- 12 Temmuz 2006
- 55.856
- 214.668
- 52
Ben normalde de sabahlıyorum, seyrederim tutulmayı, fotoğraflayabilirsem de çeker koyarım buraya.ayı bekleyecek olan var mı arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben normalde de sabahlıyorum, seyrederim tutulmayı, fotoğraflayabilirsem de çeker koyarım buraya.ayı bekleyecek olan var mı arkadaşlar
Ben normalde de sabahlıyorum, seyrederim tutulmayı, fotoğraflayabilirsem de çeker koyarım buraya.
Bende sabahlıyorum ya, inadına bu gece uykum gelirse çok gülerim her sabah 5'te yatan ben 2'de uyuyakalırmışımsüper olur valla, du bakalım ben dayanabilcekmiyim
Bende sabahlıyorum ya, inadına bu gece uykum gelirse çok gülerim her sabah 5'te yatan ben 2'de uyuyakalırmışım
Meteor yağmuru oldu ya hu... 5 dk içinde 4 kez denk geldim düşün artık o yağmuru...Bi mavi ay denildi, bi meteor Yağmuru denildi bir bok olmadı. gökyüzüne bakmaktan boyun fıtığı olacaktık. Eğer Buda olmazsa o Ay'ı yakarım:):):)
Benim hayallerimdeki yağmur çok farklıydı:):)Meteor yağmuru oldu ya hu... 5 dk içinde 4 kez denk geldim düşün artık o yağmuru...
Nasıldı mesela? Anlatabilirsin... Hayır yağdırtacağımız yok da dinleriz yani...Benim hayallerimdeki yağmur çok farklıydı:):)
Ben normalde de sabahlıyorum, seyrederim tutulmayı, fotoğraflayabilirsem de çeker koyarım buraya.
Tilkiyim ben tilki uykusuna yatıyorum, bir göz açık diğeri kapalı sabah 5'te yatan saat kaçta kalkar, 12'de uyanıyorum, evde küçük çocuk yok malum, herkes kendi karnını doyurabiliyor, kalktığımda Çay demlenmiş sofra hazır oluyor, ye iç foruma bak, sonra yine kaybol 2 toz al.mune ayıptır sorması gündüzde forumdasın hiç uyumuyormusun yaw
Tilkiyim ben tilki uykusuna yatıyorum, bir göz açık diğeri kapalı sabah 5'te yatan saat kaçta kalkar, 12'de uyanıyorum, evde küçük çocuk yok malum, herkes kendi karnını doyurabiliyor, kalktığımda Çay demlenmiş sofra hazır oluyor, ye iç foruma bak, sonra yine kaybol 2 toz al.
Hayat bana güzel
erken uyurum dıye benım de ödüm kopuyorBende sabahlıyorum ya, inadına bu gece uykum gelirse çok gülerim her sabah 5'te yatan ben 2'de uyuyakalırmışım
Bulut Küme'si var şu an görüntüm net değil, netleşirse fotoğraf çekeceğim.Bir küçük köşesinden kararmaya başladı sanki