Bebek İkinci El Sunny ayıcık şeklinde hava nemlendirici eklendi.

Aden25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
895
346
Bir vakıf kermes için yapıyordu bu mevlüt takımlarından kızıma yaptırmıstım fakat mevlut ıcın dedesı baska elbıse alınca bunu gıydırmek nasıp olmadı zaten kızım uzun boylu dogdu bu bıraz kucuk geldı kızıma sadece tulumunu denedım cıkardım bacakları bukuldu ıcınde hıc kullanılmadı sıfır 90tlye yaptırmıstım 50tlye veriyorum.

KANZ ve Polaris ilk adım ayakkabı , ikisi de ortopedik.Bunlar kullanıldı hatta temizlensin diye dün makinede yıkadım.Kanz olanı 100tl civarı polariside 40 gibi bişeye almıştım sanırım hatırlamıyorum kullanıldıkları için ikisini 50 tlye veriyorum.Tek olursa kanz 45 polaris 15 olur.

Buda hiç giyilmedi sıfır,10 tl.

Son düzenleme:
Merhaba , İzmirdeyim hepsini beraber almak isterseniz 100tlye verıp kırmızı olanı da hedıye gonderıcem.
Burada önceden cok bebek urunu sattım hıcbır sıkayet almadım eskı konuma bakabılırsınız 50parca kıyafetı 50tlye satmıstım onlarda guzeldı.

sanırım öncelik acil ihtiyaçlar, benimde çok hoşuma gitti ancak öncelikle hastane çıkışları zıbınlar bakıyorum, zaten kısıtlı bütçe ikinci el falan bakılıyor

Bizim küçükleri markalı elbıselerı 50tanesi 50tlye sattım burda gecen kış ,sadece bu mevlut takımını ben sıparısle 90ana yaptırdıgım ıcın ve hıc kullanamadıgım için 50ye vermek ıstıyorum bakalım belkı cıkar bır alıcısı,pazarlık payları varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…