim, evimi düzenimi yeni kurdum. bana evliliğin en başında, en mutlu olduğum dönemde böyle bir şey yaşattığı için ondan ayrılmak istiyorum. utanıyorum da evlenir evlenmez boşanacağız diye ailelere, etreftakilere açıklama yapmaya, bir de kinci bir insanım çabuk affedemiyorum. Bir daha yapmayacak bile olsa, buna inanmış dahi olsam kendisine iyi davranamıyorum. nasıl olacak peki şimdi? nasıl devam edecek?
Aa sakin isteme! Olan olmus artik, kendini ve esini daha fazla kucuk duruma dusurme is arkadaslarina karsi. Ikiniz arasinda kalsin hersey, etrafa duyurmaya belli etmeye gerek yok.peki sizce skype mesajlasmalarını kızdan isteyeyim mi yoksa daha büyük rezillik mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?