- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.301
ikiside olur ama ingiliz olan daha alkali yapıyor çok etkili yani sırınganın ignesini at sırıngaya çek o bölgeye üç defa gönder ilişkiden bir saat önce unutma çok yaparsan kuruluk yapar ve erkek bebek isteyenler eşinize mutlaka sert büyük boy fincanda sade neskafe içirin eğer uzun zamanınız varsa bolca sade soda içsin sizde içebilirsiniz tabi ilişki zamanı hemen ayaga kalkmayın eger soracaklarınız varsa ayrıntılı yazarım yıne herkesi öptümKızlar bu karbonatlı duş eczanelerde satılan zayıflamaya yardımcı ingiliz karbonatı mı? yoksa evde kullanılan beyaz toz karbonat mı? İkisi aynı şey mi ayyy bilemedim :)
Adet bıtımıyle berabermı deneme olsun sence. Mesela ben 25 gunde bır adet oluyorum. Acaba bu sefer adet bıtıncemı denesemikiside olur ama ingiliz olan daha alkali yapıyor çok etkili yani sırınganın ignesini at sırıngaya çek o bölgeye üç defa gönder ilişkiden bir saat önce unutma çok yaparsan kuruluk yapar ve erkek bebek isteyenler eşinize mutlaka sert büyük boy fincanda sade neskafe içirin eğer uzun zamanınız varsa bolca sade soda içsin sizde içebilirsiniz tabi ilişki zamanı hemen ayaga kalkmayın eger soracaklarınız varsa ayrıntılı yazarım yıne herkesi öptüm
ikiside olur ama ingiliz olan daha alkali yapıyor çok etkili yani sırınganın ignesini at sırıngaya çek o bölgeye üç defa gönder ilişkiden bir saat önce unutma çok yaparsan kuruluk yapar ve erkek bebek isteyenler eşinize mutlaka sert büyük boy fincanda sade neskafe içirin eğer uzun zamanınız varsa bolca sade soda içsin sizde içebilirsiniz tabi ilişki zamanı hemen ayaga kalkmayın eger soracaklarınız varsa ayrıntılı yazarım yıne herkesi öptüm
Evet öyle deneme yapmisdi birgün oncesi yumurtlama günü ve birgün sonrasi deneme yapmis öyle okumusdum msjlarindaCnm yanlış hatırlamıyorsam sen yumurtlama gününde 3 gün ard arda deneme yapmıştın değilmi?
Fitil kullandım evet bir seneden fazla oldu markasını hatırlamıyorum geçen sene ocak ve şubat aylarını okursan yazar orda ovilasyon testi kullandım galenik marka tam yum günümü buldum bir gece once cat günü ve ertesi gün olmak üzere 3gün deneme oldu ayrıntılarını yazarım senin yum duzenlimi ben 28.29 günde bir olurum ından heaplayabildim yumu...ALINTi yaptim foroverhayat arkadastan
Hic test yapmiyordum cunku adet bitiminde istiyordum tesadufen o zamanlara denk geldi ama otomatik hesaplar a göre telefonuma adet gunleri baslangicj bitisini yazdigim bi Programm vardi o programa göre o gunlere denk geldi, ,,, Herseyin hayirlisi artik Rabbim gönlümuzdekini biliyor ins nasip eder bu günlerdeAnladım sende yumurta Çatladik gün sabah ve akşam mi yapmıştın
Hic test yapmiyordum cunku adet bitiminde istiyordum tesadufen o zamanlara denk geldi ama otomatik hesaplar a göre telefonuma adet gunleri baslangicj bitisini yazdigim bi Programm vardi o programa göre o gunlere denk geldi, ,,, Herseyin hayirlisi artik Rabbim gönlümuzdekini biliyor ins nasip eder bu günlerde
Ayy ins darisi basima basimizaSe
Yarın atacağım listede seninle aynı durumda biri vardı sonuç oğlu olmuş.
Canım merhaba paşan büyümüş maşallahhh sübhanallah... Beni hatırladınmı bilmiyorum eskilerden hanzade 123... Allaha emanet olun... Canım sen eşine takviye haklardan vermişmiydin...ikiside olur ama ingiliz olan daha alkali yapıyor çok etkili yani sırınganın ignesini at sırıngaya çek o bölgeye üç defa gönder ilişkiden bir saat önce unutma çok yaparsan kuruluk yapar ve erkek bebek isteyenler eşinize mutlaka sert büyük boy fincanda sade neskafe içirin eğer uzun zamanınız varsa bolca sade soda içsin sizde içebilirsiniz tabi ilişki zamanı hemen ayaga kalkmayın eger soracaklarınız varsa ayrıntılı yazarım yıne herkesi öptüm
Canım merhaba paşan büyümüş maşallahhh sübhanallah... Beni hatırladınmı bilmiyorum eskilerden hanzade 123... Allaha emanet olun... Canım sen eşine takviye haklardan vermişmiydin...
