Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi bölümde okuyorsun canım ve de hangi ders için olacak sunum?
ingilzce hazırlık sınıfındayım konunun biraz ilginç ve de ingilizce anlatılabilir olması yeterli
mesela astral seyahat dedim çok zor ve benzerini başkası yaptı dedi başta renklerin insanlar üstündeki etkisini seçmiştim o da olmadıHangi konuları götürdüğünde beğenmedi hocan?
Hmmm ben olsam burçları anlatabilirdim yada kendi burcum neyse onu olabilirdi, ya da herhangi bir şeyin tarihçesi olabilir mesela sevgililer günü:))
Benim aklıma değişik fikirler gelir böyle ama hoca kabul etmeyebilirdi sanırım...
hoca daha çok bilmediği şeyler öğrenince yüksek not veriyo.. aslında sevgililer günü gibi bişey güzel olabilir:)
Kendi bölümünle ilgili de birşey yapabilirsin.. Benim de aklıma sabah Oylum Talu'nun programında da vardı Queen's Day geldi, İstanbul'da da yapılacakmış. Hallanda-Türk ilişkilerini anlatabilirsin, tarihi biraz.[/QUOTE
hiç duymamıştım teşekkürler bir araştıaryım
O zaman bilimsel bişeyler de olablir mesela dün akşam tv de güvercinlerin nasıl yön buldukları anlatıyodu.
Bu veya bunun gibi şeyler olabilir, ya da bir ülkeyi tanıtabilirsin..
astral seyahate hayır dediyse diğer parapsikolojik olaylar olabilir telepati, telekinezi, durugörü, duruşiti, levitasyon, bunları da kolaylıkla yapabilirsin...
Veya bir ülkeyi tanıtabilirsin Mısır veya Tibet olabilir...