Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar sizce nasıl beta artışları?
10 mart 102 (akşam 8)
11 mart 170 akşam8
13 mart 334 öğlen 12
Değerler süper maşallah inşallah oğluş tutunmuştur 🥰🥰
Kızlar ben bugün test yaptım bat 1 hafta gecikti. 2. Çizgi daha koyu çıktı hcg testinde demekki yükselme var. kan vermedim daha çarşamba perşembe filan verip keseyi görüp göremeyeceğim i de öğrenmiş olurum diye düşündüm dr a ne zaman gideyim ? Bide sağlık ocağına test yaptırıp sorayim kese görünür derse öyle gideyim hem tahlilleri de götürmüş olurum dr a özel hastane de tahliller çok tutuyor diye düşünüyorum daha öncekilerde hep özele yaptırdım aklım başıma yeni geldi diyelim 😅🤭
Canım benim sat 28 ocak, daha hiç doktora gtmedim gidince kalp atışını duyabileyim diye önümüzdeki hafta ayın 25inde gidecem 😌

kızlar merhaba;
geçen ay yaşanan kimyasal gebelikten sonra cumartesi adetin 13. günü doktora gittim.
smear aldı.inşallah temiz çıkar.bunun dışında geçen ayki sorunu çoktan vucudun atlatmış şuan 16 mm yumurtan var solda.düşünüyorsan tam zamanı dedi. ayın ikisinde covid aşısı olduğumu söyledim.onunla ilgilide sen aşınıda ol çalışmada yapabilirsin.ölü aşı o bir etkisi olmaz dedi.bunun üzerine 13ünü 14. güne bağlayan geceyi ve bu sabah 15. günün sabahını değerlendirdim. ayın 30unda hem adet günüm hemde ikinci doz aşımı vurulucam.Allaha emanet inşallah. bunları paylaşmak istedim.

Evet biliyorum tek tüple oğlu da kızı da olanlar var ama kendime söz geciremiyorum.boyle bir takıntı var.aksam eşimle konuşayım da o ne diyecek..kayinvalidem de sağdan hamile kal aman bu ay es geç dedi.eskilerde hep sağ sol anlatır ya etkileniyorum
ben iki kızımada sağdan kalmıştım kişiye göre değişiyor sanırım

KizlAr dün kahverengi lekelenmelerim oldu bugün hastaneye gittim, eşimle kan uyuşmazlığı var bizim bunun için yatış verdiler iğne yapılacak dediler dua edin ne olur :KK43:
Gecmis olsun cnm insllah birsey olmaz bebisin seniledir simdi nasilsinm

kızlar merhaba;
geçen ay yaşanan kimyasal gebelikten sonra cumartesi adetin 13. günü doktora gittim.
smear aldı.inşallah temiz çıkar.bunun dışında geçen ayki sorunu çoktan vucudun atlatmış şuan 16 mm yumurtan var solda.düşünüyorsan tam zamanı dedi. ayın ikisinde covid aşısı olduğumu söyledim.onunla ilgilide sen aşınıda ol çalışmada yapabilirsin.ölü aşı o bir etkisi olmaz dedi.bunun üzerine 13ünü 14. güne bağlayan geceyi ve bu sabah 15. günün sabahını değerlendirdim. ayın 30unda hem adet günüm hemde ikinci doz aşımı vurulucam.Allaha emanet inşallah. bunları paylaşmak istedim.
Insallah tutunur oglusun cnm asi hamilelre vuruluyormus peki?Hakkinda hayirlisi olsun cnm

kızlar merhaba;
Maşallah canım herşey yolunda çok şükür 🧿 inşallah hayırlı haberler alırız bu ay Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻💙

Insallah tutunur oglusun cnm asi hamilelre vuruluyormus peki?Hakkinda hayirlisi olsun
normalde hamilelere vurmuyorlar ama doktorum tedbir amaçlı olduğunu sen vurdur ölü aşı o birşey olmaz ben hamilelere bile öneriyorum dedi.ben sağlık sektöründeyim.vurdur bir etkisi olmaz dedi ama inşallah dediği gibidir canım

kızlar merhaba;
İnşallah gönlüne göre olur canım.ovulasyon testi de yaptın mı yoksa kafadan mi değerlendirdin?
ben iki kızımada sağdan kalmıştım kişiye göre değişiyor sanırım
Aynen kişiden kişiye değişiyor sağ sol meselesi.benim yine soldan olunca yumurta deneme yapmadım bakalım bu ay nasi olacak..hakkimizda hayırlısı olsun inşallah.

İnşallah gönlüne göre olur canım.ovulasyon testi de yaptın mı yoksa kafadan mi değerlendirdin?

Aynen kişiden kişiye değişiyor sağ sol meselesi.benim yine soldan olunca yumurta deneme yapmadım bakalım bu ay nasi olacak..hakkimizda hayırlısı olsun inşallah.
doktor cumartesi 16 mm dedi.bu günlerde çatlar dedi 2-3 gün içinde bu hafta içinde bende değerlendirdim.yumurtlama testi yapmadım

X