- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.281
Sagol canımGerçek Yaşınız 38.
Mart ve Sonrası Doğduğunuz için Yaşınıza +1 Eklendi.
Gerçek yaşınız adet tarihi zamanına göre hesaplanmaktadır.
Hamile kaldığınız ay Eylül
Muhtemel Gebe Kalma Tarihiniz ise 23-09-2015
Çin Takvimine Göre Gebelik Yaşınız 39.
Çin Takvimine Göre Bebeğiniz Muhtemelen : Erkek
Bebeğinizin Muhtemel Doğum Tarihi ise : 15-06-2016
bunlar çıktı
Bitti canim simdi dinleniyormKızlar ne yapıyosunuz.selverrr kız konserveler bıtmedım daha nerdesın.
Canım hoşgeldin aramıza... Örneğin ben geçe test yaptım çok hafif belirgindi bugün saat 2 de pik oldu pozitif. İşte burda sıkıntı var acaba hangi saatte pik oldu,çünkü hersaatte test yapıyoruzki işte onu kestiremiyoruz o yüzden 36 Saat sayamıyorum, tahminen deneme yapılıyor. Zaten spermlerinde yuma bir kaç saat süren yolculuğu var onuda hesaba katmak lazım, birde kimi arkadaşlar yum çatlayınca yani test silikleşince anlaşılıyor zaten ozaman vücut ısısı yükseldiğinden erkek çoçuk düşünenler için söyleniyor. Y spermi sıcağı sevmediğinden deneme yapmayın deniyor, demekki çift çizgi devam ederken deneme yapmak lazım. Ben temmuzda c ve t nin koyuluğu devam ederken deneme yapmıştım ve hamilelik yaşadım ne yazıkki rahme tutunamadan düşük oluştu... Ovulasyon test lerinde ilgili fikri olan söylesin... Arkadaşlar...Merhaba kızlar, topiği biraz inceledim ve çok faydalı bilgiler edindim. Bu topikte yeniyim bende. Sizlere bişey sormak istiyorum ovulasyon testiyle ilgili. Ovulasyon testinde pozitifi gördükten sonra net olarak ne kadar süre sonra yumurtlama gerçekleşiyor. 36 saatten bahsetmişsiniz önceki sayfalarda, bu 36 saati; C ile T aynı koyulukta olduğu zaman mı, yoksa T yeni yeni koyulaşmaya başladığı zamandan 36 saat mı değerlendireceğiz.
Hayırlı olsun Sünnetin simdiden canim,tatlı telaşlar bunlar darısı bizim başımıza ins..Canım bebeğim bugün 54 günlük oldu zaten biz sünnet yapana kadar 2.5 aylık olacak. İnşallah bir sorun olmaz. İlk defa sünnet işi ilr uğraşıyorum çok tuhafıma gidiyor deneyimsizim açıkçası. Rabbim sizlerde nasip etsin sizde sünnet le uğraşın inşallah
Canım hepimiz bu yolun yolcusuyuz hiçbirşey yapmazsak bile birbirimize dua etmemiz bile en büyük yardım diye düşünüyorum. İnşallah Rabbim sizlerinde gönlündekini nasip ederde burada bol bol bebeklerimizi konuşuruz inşallah
aa evet canın çok tüylenme oldu. Ben ozaman doktoruma sordum ben kan sulandırıcı iğne kullandım iğnelerden dolayı olabilir demişti. Ama dediğin gibi benim kızlarda bu karar tüylenme olmadı. Birde özellikle karın bölgesinde çok oldu
Ben o olayı anladığım kadarıyla şöyle açıklayabilirim,,, yum çatladıktan sonra vücut ısısı birden yükseliyor zaten çatlayan yumurtanında 24 saatlik yaşama döllenme şansı var. Teoriye göre bu zaman diliminde kız olasılığı kuvvetlşymiş. Demekki yum çat olmadan deneme olacak o arada spermin yolculuğu 4,5 saat sürebilme ihtimali var halen hazırda taze spermler oracıkta beklerken o anda yum çat olunca vücut ısısı yükselmeden işte beklenen o an büyük buluçhucüm ve yarışı kazanan lider bebek...Çok geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun. Lh ın pik olduğu zamanı tespit etmek zor. Ayrıca testin silikleşme anını yakalamakta zor. Tahmini hesaplar yapılması gerekiyor sanırım. Y hücreleri sıcağı sevmiyor mantığına göre ovulasyondan önce mevcut olan y lerinde sıcağı görünce yaşamaması gerekiyor. Benmi yanlış düşünüyorum acaba? Ne dersiniz?
