- Emoji Skoru
- 38.362
- Puanlar
- 598
iyiymiş 30 a merdiven dayayınca bende öyle yaparım o vakitBenim başladı. Küsuratları atıyorum. Hep 30 :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiymiş 30 a merdiven dayayınca bende öyle yaparım o vakitBenim başladı. Küsuratları atıyorum. Hep 30 :)
Ben çıtır sanıyordum seni ya görmedim bunu neyse çıtırsın hala
iyiymiş 30 a merdiven dayayınca bende öyle yaparım o vakit
Nasıl yok kız bende 26yım 30a 4 kaldı diye dertlenmekten keyfini çıkaramıyorumBen 25 yaşındayım bir yaş kompleksim yok çok şükür
26 yaşında . çocuğamı hamilesin.?Nasıl yok kız bende 26yım 30a 4 kaldı diye dertlenmekten keyfini çıkaramıyorum
28 e 29 a girince olur diye tahmin ediyorum daha çok az başladıNasıl yok kız bende 26yım 30a 4 kaldı diye dertlenmekten keyfini çıkaramıyorum
30 olmadan doğur bir tane kurtul26 yaşında . çocuğamı hamilesin.?
oy ben nerelere gideyim. menapoza girmeden doğursam bari
27yim aslında canım kimliğimi geç çıkarmışlar o zamanlar kavga ederdim sizin yüzünüzden küçük yazılmışım diye şimdi gerçek tarihmis gibi onu söylüyorum30 olmadan 1 tane daha olsun dedim 30 olduktan sonra benim beyin hücrelerimde kapanır kesin kompleks yaptım şimdiden.Hayırlı vakitte hayırlı bir evlat versin rabbim inşallah sana26 yaşında . çocuğamı hamilesin.?
oy ben nerelere gideyim. menapoza girmeden doğursam bari
doğuramıyorum themis doğurabilsem keşke ilk denediğimde olsaydı şimdi 1 aylık bebeğim olcaktı :))30 olmadan doğur bir tane kurtul
ben oğlumu 22 yaşımda doğurdum 2.nasipse 30 olmadan düşünürüm
iyiymiş ya benim günü gününe çıkarmışlar27yim aslında canım kimliğimi geç çıkarmışlar o zamanlar kavga ederdim sizin yüzünüzden küçük yazılmışım diye şimdi gerçek tarihmis gibi onu söylüyorum30 olmadan 1 tane daha olsun dedim 30 olduktan sonra benim beyin hücrelerimde kapanır kesin kompleks yaptım şimdiden.Hayırlı vakitte hayırlı bir evlat versin rabbim inşallah sana
Ahh ah o adaptör ömrümü yediadaptör ısınırdı :) oyunun sesi hala kulaklarımda
Beni görenler stajer sandığı için henüz sıkıntı yok ama 30 girince psikolojik olarak cökerim kesin28 e 29 a girince olur diye tahmin ediyorum daha çok az başladı
fiziksel olarak pek değişmediğimden olsa gerek gören 25 sanmıyor 21-22 sanıyor taş çatlasa kırışıklıklar
saçımda beyazlar aşırı kilolar başlasa o da başlar jet hızıyla
nasip allah tez vakitte nasip etsin inşallahdoğuramıyorum themis doğurabilsem keşke ilk denediğimde olsaydı şimdi 1 aylık bebeğim olcaktı :))
Nasıl yok kız bende 26yım 30a 4 kaldı diye dertlenmekten keyfini çıkaramıyorum
Yok kuzum aman Allah uzun ömürler versin her yaşın güzelliği ayrı 33 yaşında annem doğum yapmıştı ne ağlamıştı istenmeyen gebelikti bu yaştan sonra nasıl çocuk bakarım diye ağlıyordu aklıma o geldi bizim ailede 30 olumca iş bitiyor mu nedirSen de dertleniyosan biz napak ölek mi 33 oldum
prensesi kurtarıp bayrak çekilirdi ya işte o an dünyanın en mutlu çocuklarındandımAaaaa o kadar olmuş mu
Hey gidi günler hey Mário deyince Kızımın küçüklüğü canlandı gözümde, kuzum ne oynardı, heyecan yapıp geçemediği yerleri ben geçerdim mutlu olurdu, yavrum Ateşler içinde yanıp uyuyamadığı geceler avunduğu tek oyundu, Prenses'i kurtarınca mutlu olurdu.