Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım bu konuyu takip edebilirsin :) bu sayfada ilk sayfada yani bütün callanetics programlarının linkleri var. süperde var aşağıda göreceksin. ordan tek tek indirip kullanabilirsin. başarılar dilerim callanetics güzel spor :) topiğede bekleriz :)
Canım bu konuyu takip edebilirsin :) bu sayfada ilk sayfada yani bütün callanetics programlarının linkleri var. süperde var aşağıda göreceksin. ordan tek tek indirip kullanabilirsin. başarılar dilerim callanetics güzel spor :) topiğede bekleriz :)
sorma dün yeni başladım 10 yaş ile ilgili olan kolay geldi günde 3 defa yaptım bugün her tarafım sızlıyor bugün sadece 1 defa yaptım 2. defa yapacaktım üşendim çok teşekkürler canım
Rica ederim canım :) yavaş yavaş alışacak vücudun yaptıkça 10 günde 10 yaş ı tam anlamıyla yapmaya başlayınca süpere geç canım daha iyi verim alırsın :) başarılar dilerim kolay gelsin :)