O zaman denediğim herşey çöpmüş.yani ben pozitifi görünce bırakıyodum hep ilişkiyi zaten hamilede kalamadım.kız için yani.gerçi bu ay yum gününe falan bakmıcam yaBen o olayı anladığım kadarıyla şöyle açıklayabilirim,,, yum çatladıktan sonra vücut ısısı birden yükseliyor zaten çatlayan yumurtanında 24 saatlik yaşama döllenme şansı var. Teoriye göre bu zaman diliminde kız olasılığı kuvvetlşymiş. Demekki yum çat olmadan deneme olacak o arada spermin yolculuğu 4,5 saat sürebilme ihtimali var halen hazırda taze spermler oracıkta beklerken o anda yum çat olunca vücut ısısı yükselmeden işte beklenen o an büyük buluçhucüm ve yarışı kazanan lider bebek...
Allah analı babalı büyütsün inşallah oğlışunu ..Sünnettte olacak paşa maşalllah ona Allah askerliğini göstersin inşallah Ama kafana takılmasın bencede küçük olması iyi hemen atlatır.. tosun öperim o gerdanından mis kokulu paşayı..adını ne koydun gijnij ay ne günlerdi yaa kucağımıza aldık oğluşlarımızı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah .benim oğlan 10 aylık oldu bile ama evlat kız erkek seviliyor işte zaten tamda sevilme zamanı herseyi anlamaya başladı tosunum peşinden koşturuyor bizi işte.Allah herkese evladını bağışlası..AmiiiiiiiiiiinMerhaba kızlar ben genelde bakıyoruz ama Yazamıyorum telimde sorun var bilgisayardan girmeye de fırsatım olmuyor. Biz mevlüt yaptık. Sünnet bayramdan sonraya kaldı. Ama çok korkuyorum bebeğim ağlarsa rahatsız olursa diye çok endişeliyim. Çok yaramaz uyumuyor hep oynamak istiyor. evde çok kişi olunca malum ablaları Vs kucağa alıştı. Sizlerde neler var denemeye başlayanlar varmı? Hamile arkadaşlar daha yeni cinsiyet öğrenen yok sanırım. Ben hep dua ediyorum sizlere hep aklımdasınız. Bana sormak istediğiniz birşey varsa yazın mutlaka ister özelden ister buradan. Bu arada sibel seninde az kalmış maşallah heyecanlı günler yaklaşmış sağlıkla al kucağına bebeğini. Eskilerden defne vardı benden önce idi doğumu neden artık gelmiyor haberi olan varmı?
dorti profil resmin kim çok şekerGünaydın kızlar.
Ben o olayı anladığım kadarıyla şöyle açıklayabilirim,,, yum çatladıktan sonra vücut ısısı birden yükseliyor zaten çatlayan yumurtanında 24 saatlik yaşama döllenme şansı var. Teoriye göre bu zaman diliminde kız olasılığı kuvvetlşymiş. Demekki yum çat olmadan deneme olacak o arada spermin yolculuğu 4,5 saat sürebilme ihtimali var halen hazırda taze spermler oracıkta beklerken o anda yum çat olunca vücut ısısı yükselmeden işte beklenen o an büyük buluçhucüm ve yarışı kazanan lider bebek...
