Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim 3 hafta sonra ogrenicek ama sadece kiz dusunuyor adini bile koymus bir elifnaz birde o ayni ama simddiden bebek tekmeliyorsa oglandir derler ya
ama adet sonrasi hamile kalmasi kafa karistiriyor
bekleyip gorucez canim
gülnisacım eğer arkadaşının oğlu olursaa feyzanınnn dediklerinde inanmaya başlıayacğız demek oluyorrrr
bunu bende daha önce duymuştummmmmm
mardinli arkadaşım var eltisi 7 kız doğuruyor arka arkaya sonra 8nci oğlan 9ncu kız oluyorrrr
ona bir hemşire demişkii adetten sonra birlikte ol sonra korun onlarda öyle yapmışlar 10ncu oğlan olmuşşş
arkadaşıma yumurtlama zamanını söyledim erkek bebek içinnn onunda kafası karıştıı
senin arkadaşınınnn cinsiyetini öğrendiğinde mutlaka yaz
nasıl yani anlamadım.ilk defa duydum adetten hemen sonra ol sonra korunmukafamçokkarıştı.kafam gerçekten çok karıştı ...
buda yeni bir tezmi.açıklama apın kızlar çok şamşırdımmmmlaelaelaelaelae
nasıl yani anlamadım.ilk defa duydum adetten hemen sonra ol sonra korunmukafamçokkarıştı.kafam gerçekten çok karıştı ...
buda yeni bir tezmi.açıklama apın kızlar çok şamşırdımmmmlaelaelaelaelae
böyle bişeyin de tam ispatı yok.haklısın iyice çorba oldu herşey.yalnız ben kızımda adetten tam 7 gün sonra hamile kaldım yani adet başlangıcından sonra 7.gün.benimki uymuyor.dr umda hastalarına erkek bebek için shettless öneriyormuş.yani ovulasyon gününü.bilmiyorum ama temmuz sonu gibi bazı şeyler netleşecek burada.aregon orkidem gülnisa ilk onlar öğrenecek sonra özlembay serdal CADIARZU.dilerim bizim yöntemin yüzdesi daha doğrudur neye inanacağımızı şaşırdık.sırnaşık şey
selam kızlar nasılsınız.çılgın türkler olarak nasılda yendik onları oleyyyyy.kızlar sol kasığım cok hareketli ya sanki oramda bişey var.arada belime ağrılar giriyo.ve uzayan akıntım ilişkiden buyana bitmedi.28 haziran adet günüm inş.olmam hamişimdir.tam bir haftadır çalışıyommm.bugün takvim günüm bitti.ama yum günlerime denk gelmişti sanırım bu yüzden azıcık umutluyum.sizdede böyle belirtiler olmuşmuydu...heyecanla bekliyom...dua edin neolur....
günaydın kızlar hepimizin gözü aydın yarı finale çıktık sıra almanlarda inşallah onlarıda deviricez.
gülnisa orkide özlem serdal nasılsınız canlarım.orkide ben tescilledim artık senin oğlun olcak bak görürsün kızlar bu kadar erken hareket etmez.gülnisa neden kafana takıyosun canım herşeyi olumlu düşün ya ne o kromozom falan sende duruyon duruyon bişey çıkartıyon araban bozuldu gezemiyon tabii hıncını kendinden çıkarıyon allah allah:)))bırak şu oğlanı rahat ya.
orkidem seninkide canım kendine yer açıyo herhalde valla gemi gibi olcan bu gidişle bu kadar harekete.
özlemcim sende bulantı bulantı dedin alsana bulantı işte.hadi atlatırsın inşallah hayırlısıyla kusmadan bulantıları.
siz yumurtlama gününden şaşmayın diyorum arkadaşlar.herkesin periodu farklı unutmayın.
serdalcım sen nasılsın canım senden ne haber?
mimoza sendeki gelişmeler nasıl canım.rahatsındır inşallah.
baby nurse hoşgeldin canım aramıza.
bende dün bütün gün sokaktaydım arabanın camlarını kapatıp klimayı açamıyorumda kapalı yerde duramam ben resmen kavruldum kuaföre gittim dip röfleye yandım zaten çıkıncada daha beter sucuk gibi oldum oradan dişçiye oradan butiğe sonra eve gel yemek yap hazırla ye kaldır.
maç başladı deli oldum resmen ilk yarının golsüz olacağını tahmin ediyordum son dakikalarda gol yiyince her yeri yumrukladım kız uyuyodu bağıramadım.ama sonraaaa semihhhhh mutluluk getirdi.inşallah finale ve hatta kupaya kadar gideriz.