K
KKdeLySi13
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KKdeLySi13
Çok güzel bi saç modeli bunu nasıl ne şekilde yapıldıqı hakkında bilgisi veya fikri olan varmı ?
evde yapılabiilirmiii =
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bitanem çok tatlı..
buna benzer bi resim kuaföre göstermiştim nasıl yapılır diye
vak maşayla yapılıyo demişti ama o vak maşa nası bişiydir bilmemkaydirigubbakcemile3
çok güzel, en geniş maşa ile yapılır bence, çok tutmazsın saçta, yaptıktan sonra da elinle dağıtırsın :)
bence kızın güzelliğinden bu kadar güzel görünüyor model
ben saçlarımı yıkayınca yada dağınıkken bundan daha modelli oluyor kendiliğinden jöle sürmüyorum sürsemdahada modelli olur saçını katlı kestir birdeellerinle jölele karıştır dalgalanır
hee yani bende güzel durmazz =) lülülülülülüdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
saçların güzel görünüo o model içinde ideal boyda.yüzünü pek göremiyorum ne kadar güzel olduğuna karar veremiyorum dolayısıyla kaydirigubbakcemile3 şaka şaka sen yap fotonu koy bakayım olmuş mu olmamış mı sengözlerimebaksanab
saçların çok güzelmiş maşallah hiç modelsizde güzel bırak kendi haline
saol ablacımm ben kötü iltiftlarada açıqım yapabilirsem neden olmasın
bi de ablacım demesen daha iyi hissedicem :gitme:
o saçta eklmem var arkadaşlar yani araya saç takıyorlar gür dursun diye...
bi de ablacım demesen daha iyi hissedicem :gitme:
ay su cemreyi koymasaydiniz daha iyi olurdu..
sevmiyorum da begenmiyorumda...
baska birinin resimi olsaydi keske
çünkü o kadar yaşlı değilimmmmmm sadece 21 yasındayım.belki senden büyüğüm ama olsun benim gönlüm genç (; sen abla deme
Birincisi sana yaşlı diyen olmadıki.. İkincisi ben 13 yasında olduğum için sana abla demesem kendimi saygısız hissederdim :)
Üçüncüsü senin gönlün gençse ne mutlu sana :) ama senin biliceğin iş , abla demiyorum :1closedeyes: