• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sunum konusu

peonia

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
231
108
303
32
ingilizce sunum ödevim var ve konu bulamıyorum :( hangi konuyu söylesem beğendiremdim hocaya. kişi tanıtımı hariç her konu olabilir fikri olan var mı ya da ilginç bir sunum görmüş olan???

ingilzce hazırlık sınıfındayım konunun biraz ilginç ve de ingilizce anlatılabilir olması yeterli

Hmmm ben olsam burçları anlatabilirdim yada kendi burcum neyse onu olabilirdi, ya da herhangi bir şeyin tarihçesi olabilir mesela sevgililer günü:))
Benim aklıma değişik fikirler gelir böyle ama hoca kabul etmeyebilirdi sanırım...

Hmmm ben olsam burçları anlatabilirdim yada kendi burcum neyse onu olabilirdi, ya da herhangi bir şeyin tarihçesi olabilir mesela sevgililer günü:))
Benim aklıma değişik fikirler gelir böyle ama hoca kabul etmeyebilirdi sanırım...

hoca daha çok bilmediği şeyler öğrenince yüksek not veriyo.. aslında sevgililer günü gibi bişey güzel olabilir:)

hoca daha çok bilmediği şeyler öğrenince yüksek not veriyo.. aslında sevgililer günü gibi bişey güzel olabilir:)

O zaman bilimsel bişeyler de olablir mesela dün akşam tv de güvercinlerin nasıl yön buldukları anlatıyodu.
Bu veya bunun gibi şeyler olabilir, ya da bir ülkeyi tanıtabilirsin..

Kendi bölümünle ilgili de birşey yapabilirsin.. Benim de aklıma sabah Oylum Talu'nun programında da vardı Queen's Day geldi, İstanbul'da da yapılacakmış. Hallanda-Türk ilişkilerini anlatabilirsin, tarihi biraz.

astral seyahate hayır dediyse diğer parapsikolojik olaylar olabilir telepati, telekinezi, durugörü, duruşiti, levitasyon, bunları da kolaylıkla yapabilirsin...
Veya bir ülkeyi tanıtabilirsin Mısır veya Tibet olabilir...

Kendi bölümünle ilgili de birşey yapabilirsin.. Benim de aklıma sabah Oylum Talu'nun programında da vardı Queen's Day geldi, İstanbul'da da yapılacakmış. Hallanda-Türk ilişkilerini anlatabilirsin, tarihi biraz.[/QUOTE

hiç duymamıştım teşekkürler bir araştıaryım

Son düzenleme:
O zaman bilimsel bişeyler de olablir mesela dün akşam tv de güvercinlerin nasıl yön buldukları anlatıyodu.
Bu veya bunun gibi şeyler olabilir, ya da bir ülkeyi tanıtabilirsin..

teşekkür ederim onu da bir araştırayım :)

astral seyahate hayır dediyse diğer parapsikolojik olaylar olabilir telepati, telekinezi, durugörü, duruşiti, levitasyon, bunları da kolaylıkla yapabilirsin...
Veya bir ülkeyi tanıtabilirsin Mısır veya Tibet olabilir...

evet o tür konular ilginç olabilir teşekkür ederim bir araştırayım

Back