- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
- Konu Sahibi daysleepersss
-
Belki bunun aksını duymak ve ıcınızı rahatlatmak ıstıyorsunuz ama ne yazık ki durum bana masum gelmedi
Esınızın bu bayana karşı ılgısı olabılecegını dusunuyorum aksı halde hangı ıs arkadaşı karşı cınsı yemeğe çağırmak çay ıcmek ıcın mesaj yazıyor? Tabı kı uzun yıllardır aynı yerde çalışıp ıs arkadaşlığından normal arkadaşlığa gecmıs karşın cinslerden bahsetmıyorum..
Kız işe mayıs ayında başlıyor. Temmuz ayında tanışıyorlar. Bu arada kız aşağıdaki katta aynı şirketin farklı bir departmanında çalışıyor. Ağustos başında kız eşime beni facebooktan eklesene diyor, eşim de sen de numaranı ver o zaman diyor. Daha sonra yemeğe önce 3 kişi, daha sonra aralarından biri işten ayrılınca başbaşa çıkmaya başlıyorlar. Benim eylül ortasına kadar bu bir bucuk aylık "samimi" arkadaşlıktan hiç haberim olmuyor. Ne zaman ki cep telefonundan mesajı görüyorum olaylar başlıyor. Ben baya sert bir tepki verdim çünkü bu tür durumlara tahammülüm yok. Eşimin yeni bir arkadaşı olduğunda bunu bilmek isterim. Defalarca asla kötü bir şey düşüneceğini düşünmedim, yalnızca iyi anlaştık, arkadaş olarak gördüm dese de kendisine inanamıyorum. Herhangi bir muhabbet esnasında işe başlayan yeni kızla iyi anlaştıklarını anlatırdı gibi geliyor. Bu kadar bilinçsizce bir bahsetmeme durumuna inanamıyorum....
Bu arada kızın hoşlandığı biri varmış. Kızın eşime ilgi duyduğunu zannetmiyorum.
Ben yalnızca eşimi anlamıyorum. Neden hiç bahsetmedi, eve giderken mesaj atmaya ne gerek var? Skype dan mesajlar neden siliniyor? Olay nedir çözemiyorum.
Hoşlanıyor biri olduğunu eşiniz söyledi sanırım hep öyledir zaten
kız eşime beni facebooktan eklesene diyor, eşim de sen de numaranı ver o zaman diyor. Daha sonra yemeğe önce 3 kişi, daha sonra aralarından biri işten ayrılınca başbaşa çıkmaya başlıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?