bence bi iki gun bunu denemeye deger. acıkcası ben ılk koyulugu gorene kadar 3-4 saatte bi test yapacagım. koyulugu gordukten sonra da yıne testlere devam edıcem, sonrasında da 30. saatten sonra 32 olur 33 olur deneme yapıcam tabi, Allah kısmet ederse tabi :)Ben pozitif olduktan sonra 6.36 saat arası çatlar biliyorum ama dilasude bence haklı.her saat yapmıyoruz ki testi.ben günde 1 kez yapardım akşam 5gibi pızitif görürsem ertesi gün çatlamış oluyodu.ama tabi günde 1 kez bence doğru sonuç vermez.tam sonuç isteyenler bence koyulaşmaya başladıktan sonra 3.4 saat arayla sürekli yapmak.ona da can dayanmaz hiç su içme sürekli idrar tut falan
Sağol canım.dorti profil resmin kim çok şeker
Canım benim hayırlı olsun inşallah gönlündekini nasip etsin Rabbim. Zaten emin ol tam vaz geçtiğimiz anda oluverir istediğimiz. Çünkü insan en çok istediği şey ile imtihan olurmuş. Ne zamanki Rabbim artık ne verirsen baş göz üstüne dersen ozaman imtihan bitiyor ve Rabbim nasip ediyor. İnşallah Rabbim sanada nasip eder burada dileyen isteyen tüm arkadaşlarada. Çatladım bir daha hiç gelmedi. Zeyno kızını görsen maşallah çok tatlı. Bademinde kızı maşallah okadar tatlı ki büyüdüler valla. Defneyi bende merak ediyorum oda en Son oğlu olacaktı ama birdaha artık gelmedi ne yaptı doğurdumu doğurmadımı bilmiyorum. Gelmiyor artık kimse herkes belli bir zaman sonra farklı uğraşlar dünya telaşı Vs unutuyor burayı buradakileri. Rabbim hepsinin Yardımcısı olsun inşallahHayırlı olsun Sünnetin simdiden canim,tatlı telaşlar bunlar darısı bizim başımıza ins..
Catladim,badem,Defne,Zeyno kızlardan haberin var mı napiyorlar. .?
Bu arada ben 5 buçuk haftalik hamileyim
Rabbim den hayırlı ve sağlıklı bir evlat istiyorum bana ve isteyen herkese nasip olur ins.
Tabiki 2 kızım var ama eskisi gibi illaki erkek isteği gecti.kizimda olursa benim için hayırlı olan bu diyecegim...
Öpüyorum seni kizlarini ve Mini paşanı. ..
Ay Foreverim canım benim maşallah senin yavruya gördüm ben onun foto çok tatlı maşallah. Aynı sana benziyor. Bende adını emir koydum canım bugün 55 günlük olduk bizde. Dediğin.gibi doğan illa seviliyor evlat neticede ama Oğluma her baktığımda şükür ediyorum içimde kalmadı tüm konuşan ağızlar kapandı diye. O yüzden buradaki çoğu arkadaşın durumunda benim gibi olduğu için çok dua.ediyorum Rabbim herkese hepsine nasip etsin inşallah.Allah analı babalı büyütsün inşallah oğlışunu ..Sünnettte olacak paşa maşalllah ona Allah askerliğini göstersin inşallah Ama kafana takılmasın bencede küçük olması iyi hemen atlatır.. tosun öperim o gerdanından mis kokulu paşayı..adını ne koydun gijnij ay ne günlerdi yaa kucağımıza aldık oğluşlarımızı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah .benim oğlan 10 aylık oldu bile ama evlat kız erkek seviliyor işte zaten tamda sevilme zamanı herseyi anlamaya başladı tosunum peşinden koşturuyor bizi işte.Allah herkese evladını bağışlası..Amiiiiiiiiiiin
Canım benim hayırlı olsun inşallah gönlündekini nasip etsin Rabbim. Zaten emin ol tam vaz geçtiğimiz anda oluverir istediğimiz. Çünkü insan en çok istediği şey ile imtihan olurmuş. Ne zamanki Rabbim artık ne verirsen baş göz üstüne dersen ozaman imtihan bitiyor ve Rabbim nasip ediyor. İnşallah Rabbim sanada nasip eder burada dileyen isteyen tüm arkadaşlarada. Çatladım bir daha hiç gelmedi. Zeyno kızını görsen maşallah çok tatlı. Bademinde kızı maşallah okadar tatlı ki büyüdüler valla. Defneyi bende merak ediyorum oda en Son oğlu olacaktı ama birdaha artık gelmedi ne yaptı doğurdumu doğurmadımı bilmiyorum. Gelmiyor artık kimse herkes belli bir zaman sonra farklı uğraşlar dünya telaşı Vs unutuyor burayı buradakileri. Rabbim hepsinin Yardımcısı olsun inşallah
Ay Foreverim canım benim maşallah senin yavruya gördüm ben onun foto çok tatlı maşallah. Aynı sana benziyor. Bende adını emir koydum canım bugün 55 günlük olduk bizde. Dediğin.gibi doğan illa seviliyor evlat neticede ama Oğluma her baktığımda şükür ediyorum içimde kalmadı tüm konuşan ağızlar kapandı diye. O yüzden buradaki çoğu arkadaşın durumunda benim gibi olduğu için çok dua.ediyorum Rabbim herkese hepsine nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?