Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar konuşacağıma ben karar veririm. ne düşündüysem onu söyledim, sana özel bi garezim olamaz heralde. seni ilk defa bu konuda görüyorum çünkü
canım bu modeli ben kuaföre yaptırmıştım biraz daha kıvrımları fazlaydı saçım dalgalı olmasına ragmen en fazla 2 saat tutu...saçların bu modele yatkın değilse mutlaka spreyle yoksa benim ki gibi salar
canım,ben bu modeli yapıyorum. bende babyliss'in 25 mm lik saç maşası var.onunla yapıyorum. sonrada sprey sıkıp sabitliyorum. maşan varsa yaparsın tatlım.
güzel olduğum doğru. gereksiz ve gerizekalı olan sensin ama.
benim şaçım ilk resimdeki gibi süper
düzleştiriciyle yapıyorum ben canım bu model gibi hemen hemen
Saçların çok güzel canım.Çok büyük bigudiler oluyor onlarla da yapılabilir diye düşündüm. denemekte
fayda var :)
kızlar bu modeli nemli saçı saçtan tutamlar alarak o tutamları da kendi etrafında tepeye doğru büzüşüneye kadar döndürüp tutturarak elde edebiliriz. şöyle ki orta kalınlıkta tutumlar alıyoruz hepsini dediğim şekilde tutturuyoruz fönle saçın tamamını kurutuyoruz 15-20 dk falan beklioruz açıyoruz. aynı böyle oluyor. çok durursak iyice dalgalanmaya başlar. tutamlar ince olursa buklelenmeye başlar.