• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SUNUM HEYECANI??

MERHABA ARKADAŞLAR SİZDEN BİR KAÇ TAKTİK İSTEYECEKTİM. YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİYİM BU HAFTA HEP SUNUMUM OLACAK AMA COK HEYECANLANIYORUM. BUNU NASIL ATLATACAGIM BİLEMİYORUM. KALABALIK ORTAMDA ÇOK SAÇMALAMADAN NASIL ATLATIRIM :KK23::KK61::KK22:
merhaba kendinize odaklanmayın anlatırken
anlattığınız şeye odaklanın sadece onu düşünün ,ona yoğunlaşın ;)

MERHABA ARKADAŞLAR SİZDEN BİR KAÇ TAKTİK İSTEYECEKTİM. YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİYİM BU HAFTA HEP SUNUMUM OLACAK AMA COK HEYECANLANIYORUM. BUNU NASIL ATLATACAGIM BİLEMİYORUM. KALABALIK ORTAMDA ÇOK SAÇMALAMADAN NASIL ATLATIRIM :KK23::KK61::KK22:
canım ben evde bol bol anlatıyordum kendi kendime. varsa ailen arkdaşların oturt karşına anlat.yoksa kendi kendine anlat.bende işe yarıyordu.

korkma nekadar iyi hazırlanırsan okadar iyi anlatırsın elinde notların olsun sürekli okumak değilde göz ucuyla destek almak herzaman işe yarar anlatırken insanların gözünün içine bakma insanlara bakmamız gerek doğru ama gözüne bakınca daha çok heycanlanırsın o yüzden burnuna bak yada alnına karşında ki gözüne bakıyor sanar daha etkilenir sende heycanlanmadan daha rahat anlatırsın :)

Back
X