Super Mario 30 yaşında

Ben çıtır sanıyordum seni ya görmedim bunu neyse çıtırsın hala:KK15:
Kardeşim evde yokken oynardım sabahları erken kalkardım ki o kalkana kadar oynayım biraz diye.Annem kızardı kapatın şunu patlayacak yanmış makine derdi.Yazları karne hediyesi diye alınır okul açılınca ders çalışılmayınca kırardı annem her sene yazın yeni alınırdı:KK70:

Nasıl yok kız bende 26yım 30a 4 kaldı diye dertlenmekten keyfini çıkaramıyorum
26 yaşında . çocuğamı hamilesin.?
oy ben nerelere gideyim. menapoza girmeden doğursam bari :D

Nasıl yok kız bende 26yım 30a 4 kaldı diye dertlenmekten keyfini çıkaramıyorum
28 e 29 a girince olur diye tahmin ediyorum daha çok az başladı

fiziksel olarak pek değişmediğimden olsa gerek gören 25 sanmıyor 21-22 sanıyor taş çatlasa kırışıklıklar

saçımda beyazlar aşırı kilolar başlasa o da başlar jet hızıyla

oy ben nerelere gideyim. menapoza girmeden doğursam bari :KK70:
30 olmadan doğur bir tane kurtul

ben oğlumu 22 yaşımda doğurdum 2.nasipse 30 olmadan düşünürüm

oy ben nerelere gideyim. menapoza girmeden doğursam bari :KK70:
27yim aslında canım kimliğimi geç çıkarmışlar o zamanlar kavga ederdim sizin yüzünüzden küçük yazılmışım diye şimdi gerçek tarihmis gibi onu söylüyorum:KK70:30 olmadan 1 tane daha olsun dedim 30 olduktan sonra benim beyin hücrelerimde kapanır kesin kompleks yaptım şimdiden.Hayırlı vakitte hayırlı bir evlat versin rabbim inşallah sana:KK19:

Fark ettim de 30 herkesin korkulu yaşı

27yim aslında canım kimliğimi geç çıkarmışlar o zamanlar kavga ederdim sizin yüzünüzden küçük yazılmışım diye şimdi gerçek tarihmis gibi onu söylüyorum:KK70:30 olmadan 1 tane daha olsun dedim 30 olduktan sonra benim beyin hücrelerimde kapanır kesin kompleks yaptım şimdiden.Hayırlı vakitte hayırlı bir evlat versin rabbim inşallah sana:KK19:
iyiymiş ya benim günü gününe çıkarmışlar

doğum belgesi sağolsun saati bile yazıyor

1-2 yaş ufak çıkaraydılar fena olmazdı hani:KK53:

28 e 29 a girince olur diye tahmin ediyorum daha çok az başladı

fiziksel olarak pek değişmediğimden olsa gerek gören 25 sanmıyor 21-22 sanıyor taş çatlasa kırışıklıklar

saçımda beyazlar aşırı kilolar başlasa o da başlar jet hızıyla
Beni görenler stajer sandığı için henüz sıkıntı yok ama 30 girince psikolojik olarak cökerim kesin

Hiç bir oyun bu kadar zevkli olamaz.

evinde şunu oynamak bile ne kadar lükstü bizim çocukluğumuzda..
Şimdiki çocukların mutluluk kıstasları yok.
Gerçi onları bu hale biz getirdik..

Sen de dertleniyosan biz napak ölek mi 33 oldum :KK45:
Yok kuzum aman Allah uzun ömürler versin her yaşın güzelliği ayrı 33 yaşında annem doğum yapmıştı ne ağlamıştı istenmeyen gebelikti bu yaştan sonra nasıl çocuk bakarım diye ağlıyordu aklıma o geldi bizim ailede 30 olumca iş bitiyor mu nedir:KK70:

Aaaaa o kadar olmuş mu:KK57:
Hey gidi günler hey:KK14: Mário deyince Kızımın küçüklüğü canlandı gözümde, kuzum ne oynardı, heyecan yapıp geçemediği yerleri ben geçerdim mutlu olurdu, yavrum Ateşler içinde yanıp uyuyamadığı geceler avunduğu tek oyundu, Prenses'i kurtarınca mutlu olurdu.

Aaaaa o kadar olmuş mu:KK57:
Hey gidi günler hey:KK14: Mário deyince Kızımın küçüklüğü canlandı gözümde, kuzum ne oynardı, heyecan yapıp geçemediği yerleri ben geçerdim mutlu olurdu, yavrum Ateşler içinde yanıp uyuyamadığı geceler avunduğu tek oyundu, Prenses'i kurtarınca mutlu olurdu.
prensesi kurtarıp bayrak çekilirdi ya işte o an dünyanın en mutlu çocuklarındandım

sanki çok büyük bir iş başarmış gibi hissediyor insan

artık hiç bir oyun o mutluluğu vermiyor insana

artık ne kadar çeşit varsa kıymeti o kadar azalıyor

Back