Süper bir mekik aleti kızlar

kizlar merhaba,bende total core mekik aleti aldim,gunde 10-15 dk yapiyorum,karin kaslarim cok yaniyor,5 gunde faydasini gosterdi,cok memnunum,tavsiye ederim.

Kızlar kararsız kaldım, hangisini alsam acaba?
boynu ve sırtı ağrıttığı gibi bir kaç yorum okudum, sizin bu konuda görüşünüz nedir? bu hafta içinde sipariş vericem 2 ürün arasında kaldım

Ya evet kızlar bende düşünüyorum ama total core ve ab rocket arasında karasız kaldım. Total core
mekikte en zor olan yukarı kalkma aşamasında yardımcı oluyormuş, ab rocket de böyle bir
özellik yok sanırım.Ürün yorumlarından anladığım kadarıyla. Kullananların tavsiylerine ihtiyacımız var.

kendi gücümüzle yapmamız daha etkili olmazmı şimdi benim aklım çeliniyooo sanki

Canım benim iyi de kendi gücümle yapabilsem keşke o yukarı kalkmayı becerebilsem, mekik aletine ihtiyacım olmayacak zaten. Hem bence önemli olan vücudumuzun çalışıyor olması. yerimseniben

benim de kilo sorunum yok,
ama göbek sorunum var

bundan 5 yıl kadar önce 72 kiloydum,
kilo verdim 54 e düştüm
şükür tekrardan da almıyorum ama

göğüslerim küçük göbeğim de sivri olunca hiç estetik durmuyo(
yarım mekiğe de yeni başladım faydası olur muki?

alet almadan önce mekik deneyeniniz var mı?

yoksa ben kendimi hiç yormayayım da direk mekik aleti mi alayım?

bende de var bundan kosu bandının yanında hedıye gelmıstı bır ıkı deneme yapmıstım rahat mekık cekılyor gercekten de zorlamıyor da vucudu
aslında aksamları tv karsısında kullanabılırım ama ıste of ya cok tembelım ben, bunu atmam lazım ustumden
bu mekıgı de eklesem sporuma cok ıyı olcak ıyısımı gozumun onune cıkarayım aletı aklıma gelsın :)

Bende delta core mekik aleti var geçen sene almıştım topshoptan 50tlydi. 80 tl yazan falan gördüm yanılmıyosam niye o kadar pahalı alınmış o yıllarda anlamadım. Maalesef sürekli yapmıyorum onunla, onun için işe yaradı yaramadı gibi bi yorum yapamıcam. Diğer spor aletimle yapıyorum genelde. Bi de kızlar bu aletle mekik çekince yanıyo, kaslar vs hissettiriyo demişsiniz. 1 hafta yapmıştım bi aralar hiç sizin gibi yanma hissi olmadı bende, zorlama falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…