hoşbulduk cnm....
yazlıkta kaynanam, kaynatam, görümcem, eniştem ,eşimin dayısının kızı ,onun kızı ve dayısının oğlu... olunca çok zor oldu.bide kızım var.herkes misafir ben ev sahibi sanki.
kalabalığı severim, ama çook yorgunum.
kızlar selam.ben doğurdum.hihoyyytdünya tatllısı bi kızım oldu.kaydirigubbakcemile3inşallah resimlerinide koyacak zamanım olur.fiziken biraz toparlanayım sizlere daha fazla zaman ayırcam inşallah...
bu arada orkidem allah kızını hayırlı etsin.onu kollarına alınca hiç birşey aklına gelmicek..
onu kucaklayıp koklayınca dünyaynın en mutlu insanı olcaksın.o kokusunu içine bi çek ne demek istediğimi anlıcaksın.ben o kadar duygulandımki onu kucaklayınca inan hüngür hüngür ağladım.şükrettim.sağlıkla verdiği için rabbime:Saruboceq:
isminide hala koyamadık çok zormuş yawwwkafamçokkarıştı
neyse herkesi öptüm.inşallah dediğim gibi toparlanır toparlanmaz tanıştırcam sizi kuzuşumla...
kızlar selam.ben doğurdum.hihoyyytdünya tatllısı bi kızım oldu.kaydirigubbakcemile3inşallah resimlerinide koyacak zamanım olur.fiziken biraz toparlanayım sizlere daha fazla zaman ayırcam inşallah...
bu arada orkidem allah kızını hayırlı etsin.onu kollarına alınca hiç birşey aklına gelmicek..
onu kucaklayıp koklayınca dünyaynın en mutlu insanı olcaksın.o kokusunu içine bi çek ne demek istediğimi anlıcaksın.ben o kadar duygulandımki onu kucaklayınca inan hüngür hüngür ağladım.şükrettim.sağlıkla verdiği için rabbime:Saruboceq:
neyse herkesi öptüm.inşallah dediğim gibi toparlanır toparlanmaz tanıştırcam sizi kuzuşumla...
Orkidem bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim canım, erkek istiyodun diye biz de senin için erkek istedik ama daha ilk canım yaa, yaşında küçük beraber büyüyeceğiniz bir kıza ihtiyacın vardı senin, doğur biraz büyüsün ne demek istediğimi anlarsın canım, erkeklerin kız evlatla beraber kadına bakış açıları o kadar çok değişiyorki evlerine daha çok bağlanıp eşlerini daha iyi anlıyorlar, neyse sağlıcakla doğur büyüt dediklerimi yaşayacaksın canım...elif ablacimmm
zatenn dr olcumleri yaparken ben bacak arasina dikkatle baktim
gordumki bi cikinti yokk
dedim esimee bu kiz herhalde diyee
neyse dr olcumlerini yapti hersey normall seyrinde dedii
bu arada dogumum 28 araliga atmiss ne diyimm nutkum tutulduu tabiiki herseyde bi hayir vardirr
ama agladimm en azindan icimi bosalttim
ve kendimee coook kizdimmm
ne kadar aptalsin diyee neden boyleyim diyeeesenağlama
buna en cok babasi sevindi
sana belli etmiyordum ama gonlum kizdan yanaydi dedi
elifim geliyor diye sevindii belki bana moral icindii
dr bile anladii esinizz erkek mi istiyorduu diyee
olsun dedi ikinciye erkek olur dedi sanirim oyle anladimm
ama suann cook iyiyimm duyanlar cook ssevindii
eltim falan ucuyor sevintenn
diyorkii
ki yine kayinbabamizin adini bana koyduunn yaa keske oglan olsa diye dua etmistim dedii deluu karuuukaydirigubbakcemile3
cinsiyetii %70 dedii kesin bisey soyleyemem dedii ama sanirim kiz dedii
yaa bende gordum kizimii kukusuu vardii pipisi degilll:lepi:
Geldim Gülnisa Ablammmm;
sizleri çok özledim ya..
Anacım okuya okuya bitiremedim evet işteyim ama işten kafayı kaldıramıyorum ki...
SevgiUZUN Arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah herşey hiç hayal etmediğin kadar güzel olacak.
Mimozam sen ne zaman doğuracan kız ???
hihoyyyt
Orkidem canım, bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim.
Kızın hayırlı olsun bitanem, hihoyyyt
Canım benim bak daha 19 yaşındasın dolu oğlun olacak senin.
Allah kızına hayırlı baht eylesin güzelim.:Saruboceq:
Orkidem bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim canım, erkek istiyodun diye biz de senin için erkek istedik ama daha ilk canım yaa, yaşında küçük beraber büyüyeceğiniz bir kıza ihtiyacın vardı senin, doğur biraz büyüsün ne demek istediğimi anlarsın canım, erkeklerin kız evlatla beraber kadına bakış açıları o kadar çok değişiyorki evlerine daha çok bağlanıp eşlerini daha iyi anlıyorlar, neyse sağlıcakla doğur büyüt dediklerimi yaşayacaksın canım...
orkidem.........
sana ne yazayım bilmiyorum.
bildiklerini herkesle paylaştın,çabaladın,uğraştın....
hayırlısı kız mış arkadaşım.
ilk çocuğunun kız olması güzel.a.s
büyüğünce bize yardım edicekler ya.süpürge,toz alma......
ben ilk önce kızıma türk kahvesi yapmayı öğreticem...kaydirigubbakcemile
oturduğum yerden seslenicem_cansıııın bi kız kahvesi yapta içeyim_
o da bana- kalk kendin yap - demez inşallah.-tatlicadiarzu-
orkidem canım benimmm annen benim eşimdende küçükmüşşşsuenurr ben cocugumm yaa bakmayin oyle olgun molgun yazdigima resmen bebegim benn benim annem 73 dogumluu((
ilk bebegi benim anneminnn
gulnisa aregonn rabbim sizee oyle guzellikler versinkii
o ebelerden oyle guzellikler hayirlar gorunkii etraf sasirsiinn butun guzellikler sizi bulsunn
hayat yuzunuzu hep guldursun insallahhh sizin iciin coook dua edicemmm
sakin ama sakin uzulmeyinn olurmuuu
simdiden sonraa birbirimize dostlular ve dualar kalsin gerisi bosmus bunu anldim el
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?