Öyle tabi.Tabi tatlım kontrollü tam maniye giremiyorum istesemde dr um hipomanide olduğumada inanmıyorda nedense ben bir öyle hissediyorum arada çok karışıyorum ilaçlardan birini kullanamıyoru çok sersemletiyor iş yerimde hataya sebep olmak istemiyorum açıkcası dalgınlık yapıyor iş yerimde risk olabilir çünki dikkat gerektiren işler yapmam gerekebiliyor. durumlar böyle yani malum korumaya girdim doz azaltımları falan. düzen şart canım hayatı düzene aldıktan sonra otomatik düzeliyor zaten herşey bakma.
Çok teşekkürederim kızlar daha iyim alıştım şuan iyi gidiyorCanım öncelikle hayırlı uğurlu olsun.
Kendini bu kadar kasma kimseye bişey demek zorunda değilsin.
Her şey güzel olacak bize inan.
Uyku düzeninin manik-depresiflerde ne kadar önemli olduğunu hatta bizim gibi ota b.ka ayarı kaçan mixt epizodlular için önemini hatırlatmıyorum sana İlknurcum.ya kızlar bişey soracağım size uykusuz kaldığınızda sizde karışıyor musunuz ? böyle kafa karışıklığı dalgınlık falan ilaçları aksatmıyorum ama bugun ben bir perişanım ya heryanım ağrıyor sabah ağlaya ağlaya geldim falan işe ama aslında keyfim yerinde ama bir kafam karışık bugun benimtam bir mixt deyim
Uyku düzeninin manik-depresiflerde ne kadar önemli olduğunu hatta bizim gibi ota b.ka ayarı kaçan mixt epizodlular için önemini hatırlatmıyorum sana İlknurcum.
Soruna gelirsek evet uyumadığım ya da az uyuduğum gecelerin ertesinde kan kusuyorum resmen.İllet şirret bi kadına dönüyorum ama bir yandan da içim kıpırdıyo arada mal mal gülüyorum ardından ağlamk istiyorum falan.Apır sapır bi hal alıyorum yani.
Uykuna dikkat et sakın kahveye çok abanma bugün ve idare etmeye çalış.
Allah yardımcın olsun kuzummm dualarım seninle geçsin inşallah bir an önce.
Bazen bana da oluyor hiç birşey yapmak gelmiyor içimden dediğin gibi ağlıyorum aslın da birşeyim yok ama uykusuz kalmamaya çalış uykusuzluk insanı düşüncelere sevk ediyor oda bizi keyfimizi kaçırıyorya kızlar bişey soracağım size uykusuz kaldığınızda sizde karışıyor musunuz ? böyle kafa karışıklığı dalgınlık falan ilaçları aksatmıyorum ama bugun ben bir perişanım ya heryanım ağrıyor sabah ağlaya ağlaya geldim falan işe ama aslında keyfim yerinde ama bir kafam karışık bugun benimtam bir mixt deyim
Bazen bana da oluyor hiç birşey yapmak gelmiyor içimden dediğin gibi ağlıyorum aslın da birşeyim yok ama uykusuz kalmamaya çalış uykusuzluk insanı düşüncelere sevk ediyor oda bizi keyfimizi kaçırıyor
İlaçlarımızı kullandığımız halde böyle olmasını mevsime beğlıyorum ben canım
Arkadaslar benim kardesimin esi de bu hastalik tedavisi görüyormuş yillardir gecen yil evlendi hastaligini gizlediler ilk zamanlar cok uyuyordu sabahtan aksama kadar kafasindan uydurup konusuyor olmayan seyler goruyor duyuyor bi kac kezde kiyafetlerini yirtip arabalarin altina atlamaya kalkmis bir ani birini tutmuyor bir cok iyiyken birden bire değişiyor evlenir evlenmez hamile kaldi bide ilaclari birakinca kotulesti kacti ailesinin yanina gitti 4 ay getirmediler sonra geri geldi dogum yapti 2 ay olacak Ve yine hastalanmis doktor bebegi sutten kestirip ilaca baslatmis peki ilac kullanirsa bebegine bakabilir mi bi zarari olmaz dimi
Ben burdayım.İzin bitti işe döndüm.İyiyim çok şükür tırmalamaya devam.
Cok tesekkur ederim.Allah tum hastalara sifa versinArkadaslar benim kardesimin esi de bu hastalik tedavisi görüyormuş yillardir gecen yil evlendi hastaligini gizlediler ilk zamanlar cok uyuyordu sabahtan aksama kadar kafasindan uydurup konusuyor olmayan seyler goruyor duyuyor bi kac kezde kiyafetlerini yirtip arabalarin altina atlamaya kalkmis bir ani birini tutmuyor bir cok iyiyken birden bire değişiyor evlenir evlenmez hamile kaldi bide ilaclari birakinca kotulesti kacti ailesinin yanina gitti 4 ay getirmediler sonra geri geldi dogum yapti 2 ay olacak Ve yine hastalanmis doktor bebegi sutten kestirip ilaca baslatmis peki ilac kullanirsa bebegine bakabilir mi bi zarari olmaz dimi
bide bizlerin kral dönemi var aklıma geldi ne delilikler yapmıştım dünyayı yöneticek güce ve zekaya sahip olduğuma inanır durmadan konuşur ve çok enerji dolu olurdum mutluluktan ucardım bu rahatsizligimin ilk yillariydi allahim kendimden utaniyorum hatirladikca
Bende şuan herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyorum doya doya yalnız kalmak istiyorumbenimde çok utandığım şeyler var doz düşümüne geçtim şuan hiçbirşey normal değil hayatımda.. iyimi yapıyoruz kötümü yapıyoruz bilmiyorum eskiden bilincinde değildim yaptıklarımın şuan oldukça kontrollü şekilde ilerlemeye çalışıyorum herşeyi 4-5 kez düşünüp sonraki sonraki ve sonraki sonraki hamleyi düşünerek hareket ediyorum.. bazen korkutsada beni sanırım bir süre sonra bununla yaşamayı öğreniyor insan işten tamamen kopmuş uzaklaşmış durumdayım hiçbirşeyi dengede tutamıyorum.. sakinim ama herşeyden herkesten uzaklaşmak kaybolmak istiyorum kendimle olmak kendimle kalmak istiyorum sanırım.. ayy çok karmaşık şuan herşeyama geçiyor kızlar herşey geçiyor bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?