Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar sizi çok iyi anlıyorum yumurtlama dönemim yaklaştıkça hala adetim nasıl geldi tam zamanında olmuştu dye aklıma geliyor geçip gitti ama önümüzdeki maçlara bile odaklanamıyorum ben. Çok zor bir süreç.. adetin gelince yumurtlama dönemi gelmek bilmiyor gelse acaba oldu mu diye belirti arıyorsun en son bat gelmek bilmiyor bat gelince sar baştan gibi bir döngü. Takviye diyet takip derken sinirlerim bozuldu benim. 3 kere yaşadım daha fazla yaşayanlara allah tez zaman da nasip etsin. Bi daha tek ilişki denemicem ben artık son hamileliğimde nasıl kaldım hala anlamış değilim tek le oldu ve uğraşmadım ondada sonunda uğraştım hala da uğraşıyorum Allah hepimizinde gönlüne göre versin tez zamanda. 🤷‍♀️
Amiiin canım süreç gerçekten zorluyor.ben ilk deneme de olacak diye nasıl emin olduysam diyeti falanda bıraktim.kizlara korunmayı bırakınca hemen hamile kalmıştım.rabbim bizden iyi biliyor sonuçta.en doğru zamanda hayırlısıyla gelecek inşallah bebislerimiz..

Kızlar bir de bir sorum var ben Mart ayında deneme planlıyordum tabi olursa... Eşim hekim sürekli korona aşısını olsaydın da sonra deneme yapsaydık diyip diyip duruyor....33 yaşındaykm Bize sıra gelen kadar oooo diyorum bende../Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Hiç bitmeyen bir stres bizimki, yumurtlamayı tutturacaz diye bir stres sonrasında hamilelik oluştu mu diye ayrı bir stres. Gebelik oluşunca cinsiyeti ne acaba diye ayrı bir stres. Gebelik oluşmaz sa ay niye olmadı diye apayrı bir stres. Vallahi stres yumağı olduk. Ben ultrasyona göre cinsiyeti ne olabilir diye kafayı taktım şimdi. Ya sabır. 🙄🙈

Kızlar bir de bir sorum var ben Mart ayında deneme planlıyordum tabi olursa... Eşim hekim sürekli korona aşısını olsaydın da sonra deneme yapsaydık diyip diyip duruyor....33 yaşındaykm Bize sıra gelen kadar oooo diyorum bende../Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Canım bende öğretmenim. Aşıyı beklesem mi diye içimden geçirmedim değil ama sonra baktım hep birşey çıkıyor erteliyorum daha fazla ertelemek istemedim.

Hiç bitmeyen bir stres bizimki, yumurtlamayı tutturacaz diye bir stres sonrasında hamilelik oluştu mu diye ayrı bir stres. Gebelik oluşunca cinsiyeti ne acaba diye ayrı bir stres. Gebelik oluşmaz sa ay niye olmadı diye apayrı bir stres. Vallahi stres yumağı olduk. Ben ultrasyona göre cinsiyeti ne olabilir diye kafayı taktım şimdi. Ya sabır. 🙄🙈
Ultrasona göre cinsiyet derken neyi kastettin canım?

Cnm benim esimde saglik.calisani mecburi oldu risk tasiyor çünkü dedigin gibi bize gelene kadar aşı cocugu dogruruz bile😁sen en iyisi denemelere başla

Aynen şu kadınların çektiğini erkekler çekse birazda nasil olurdu acaba cnm sen deneme yaptiginin ertesi günü kasiklarda agri olmuşmuydu

B Beybipattis Tazeanneeee Tazeanneeee hakkınız da hayırlısı olsun Rabbim daha güzel zaman planlıyordur sizin için demek hiç üzülmeyin....
Amin canım Allah razı olsun üzüldüm ne yalan söyleyeyim dünden beri adetinde etkisiyle hiç kendimde değilim nasip diyorum susuyorum ama iç sesimi duygularımı bastıramıyorum her ne kadar kafama takmayacağım desemde yapamıyorum.
Erteleme canım hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle aşı sırası gelene kadar belki hevesin gidecek hayat ne getirir bilinmez sen içinden geldiği gibi yap.🥰
Sorma ya o kadar imreniyorum ki hiçbir şey yapmadan kazayla bile hamile kalıp oğlu olanlara nasip çok şanslılar. Biz deli oluyoruz çok istiyoruz sonra ikincim erkek olsun inşaallah deyince milletin tepkisi sanki hakkımız haddimiz olmayan şeyi onlardan istiyormuşuz gibi... Ne bileyim ya elimizden sabırdan duadan başka bir şey gelmiyor rabbim güç versin hepimize nasip etsin erkek evladı.

Aynen şu kadınların çektiğini erkekler çekse birazda nasil olurdu acaba cnm sen deneme yaptiginin ertesi günü kasiklarda agri olmuşmuydu
Kuzum İnan hiç belirtilere bakma kendini dinlememek en iyisi inşaallah sağlıkla gebeliğin oluşmuştur. Bende günlerce ağrı oldu kesin tuttu dedim heveslendim ama sonu dünden beri hayal kırıklığı.😕

Evet canım fena kasık ağrısı çektim. İlginçtir hemen başladı kasık ağrısı. Sol kasıkta ağrı vardı ve soldan yumurtlamıştım.

Kuzum İnan hiç belirtilere bakma kendini dinlememek en iyisi inşaallah sağlıkla gebeliğin oluşmuştur. Bende günlerce ağrı oldu kesin tuttu dedim heveslendim ama sonu dünden beri hayal kırıklığı.😕
Aynen cnm rabbim hayirlisi ile nasip etsin bizlere en iyi kafamizi birseylerle meşgul etmek eger nasibimizde varsa her türlü bizi bulur duadan başka yapilacak baska bişey yok 😊sen de tatli cani sikma cnm rabbim bir bildigi vardir belkide

Evet canım fena kasık ağrısı çektim. İlginçtir hemen başladı kasık ağrısı. Sol kasıkta ağrı vardı ve soldan yumurtlamıştım.
Benimde sol yum büyümüştü sol catladi galiba sol tarafta kasik agrisi var bugun denemenin 3 günü bakalim hayirlisi

Aynen cnm rabbim hayirlisi ile nasip etsin bizlere en iyi kafamizi birseylerle meşgul etmek eger nasibimizde varsa her türlü bizi bulur duadan başka yapilacak baska bişey yok 😊sen de tatli cani sikma cnm rabbim bir bildigi vardir belkide
Öyle canım ondan hiç şüphem yok umudumuz başka aylara inşaallah. Bir de kızlar geç yumurtlama sorunmuş doktor bana ilaç yazdı düzensiz yumurtlama var diye o yüzdende benim gibi geç yumurtlama olanlarda gebelik geç oluşur ya da oluşmazmış. Pazartesi alıp başlayacağım ilacı inşaallah.
Benimde sol yum büyümüştü sol catladi galiba sol tarafta kasik agrisi var bugun denemenin 3 günü bakalim hayirlisi
İnşaallah oğluşun sağlıkla yola çıkmıştır canım.🥰💙

X