Şunu yapmaktan nasıl vazgeçicem 😫

Sosyolog91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
60
39
3
34
Dün sizinle paylaşmıştım bundan 2 gün önce beni durduk yere “kendine aşık ettikten sonra” bırakıp giden adamı her yerden sildim silmesine de dün gece baktığımda gizli olan instagram hesabını açmış. Tabi doğal olarak kimi takip etmiş kimi etmemiş görebiliyorum. Bu sabahta instagramdan hikaye paylaşmış tabi ben göremiyorum baksam ismim orda kabak gibi çıkacak. Kendimi tutuyorum ama merakta ediyorum. Biz kadınlar sanırım bu konuda meraklı oluyoruz. Beni bıraktı gitti acaba şimdi napıyo diye?
Hanımlar onu takip etmekten nasıl vazgeçebilirim. İnanın tek kelime yazmadım ona yazmam da zaten o ayrı ama profilini açması hoş olmadı. Şimdi sürekli bakıyorum hikayemi atmış kimi takip etmiş diye. Hikaye attıysa ne paylaşmış
Sizlerin fikri benim için o kadar önemli ve değerli ki...
şimdiden yorum yapan herkese de teşekkür ediyorum iyiki varsınız

Önce aşık olduğunuzu düşünmekten vazgeçerek işe başlayın.
Çünkü bu yaşadığınız şey aşk değil. Sadece uzun zamandır hayatınızda birisi olmadığı için aşırı duygusalsınız.
Başka uğraşlar falan bulun ya da daha iyisi size yaptıklarını düşünün sonra instagramda silin gitsin.

İnstagramımı sileyim ?

Yahu niye bir adam için Instagram'ını silesin?
Çok merak ediyorsan fake hesaptan gir bak hikayesine ya da bir arkadaşıma söyle, ss alıp sana atsın.

Ben de bakıyorum, zamanla bakmamaya başlarsın. Durum çok taze olduğu için merak ediyorsun. Normal.

takıntı yapmana bile değmeyecek bi adam.engelle.onu stalklamak aklına geldiğinde başka şeye bak , gir dizi izle ya da ne biliyim makyaj videosu izle komik bişey izle.kafan dağılsın.1 haftaya geçer zaten.10 kasıma dair bir şey paylaşmıştır öküz değilse eğer.

Bakmayinca bu kadar kafana takacaksan bak bence ama başka hesaptan. Önceki konunu okudum hiç aşık olunacak bir adam değil bence.

Psıkolojın bozulur hiç bakma ben kocama bıle bakmıom eskı kocama .Değmez.

Dünya üzerinde en yakışıklı bulduğunuz kişiyi düşünün, şimdi de karşınıza o tipte (veya artık ne özelliği önemsiyorsanız o özellikte) ve tam da aradığınız kişilikte biri çıktığını ve beraber çok mutlu olduğunuzu düşünün. İmkansız değil, olabilir. Her şey mümkün. Sonra bir de tüm hayalleriniz bir bir olmuş. Sağlık, aile ilişkileri, diğer insanlarla ilişkiler, kariyer, para, her konuda çok mutlu olduğunuzu, hayatınızda maddi manevi tepe noktayı yaşadığınızı, bunun böyle süreceğini bildiğinizi ve inanılmaz huzurlu olduğunuzu düşünün. Ruhani olarak da kendinizi tam, kusursuz ve tamamlanmış hissediyorsunuz. Cidden şu an bunların hepsinin olduğunu düşünün. Gelecekte değil, şimdi, şu anda. Bu duyguya girip öyle okumaya devam edin. Evet şu an eski erkek arkadaşınız ne kadar umurunuzda?

Sizi rahatsız eden o değil, ondan daha kötü bir durumda olma ihtimaliniz. Siz her açıdan tamamlanmış hissetseniz, o hiç umurunuzda olmayacaktı. Yani sorun o değil, sizin kendi içinizde veya hayatınızda hissettiğiniz eksiklik.

Yukarıda bahsettiğim güzel şeylere de sahip olabilirsiniz. Hiçbir şey imkansız değil. Ama bu tarz bir enerjiyle mümkün değil. Enerjiniz nasılsa o tarz bir hayatı çekersiniz. Yani asıl sorun sevgilinizin geçmişinizi mahvetmiş olması değil, geleceğinizi mahvetmesine izin vermeniz. Aslında o yapmıyor bunu, siz öyle olmasına izin veriyorsunuz. Bunu siz seçiyorsunuz.

Bence yapmanız gereken onu affetmek. O hiç haketmese de kendi geleceğiniz ve mutluluğunuz için tamamıyla affedin. Böylece geleceğiniz üzerinde bir etkisi olamasın. Ayrıca kendinizi de böyle biriyle olduğunuz için affedin. Her işte bir hayır vardır, demek ki bu deneyimi yaşamam gerekiyormuş deyin. Sonra da enerjinizi daha da yükseltip kendi hayatınıza odaklanın.

Son düzenleme:
Nerden bildin fake hesaptan baktım demek ki okadar öküz değilmiş

Çok güzel yazmışsınız düşünürken gram umrumda olmadı bile. Ben bu dediklerini yapıcam size çok ama çok teşekkür ederim

Sakın bakma dirayetli ol asik falan degilsin takıntı yapmişsin ama gecer.
Belki yanlis olacak dedigim ama yeni arayışlara gir hemen kafan mesgul olsun unutursun

Sakın bakma dirayetli ol asik falan degilsin takıntı yapmişsin ama gecer.
Belki yanlis olacak dedigim ama yeni arayışlara gir hemen kafan mesgul olsun unutursun
Evet kafamı meşgul etmem lazım benim o yüzden burda da zaman geçirince dağılıyor kafam teşekkür ederim arkadaşım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…