Süper bir mekik aleti kızlar

seksibebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
32
0
eşimle üç gün önce bir mekik aleti aldık . gerçekten mekiği bu kadar kolaytıran ve aynı etkiyi gösteren bişey. üstelik değişik hareketlerde yapabilirsin yani. ilkkez bi spor aleti aldık. ve boşa gidrse faydalı değilse ya diye korkularım vardı. üçgündür yapıyorum. tv nin karşısında yapmaya dalmışım iki sat ypmışım okadar rahat. günde şu kadar yapacan diye bişey yok tabi. ama sımsıkı oldum şimdiden yanlarım göbeğim ve özellikle belimde incelme var çok mutluyumhihoyyyt. belimin biraz inceltmek istiyordum mekik çekmek zor geliyodu, göbek bel ve yanları eritmenin tek çaresi bel egzersizleri ve mekik. o yüzden alet arayışına başladım ve bu şey çok hoşuma gitti ve sevgili sanal ama iyi arkadaşlarıma :içelim:faydam dokunsun istedim. etkisine göre fiyatı da çok uygn

Son düzenleyen: Moderatör:
bu konunun üzerinden 10 gün kadar geçmiş...nasıl?hala kullanıyor musun?faydasını gördün mü?bir de int.den mi şipariş verdin?ben öyle yapmak istiyorum ama hangi site güvenilir bilmiyorum....bildiğiniz varsa yazar mısınız arkadaşlar...kapıda ödeme yapacağımdelikafadulden

delta care ismi hanımlar, internetten aldık hepsi burada . com dan. vede 58 tl ye çok faydalı harika bi ürün.karnım sımsıkı oldu yağ eritiyo resmen ve sade karnın değil bütün heryerin yapıyo gibi ve yapmasıda çok rahat. almanızı tavsiye ederim. iki gün önce viyaporttaydım aynı aletin düşük modeli 99 tl idi

mekik dışında başka hareketler demişsiniz ne gibi mesela merak ettim. ben bacak çalıştıran bişeyler arıyorum kendim aletsiz egzersiz yaparken bacak hareketleri çok yoruyor hemen. böyle bişey varsa alayım ben de

valla canım hepsiburada bu isimi aratınca bişey çıkmıyo, hepsiburadanın ürünle ilgili linkini versenboshayallersmile

Sevgili arkadaşım mekik aleti ile çalışmalar nasıl gidiyor ,hala düzenli olarak kullanıyormusun bende almak istiyorum fakat bugüne kadar birçok spor aleti aldım hiç birisini düzenli kullanamadım çünkü kullanımları çok sıkıcıydı.Benimde özellikle mide ve göbek problemim var sendeki gelişmeleri merak ediyorum doğrusu.

merhaba arkadaşlar bende yazıları okuyunca hepsi burada dan sipariş verdim.umarım işe yarar.eşime süpriz yapacağım.yoğun çalıştığından spora zman ayıramıyor.

dün voit ab rocket aldım boynerden internetten eşim pek bişey aldırmıyo
bugün başladım 3-5 dakka kadar aleti tanımaya çalıştım önce aldığıma pişman oldum
sonra duruşumu filan ayarlayınca faydalı olucana inandım zorlu gerçektende
vcd sini izlemenizi tavsiye ederim kızımı uyuttum birazdan tekrar yapıcam guclubacismile

hergün yürüyüş yapın wücüdunuz fit kalır bence.. sabah akşam...Ben hiç ihmal etmem bi gram bile kilo almıyorum

ürünü başka kullanıp da memnun kalan var mı?bende düşünüyorum da.
alıp da sonradan pişman olmak istemiyorum.

ayrıca ürünün yanında hareketleri gösteren cd veriyorlar mı?

Bende şimdi AB ROCKET le mekik çektim bizde yürüyüş bandı almıştık
onun hediyesi olarak vermişleri yanında aslında bende memnunum ama platesi daha çok seviyorum
dün spora başladım...

AB ROCKET te etkili bence cd sinide izledim... beraber yapmak eğlenceli oluyor hatta

kızlar voit total mekik aleti yada delta care almayı düşünüyorum kullanan varsa lütfen cevap yazın memnunmusunuz almaya değer mi??

AB ROCKET gerçekten süper bir alet. ıyi ki almışız. Hayatımda ilk defa mekik çekme alışkanlığım oldu. Boynum sırtım belim ağrımadan mekik çekiyorum, çünkü sırt kısmındaki silindirler bu bölgeleri destekliyor. Karın bölgesindeki tüm kas gruplarını çalıştırıyor. Hatta bu alete yan yatıp normalde bir türlü çalıştıramadığım yan kasları çalıştırıyorum, alev alev yanmaya başlıyor hemen. Şiddetle öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…