filizim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Ocak 2007 4.706 17 41 14 Mart 2008 Konu Sahibi filizim #1 Bu takıları arkadaşım yaptı ve satıyor ilgilenen arkadaşlara duyurulur... devamı gelecek arkadaşlar.....
Bu takıları arkadaşım yaptı ve satıyor ilgilenen arkadaşlara duyurulur... devamı gelecek arkadaşlar.....
Quelle Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2008 549 3 14 Mart 2008 Konu Sahibi filizim #2 cok guzel ya ben de yapmak istiyorum hoby olarak ama cok beceriksizim ama ogrenmek istiyorummmm
Merdiyet BoNcUğUm Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2007 494 1 51 3 Nisan 2008 Konu Sahibi filizim #3 Quelle .!.: cok guzel ya ben de yapmak istiyorum hoby olarak ama cok beceriksizim ama ogrenmek istiyorummmm Genişletmek için tıkla... ıst oturuyosun arkadasım bunları ve daha guzellerını yapmak ıstıyosan bulundugun semte mutlaka ısmek kursu vardır oraya baslamam yeterlı bunlar ve daha guzellerını yapa bılmek ıcın a.s.
Quelle .!.: cok guzel ya ben de yapmak istiyorum hoby olarak ama cok beceriksizim ama ogrenmek istiyorummmm Genişletmek için tıkla... ıst oturuyosun arkadasım bunları ve daha guzellerını yapmak ıstıyosan bulundugun semte mutlaka ısmek kursu vardır oraya baslamam yeterlı bunlar ve daha guzellerını yapa bılmek ıcın a.s.
filizim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Ocak 2007 4.706 17 41 7 Mayıs 2008 Konu Sahibi filizim #4 Bunları almak isteyen olursa arkadaşım seve seve fena edicek arkadaşlar..
filizim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Ocak 2007 4.706 17 41 7 Mayıs 2008 Konu Sahibi filizim #5 filizim .!.: Bunları almak isteyen olursa arkadaşım seve seve feda edicek arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla... sengözlerimebaksanab
filizim .!.: Bunları almak isteyen olursa arkadaşım seve seve feda edicek arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla... sengözlerimebaksanab
berma Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2007 45 0 41 9 Mayıs 2008 Konu Sahibi filizim #6 BU ARALAR YAPMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM BİR HOBİ.TASARIMLARININ HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL.PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLERa.s.
BU ARALAR YAPMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM BİR HOBİ.TASARIMLARININ HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL.PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLERa.s.
filizim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Ocak 2007 4.706 17 41 11 Mayıs 2008 Konu Sahibi filizim #7 Ben teşekkür ederim beğendiyseniz sevindim.Ben hiç boş durmayı sevmem zaten ama bazende kızıyorum kendime bu yüzden..
Ben teşekkür ederim beğendiyseniz sevindim.Ben hiç boş durmayı sevmem zaten ama bazende kızıyorum kendime bu yüzden..