Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
castiel castiel castiel :asigim::asigim::asigim:
beşinci bölümün konusuda İnsanlar hayran oldukları kişilerin hayaletleri tarafından öldürülmeye başlıyor. Paris Hilton da Dean'in hayran olduğu kişi olabilirmiş.öle okudum bi siteden.
beşinci bölümün konusuda İnsanlar hayran oldukları kişilerin hayaletleri tarafından öldürülmeye başlıyor. Paris Hilton da Dean'in hayran olduğu kişi olabilirmiş.öle okudum bi siteden.
deanden de o beklenir zaten kaydirigubbakcemile3
bencede
ay günahını aldık çocuğun ya paris hayranı falan değilmiş alkisalkisalkis
bu bölüm de çok güzeldi bence ama benim castielimi oynatmamışlar ya en sonunda gördük azıcık gelecek bölümleri gösterdiğinde
ya tntde de türkçe dublajla vermişler.salı günü denk geldi.allahım deanle castiele verilen ses nekadar iğrenç öle.hayal kırıklığı resmen.hele dean.çok ince sesler kullanılmış.tabi deanciğimin kendi sesine hele castielin melek gibi tınısına kimse uyamaz.
Türkçe dublajlısını duymadım ve duymak da istemem açıkçası bence hepsinin ses tonu harika
ama ben en çok john winchester'ın ses tonuna bayılıyodum Allahım o negüzel bi sestir öyle :asigim:
gelebilirmiş diziye bu sezon bikaç bölüm için dean morgan (johncum yani).özledik yaw.gelsin