- 20 Ocak 2010
- 45.670
- 158.973
- 43
Aynen müdürüm bulutlu çok yarısı tutuldu aslında ama güzel çıkmıyor teldenBulut Küme'si var şu an görüntüm net değil, netleşirse fotoğraf çekeceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen müdürüm bulutlu çok yarısı tutuldu aslında ama güzel çıkmıyor teldenBulut Küme'si var şu an görüntüm net değil, netleşirse fotoğraf çekeceğim.
Ben şu anda hiç ay görmüyorum. Tamamen bulut arkası durumda..Görebilen var mı? Hala bulut istilasında gökyüzü, yetmezmiş gibi hafiftende yağmur çiseliyor
Aynen bende de ama sanırım tam tutulma oldu, başlarda Ay bulutların arkasında olsa da görülüyordu şimdi kapkaranlık.Ben şu anda hiç ay görmüyorum. Tamamen bulut arkası durumda..
Hiiii Kapkaranlık evetAynen bende de ama sanırım tam tutulma oldu, başlarda Ay bulutların arkasında olsa da görülüyordu şimdi kapkaranlık.
Sitenin araştırmacı, olayı yerinde inceleyen kadınları olarak bu tebriği hak ettikHiiii Kapkaranlık evet
Aferim bize sabrımızdan(inatçılık durumumuzdan) dolayı
EvvetttSitenin araştırmacı, olayı yerinde inceleyen kadınları olarak bu tebriği hak ettik
Sabahladığımızı da onaylatmış olduk millet fosur fosur uyuyup kaçıncı rüyasını görürken biz tutulma takibindeyiz
Baştan netti de, ah işte bulutların azizliği ama Ay tutulması gerçekleşti, haber gerçekmiş, dağılabilirizBir sey goremedim ben , hava bulutlu
Eki Görüntüle 1640995
Bu fotoğrafı şimdi çektim, henüz tutulmaya dair belirti yok:)
Ben kanli gordum havada gayet açıktı, benim sipa sagolsun zirlayaraktan bir fotograf karesi bile aldirtmadi ama ay kanliydi yani gorunce tirsttim