Saç Kesim Şekilleri Süper bi saç modeli

• Konu Sahibi Konu Sahibi KKdeLySi13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
saç hüzelmiş maşa ile yapabilirsin canım.
dün buna benzer bişi yaptım istemeden:)
tek fark arada çıtçıtlar olmaynca daha az kabarık oluyor ama gayet havalı br model.

ama canım son dediğin çok ağır olmuş ve yaşının verdiği heyecanla vefevrilikle konuşmuşsun olmamış.
kız kötü bişi dememiş sadece anla deme demiş senle arkadaş yakınlığı gördğü için yada araya yaş ile ilgili bir resmiyet koymamak için.
buarada bir çok kişi benim balam yaşında ama istemeyene demem.
abla deme bana demek küfür etmek değildir canım az daha sakin olmanda yarar var
sana abla tavsiyesi.şimdi tavsiye istemem diyebilirsin ama olsun ben gene de diyim

Keşke bu kadar kırıcı konuşmasaydın...

kırıcı konustuğumu düsünmüyorumki.. Zaten ben ona kızmadım.. Sadece cvp verdim.. benden büyük saygım sonsuzz..

Kendinmi yaptın nasıl yptın _?

Yaa ben çok ağır bisi görmüyorum ortada.. Sadece ona ztn yaslı demediğimi söledim.. Hem ben size abla demediğim zmnlar tek düsüncem şu oluyor *acaba abla demediğimi qörerek bnm saygısız olduqumu düsünmüsmüdür * ve hemen geri dönüp düzeltiyorum abla demediğim yazıyı.. Ayrıca demissinki çok kisi ablam yasında ama istemeyene demem.. ben zaten illada abla diyeceğim diye tuttrmadım farkettiysen senin biliceğin is abla demiyorum dedim..

ayrıca onun yptıqı yorumda kırıcıydı ;
*çünkü o kadar yaşlı değilimmmmmm sadece 21 yasındayım.belki senden büyüğüm ama olsun benim gönlüm genç (; sen abla deme *

dalga geçer gibi yorum yapmıs.. yaslı değilmiss... ona yaslı diyen olmadı zaten.. ayrıca *(;* işaret ders vermis gibi olmuss.. o kırılmıssa bnde kırıldım..

Tebrik ediyorum seni canım çok fena kapak etmissin arkadası :) alkisalkisalkis

suan sayfada bosuna yer kaplıyorsunuz. arkadasın amacı o değilmiş ki. sizde gaz verir gibi te allam..neyse modele gelince kalın masayla yapılabilir.ben cok yaptım herkes begenir.ama cidden cok hos duruyor.

kk delisi canım aslında benm amacım bu gösterdiğin tipte birşey değildi ama buna benzer oldu.
maşa ile sardım saçlarımı.
sonra eğdim kafamı dağıttım tepe kısmını kabarttım spreyledim.
sağa çevirdim istediğim olmadı sola çevrdim istediğim olmadı topladım olmadı-tatlicadiarzu-
biryandan da sevgilim hadi çık diyor ay Allah kahretmesin dedim ortadan ayırdım saçımı
çıktım dışarı baktım apartman camından adama benzemiş esasenhihoyyyt
hatta benimki beni gördü çok havalısın dedi ki bunu hayatta demez baktı böle başkasımı var yanımda diye şapşal sevgilim benim:jeyyar:
senin saçın da daha da güzel olur baya gür senin saçın.
uğraş işte evde maşala biraz bozuldun maşa krepe yap spreyle ortadan ayır öndeki kısa saçların da hafif dalgalı kabarık olsun.
olur valla neden olmasın ben de bir daha yapabilirm umarım

Gerçeten çok hoş..Bende bu tarzları çok seviyorummm saçlarımıdaaaaa:lepi:

suan sayfada bosuna yer kaplıyorsunuz. arkadasın amacı o değilmiş ki. sizde gaz verir gibi te allam..neyse modele gelince kalın masayla yapılabilir.ben cok yaptım herkes begenir.ama cidden cok hos duruyor.

vereliniortak:1closedeyes:alkisalkisalkis hay azını öpeyim : yada öpmiim h1n1 var

Vayy beaa baksana sevgilin bile etkilenmis o biçim bise olmus demekkii zemuszemus
O kadar uğraştan sonra değmiş yani ama.. kaydirigubbakcemile3
Saol canım çok yardımcı oldunuzz yhaa denicemmmm opuyorumnanaktan

Gerçeten çok hoş..Bende bu tarzları çok seviyorummm saçlarımıdaaaaa:lepi:

evett Çok güzel :asigim:

Ne var kız bunu yapmaya...
Maşayla kalın alırsın saçı öyle sararsın...
Bigudi ile de aynı şekilde...
Yani bu yapabileceğin en kolay dalga..

Ne var kız bunu yapmaya...
Maşayla kalın alırsın saçı öyle sararsın...
Bigudi ile de aynı şekilde...
Yani bu yapabileceğin en kolay dalga..

ßi kere dediğin şekilde yapmaya çalıstım ama sönük oldu :S :uhm: böyle durmadı yani :S

ben kesinlikle yazdığım hiç bir şey de seni kırmak için bi çaba harcamadım ama malesef bu şeklide yazısarak anlasmaya calısınca böyle karısıklıklar çıkabiliyor ortaya.saygı yaşa başa bakmaz her yaşta insana saygı duyabilirsin.benden küçüksün diye bunu senden esirgediğimi sanma.ama yine de seni bilmeden kırdıysam özür dilerim.kusura bakma...

canım benim ortada kapak yapılacak bi durum yok sen atlama bence her şeye sengözlerimebaksanab

amacım bu değildi ztn arkdskvga çkrma çabasında..

Evet sygı yasa basa bkmaz bn bnden küçüklerede büyüklerede sygılıyım.. Ondan dolayı abla diyordum ztn.. Asıl bn özür dilerim..

saçların çok güzelmiş canım biraz kat attırarak biraz daha hareket katabilirsin saçlarına hem o şekilde dalga vermek daha kolay olur :)

sönk durmaması için dalgayı dağıtcan kabartcan canım heleki senin saçın baya güür görünüyor krepelerle tepeyi kabart yanları elle aç dağır boz biraz dalgaları.
spreyle sabitlensin oldu btti valla dene istemediğin an olur

saçların çok güzelmiş canım biraz kat attırarak biraz daha hareket katabilirsin saçlarına hem o şekilde dalga vermek daha kolay olur :)

Kestirmeyi hiç düsünmüyorum yaa.. Kat sevmiyorum.. O zaaman toplayamıyorum yani. Böle aynı hizada olunca kolaylaşıyo işim..

Saol canım vaktm olunca yapıcam zatn.

kıslar noluyo ...
tam da yerine gelmişim
Dely sakin ol tatlım

dely'yle konuyu açan kişinin aynı olduğunu düşündüm ben nedense.

güzel olduğum doğru. gereksiz ve gerizekalı olan sensin ama.

cnm lütfen..

kıslar noluyo ...
tam da yerine gelmişim
Dely sakin ol tatlım

vereliniortak

dely'yle konuyu açan kişinin aynı olduğunu düşündüm ben nedense.

canım baska bir yerdede ben onu çok güzel savunmuştum tartışma çıkmıştı ondan arkadaşın bana büyük bir hazı var. bnce sende çok konuşma. saçmalığa bak bnm böle birseye ihtiyacım yok sevenimde var kkda allaaha sükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…