How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Kesim Şekilleri Süper bi saç modeli

• Konu Sahibi Konu Sahibi KKdeLySi13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ne kadar konuşacağıma ben karar veririm. ne düşündüysem onu söyledim, sana özel bi garezim olamaz heralde. seni ilk defa bu konuda görüyorum çünkü ;)

ne kadar konuşacağıma ben karar veririm. ne düşündüysem onu söyledim, sana özel bi garezim olamaz heralde. seni ilk defa bu konuda görüyorum çünkü ;)

Bana benden olur her ne olursa,
Başım rahat bulur dilim durursa.

Fikirlerini belirtmene kimse birşey demiyor.Ama bunu kimseyi kırarak yapma. Hakkımda bilgin yoksa fikrinde olmasın lütfen.. :oklava:

canım bu modeli ben kuaföre yaptırmıştım biraz daha kıvrımları fazlaydı saçım dalgalı olmasına ragmen en fazla 2 saat tutu...saçların bu modele yatkın değilse mutlaka spreyle yoksa benim ki gibi salar :(

Son düzenleme:
canım,ben bu modeli yapıyorum. bende babyliss'in 25 mm lik saç maşası var.onunla yapıyorum. sonrada sprey sıkıp sabitliyorum. maşan varsa yaparsın tatlım.

canım bu modeli ben kuaföre yaptırmıştım biraz daha kıvrımları fazlaydı saçım dalgalı olmasına ragmen en fazla 2 saat tutu...saçların bu modele yatkın değilse mutlaka spreyle yoksa benim ki gibi salar :(

canım,ben bu modeli yapıyorum. bende babyliss'in 25 mm lik saç maşası var.onunla yapıyorum. sonrada sprey sıkıp sabitliyorum. maşan varsa yaparsın tatlım.

ikinizede tşk ederim cnlarım..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

düzleştiriciyle yapıyorum ben canım bu model gibi hemen hemen

Saçların çok güzel canım.Çok büyük bigudiler oluyor onlarla da yapılabilir diye düşündüm. denemekte

fayda var :)

kızlar bu modeli nemli saçı saçtan tutamlar alarak o tutamları da kendi etrafında tepeye doğru büzüşüneye kadar döndürüp tutturarak elde edebiliriz. şöyle ki orta kalınlıkta tutumlar alıyoruz hepsini dediğim şekilde tutturuyoruz fönle saçın tamamını kurutuyoruz 15-20 dk falan beklioruz açıyoruz. aynı böyle oluyor. çok durursak iyice dalgalanmaya başlar. tutamlar ince olursa buklelenmeye başlar.

düzleştiriciyle yapıyorum ben canım bu model gibi hemen hemen

Tarif etseniz ? :asigim::asigim::asigim::asigim:

Saçların çok güzel canım.Çok büyük bigudiler oluyor onlarla da yapılabilir diye düşündüm. denemekte

fayda var :)

Teşekkür ederim canım benim.. :) :asigim:opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim fikrin icin.. opuyorumnanaktan

kızlar bu modeli nemli saçı saçtan tutamlar alarak o tutamları da kendi etrafında tepeye doğru büzüşüneye kadar döndürüp tutturarak elde edebiliriz. şöyle ki orta kalınlıkta tutumlar alıyoruz hepsini dediğim şekilde tutturuyoruz fönle saçın tamamını kurutuyoruz 15-20 dk falan beklioruz açıyoruz. aynı böyle oluyor. çok durursak iyice dalgalanmaya başlar. tutamlar ince olursa buklelenmeye başlar.

Teşekkürler cnım.. :asigim:

vak maşası var üçlü maşa onla yapılıyo,.

konu 2009 da açılmış en son mesaj da 2009 da atılmış yalnız :1:

ben gördüm 2009 konusu olduğunu da ne bilim göndermek istedim genede sempatiksalakcinni

Back