Çatlaklar Şunu yaptım, vücudumu sıkılaştırdım diyen arkadaşlar buraya lütfen

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

c.n.y.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
158
1
42
şunu yaptımda vücudumu sıkılaştırdım diyen arkadaşlar buraya lütfen fikirlerinizi bekliyorum denemiş ve sonuç aldığınız ürünleri paylaşın lütfen

konuyu buraya açtım çünki sıkı vücutta çatlaklar daha az görünüp daha za belli oluyo

koşmak gibisi yok,
değilse tempolu yürüyüş,
kısaca spor,
ürün olarak, hiçbir ürün sıkılaşma sağlamaz bence

e kahve limon işte biyerlerden duydum ya da okudum kahvenin selülite iyi geldiğiyle ilgili bi çağrışım oluştu bende limon zaten faydalı bişey hem burada loferin babanneside önerince deniyorum iki haftadır ve hoşuma gitti bilemiyorum denemekte fayda var sonuçta kimyasal bişey değil

e kahve limon işte biyerlerden duydum ya da okudum kahvenin selülite iyi geldiğiyle ilgili bi çağrışım oluştu bende limon zaten faydalı bişey hem burada loferin babanneside önerince deniyorum iki haftadır ve hoşuma gitti bilemiyorum denemekte fayda var sonuçta kimyasal bişey değil

canım bende ayın 8 inden beri bende yapıyorum cildim mütiş oldu çatlaklarda fark var ama sıkılaşma etkisi hssetmedim ben sen hissettinmii

koşmak gibisi yok,
değilse tempolu yürüyüş,
kısaca spor,
ürün olarak, hiçbir ürün sıkılaşma sağlamaz bence

benim malesef dışarı çıkma şansım olmuyo kzımdan dolayı yoksa yürümryi çokk severimm evde yapabileceğim bişeyler olsa keşke bunaltmayan

biraz daha açsan CADIARZU

canım ben açayım istersen konuyu çatlakta neymiş torunum adlı başlıktan açıklamaları okuyabilirsin ama kısaca 3 kaşık türk kahvesini 1 adet limonla karıştırıp bulamaç haline getiriyorsun ve çatlak olan bölgeye masajla yediriyosun 2gün üst üste bir gün ara vererek devam ediyosun kurtulana kadar

nette araştırınca
hem sıkılaşma
hem bölgesel zayıflama
hem de selülit için bir krem gördüm
pek inanmam ama bir tane de olumsuz yorum yok
herkes bilmem kaç cm incelmiş, sıkılaşmış,
adı extagelmiş,
kullanmadım
emzirdiğim için deneyemem sanırım
kullanan varsa bilgi versin

Plates...Deneyip de en iyi sonuç aldığım şey..
Ürünlerin pek fazla fayda sağlayacağına inanmıyorum.. En iyisi spor..

YÜZME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :icecream:yüzcen yüzcen dondurma yiycen hehe .. kahve limon dedimya aynı zamanda vichyi kullandım ben fakat ikisi de düzensiz yine de bi sıkılaşma oldu düzenli olsa daha iyi olabilirdi fakat sıkıntıya gelemiyom :1rolleyes:

X