Canım 16.eylül 1:00da pozitif taki 16. Eylül 20 :00 e kadar devam etmiş,,, 16. Eylül 23 :00da baktığın testte silikleşmiş evet bu arada yum çat olmuş... Peki canım deneme yaptınmı bu akşam. Tam zamanıydı..slm kızlar,
ovulasyon testlerimi lütfen yorumlayabilirmisiniz.çatlama olmuşmu sizce?
hangi aralıklarla deneme yaptın bilmiyorum canım ama 12.yada 13.gün yumurtluyorsun galiba test kullandınmı hiç en azından 11.güne kadar korun 12.ve 13.gün dene derim ben ama test ler daha güvenli benceAdet bıtımıyle berabermı deneme olsun sence. Mesela ben 25 gunde bır adet oluyorum. Acaba bu sefer adet bıtıncemı denesem
evet yumdan bir gece önce yum günü ve ertesi gün oldu..birde ben çabuk hamile kalırım mesela 2.ayda kaldım hemen annemlerden öyle geçmiş kızlarına çeket atsa kalırız misaliCnm yanlış hatırlamıyorsam sen yumurtlama gününde 3 gün ard arda deneme yapmıştın değilmi?
doğru canımEvet öyle deneme yapmisdi birgün oncesi yumurtlama günü ve birgün sonrasi deneme yapmis öyle okumusdum msjlarinda
olmuş 16.sında saat 20.00deslm kızlar,
tanıdım canım nasılsın denemelere devam mı..nasıl oldun ıyısın inşallah .eşime takviye uygulamadım iki ay hergün soda içirdim sadece okadarCanım merhaba paşan büyümüş maşallahhh sübhanallah... Beni hatırladınmı bilmiyorum eskilerden hanzade 123... Allaha emanet olun... Canım sen eşine takviye haklardan vermişmiydin...
pardon saati yanlış yazmışım saat 11 de yumurtlamışsın deneme yap derim ben hayırlısıyla Allah gönlündekini kucağına almayı nasip eder inşallahslm kızlar,
Canım bana özelden yazarmısın. Benım yumurtlama gunlerım basladı cunku. Cok acıl.Kızlar Allah gönlünüzdekini verir inşallah ben çok istedim çok araştırdım herşeyi planlamıştım ama illa aksilikler çıkıyor deneme zamanı yok yumu kaçırırsın yok yum bekle bekle çatlamaz o ay uzun sürer hepsi psikolojik önce rahat olun stres yapmayın önce kadın doğum uzmanına gidin alttan muayene ettirin iltihap mantar varmı diye temiz derse o ay deneyin ben kalmadan bir ay önce akıntım vardı hafif fitil vermişti onu kullandım ph derecesi yüksek su içtim bir kaç ay içimi güzelce temizledim deneme yapacağım ayda 14.gün dok.gittim yumurta çatlamak üzere dedi temiz hamile kalabirsin sorun yok dedi ogece ve ertesi iki gece deneme oldu taki denemeleri yaptığım gecelerde karnımda batmalar ağrılar hissettim vajinal duş ve eşime sert kahve içirdim yarım saat önce derin ilişki olmalı daha ayrıntılı şeyler var merk edene özelden yazarım ilşki sırasındaki şeyler için ...bunları deneyipte yüzde yüz erkek olacak diye bir şey yok yüzde ellilik şanşı yüzde yetmiş.yüzde seksene çıkarabiliriz ancak ve tek hatırladığım şey ilişkiden sonra ayağa kalmak yok tabi ayaklar duvara dayalı beklerken gönülden önce hayırlı sağlıklı bir erkek evlat istedim Allahımdan bana mahşetti şükürler olsun ALLAHIMIN emanetini büyütüyorum şimdi vede lütfunu ..herkese bol şanslar Allah yardımcınız olsun inşallah
Canım sen kac gunde bır adet oluyordun ozaman.pardon saati yanlış yazmışım saat 11 de yumurtlamışsın deneme yap derim ben hayırlısıyla Allah gönlündekini kucağına almayı nasip eder inşallah
Iyı olur vallahiKizlar bir liste oluşturdum ovulasyonla ilgili suan isyerimdeki bilgisayarda kayıtlı gündüz ordan akşam telden yada tabletten girdiğim için yukleyemiyorum yarın sabah atacağım sizlerinde fikrine ihtiyacım var eksik yada yanlış varsa birlikte takibini yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?