How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Kesim Şekilleri Süper bi saç modeli

• Konu Sahibi Konu Sahibi KKdeLySi13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
K

KKdeLySi13

Ziyaretçi
n967341186912836465562v.jpg

Çok güzel bi saç modeli bunu nasıl ne şekilde yapıldıqı hakkında bilgisi veya fikri olan varmı ?
evde yapılabiilirmiii =

kalın maşayla yapılabilr canm ,çok dipten başlamazsın hatta kullanacağın günün bi gün öncesinden yaparsan ertesi güne sadece düzeltr kabartısın olabilr.
bende beğendm çok hoş duruyor:ecrin_bebek:

Sağol canım. Ama çok şeker dimi yaa ? :)

evet bitanem çok tatlı..
buna benzer bi resim kuaföre göstermiştim nasıl yapılır diye
vak maşayla yapılıyo demişti ama o vak maşa nası bişiydir bilmemkaydirigubbakcemile3

çok güzel, en geniş maşa ile yapılır bence, çok tutmazsın saçta, yaptıktan sonra da elinle dağıtırsın :)

bence kızın güzelliğinden bu kadar güzel görünüyor model

evet bitanem çok tatlı..
buna benzer bi resim kuaföre göstermiştim nasıl yapılır diye
vak maşayla yapılıyo demişti ama o vak maşa nası bişiydir bilmemkaydirigubbakcemile3

zemuszemus evt yaa cok hosuma qitti benimde.. saolll aybikee ablammm bende arastırayım biraz 8.sınıfım malum yılsonu balomuz olcak simdiden hazırlıklara bsladım.. kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan tesekkürlerrr ablacımmm : ) opuyorumnanaktan

çok güzel, en geniş maşa ile yapılır bence, çok tutmazsın saçta, yaptıktan sonra da elinle dağıtırsın :)

hmmm biLqiler için teşekkürler ablacım :):)

bence kızın güzelliğinden bu kadar güzel görünüyor model

hee yani bende güzel durmazz =) lülülülülülüdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

ben saçlarımı yıkayınca yada dağınıkken bundan daha modelli oluyor kendiliğinden jöle sürmüyorum sürsemdahada modelli olur saçını katlı kestir birdeellerinle jölele karıştır dalgalanır

hee yani bende güzel durmazz =) lülülülülülüdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

orasını bilemem canım nasıl biri olduğunu bilmiyorum.güzel durup durmayacağına kendin karar ver benceşakkıdı

ben saçlarımı yıkayınca yada dağınıkken bundan daha modelli oluyor kendiliğinden jöle sürmüyorum sürsemdahada modelli olur saçını katlı kestir birdeellerinle jölele karıştır dalgalanır

masallah o zmnnn opuyorumnanaktan

hee yani bende güzel durmazz =) lülülülülülüdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

orasını bilemem canım nasıl biri olduğunu bilmiyorum.güzel durup durmayacağına kendin karar ver benceşakkıdı[/QUOTE]

94171605659143196171993.jpg

81291511707093196171993.jpg

simdi söle ablacım =) :D:D saçlarımıı çok severim bu modelin bnde güzl duracağına inanıyorum..

saçların güzel görünüo o model içinde ideal boyda.yüzünü pek göremiyorum ne kadar güzel olduğuna karar veremiyorum dolayısıyla kaydirigubbakcemile3 şaka şaka sen yap fotonu koy bakayım olmuş mu olmamış mı sengözlerimebaksanab

saçların çok güzelmiş maşallah hiç modelsizde güzel bırak kendi haline

saçların güzel görünüo o model içinde ideal boyda.yüzünü pek göremiyorum ne kadar güzel olduğuna karar veremiyorum dolayısıyla kaydirigubbakcemile3 şaka şaka sen yap fotonu koy bakayım olmuş mu olmamış mı sengözlerimebaksanab

saol ablacımm ben kötü iltiftlarada açıqım :D yapabilirsem neden olmasın :D

saçların çok güzelmiş maşallah hiç modelsizde güzel bırak kendi haline

çokk saol sekerim ßenim =) opuyorumnanaktanzemuszemus

o saçta eklmem var arkadaşlar yani araya saç takıyorlar gür dursun diye...

ay su cemreyi koymasaydiniz daha iyi olurdu..
sevmiyorum da begenmiyorumda...
baska birinin resimi olsaydi keske

çünkü o kadar yaşlı değilimmmmmm sadece 21 yasındayım.belki senden büyüğüm ama olsun benim gönlüm genç (; sen abla deme :D

çünkü o kadar yaşlı değilimmmmmm sadece 21 yasındayım.belki senden büyüğüm ama olsun benim gönlüm genç (; sen abla deme :D

Birincisi sana yaşlı diyen olmadıki.. İkincisi ben 13 yasında olduğum için sana abla demesem kendimi saygısız hissederdim :)
Üçüncüsü senin gönlün gençse ne mutlu sana :) ama senin biliceğin iş , abla demiyorum ;)
:1closedeyes:

Birincisi sana yaşlı diyen olmadıki.. İkincisi ben 13 yasında olduğum için sana abla demesem kendimi saygısız hissederdim :)
Üçüncüsü senin gönlün gençse ne mutlu sana :) ama senin biliceğin iş , abla demiyorum ;)
:1closedeyes:

Keşke bu kadar kırıcı konuşmasaydın...

Back